Που υπηρετήσατε?

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Πολλοί στραταίοι μαζευτήκατε.. για να φτιάξουμε ποικιλία.. :smile:

Πολεμική Αεροπορία, σειρά ΣΤ' 2000 (μας έλεγαν "η τελευταία σειρά millennium" :p)

Βασική εκπαίδευση στην Τρίπολη, εκπαίδευση ειδικότητας (Αναλυτής / Προγραμματιστής) στο Πεντάγωνο, μετά εξάμηνο στην 111 Π.Μ. στην Αγχίαλο, και μετά ξανά Πεντάγωνο μέχρι να τελειώσει το 20μηνο..

πως φαίνονται οι νέοι βυσματούχοι.....-bye-
Ε'81
Τρίπολη, Καβούρι (Χ/ΤΠ), Λάρισα ΑΤΑΔ Μετεωρολογία, 110ΠΜ Ορχήστρα Λέσχης αξιωματικών (απόσπαση)

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Ορχήστρα, ε; :D

δυστυχώς αποσπάστηκα βιαίως...(ζητιόμουν) και όταν ήδη στην Μετεωρολογία ήμουν ο παλιότερος. Βέβαια τότε υπήρχε έλλειψη προσωπικού και βαρούσα 10 νυχτερινά το μήνα χωρίς τα αντίστοιχα ρεπό. Ειχα φτάσει 62 κιλά.
Ίσως να ήταν και καλύτερα στο ΜΚ/ΑΤΑΔ μετά από ένα μήνα, αλλά κάποιος το σφύριξε στο "θείο".... (μπορεί και να έχεις ακούσει για "θείο" ήταν κάτι σχεδόν πάνω κι από τον αρχηγό....:bigcry:)

ΠΑ, 94Ε
Τρίπολη - Λάρισα ΔΑΚ - Λάρισα 110 - Πεντάγωνο

*Δακ = Διοίκηση αγωγού καυσίμων - εκτός από το χημείο , με τα επιμέρους αντλιοστάσια, ελέγχει όλο τον αγωγό που μεταφέρει καύσιμα για τα αεροπλάνα

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Μοίρα ΓΕΑ ή ΚΜΗ;

Αν ήσουν ΚΜΗ, θα ξέρεις τον Στάθη.. Είναι και εδώ μέλος. :D

Τάγμα ΓΕΕΘΑ ήμουν και το πρωί στη ΔΑ.ΣΕ.ΠΕ.
Όπως καταλαβαίνεις είχα πάρε - δώσε με όλα τα "σώματα". :operator:

Κατάταξη: Νέα Πέραμος (a.k.a Μεγάλο Πεύκο), Κ.Ε.Ε.Δ. (Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων) - 2001 ΣΤ' ΕΣΣΟ [ 275 ]

Τάγμα: 575 ΤΠΝ (Τάγμα Πεζοναυτών), Χαλκίδα [ Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν το σκοτάδι... οι χειρότεροι μήνες... :frown: ]

Βαθμός: Λοχίας Πεζοναυτών - Τυφεκιοφόρος - Colt M16M4/M203 :love:

M203.jpg

Και είχα και την τύχη να ανέβω και σε αυτό το "παιχνιδάκι"...! :D

L181.jpg

More info: http://el.wikipedia.org/wiki/Zubr_(Αερόστρωμνο_αποβατικό)

Κατάταξη: Νέα Πέραμος (a.k.a Μεγάλο Πεύκο), Κ.Ε.Ε.Δ. (Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων) - 2001 ΣΤ' ΕΣΣΟ [ 275 ]

Τάγμα: 575 ΤΠΝ (Τάγμα Πεζοναυτών), Χαλκίδα [ Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν το σκοτάδι... οι χειρότεροι μήνες... :frown: ]

M203.jpg

L181.jpg

AXA!Eτσι εξηγειται η...Καταδρομικη πορεια των Crystal Audio στη διεθνη αγορα!!Ελληνικα κομαντα!
σε ζηλευω,πολυ ενδιαφερον το Hover

Χαχα... Ωραίο θέμα. Μου ξυπνά προσωπικά μόνο καλές αναμνήσεις. Οι κακές έχουν σβηστεί...

Λοιπόν:
Στρατιώτης Υλικού πολέμου. Αποθηκάριος.
Μπήκα Λαμία το 1999 (σειρά 262). Μετά έφυγα για Αρμόλια Χίου στο Λ.Υ.Π και επέστρεψα λίγους μήνες πριν το τέλος σαν μεταφραστής στο Πεντάγωνο (ΓΕΕΘΑ) όπου και απολύθηκα.

Μόλις έμαθε ο λοχαγός μου στη Χίο πως ήμουν γραφίστας, με έβαλε να βάψω τα παροπλισμένα φορτηγά του Τάγματος... Το ένα το έβαψα μπλε κόκκινο (τα χρώματα του λόχου) παραλαγή έτσι για σπάσιμο. Έλειπε σε άδεια εκείνο τον καιρο βλέπετε. :D Μετά που γύρισε, με έβαλε να ξεβουλώσω ένα βόθρο που είχε τιγκάρει...

Χαχα... Ωραίο θέμα. Μου ξυπνά προσωπικά μόνο καλές αναμνήσεις. Οι κακές έχουν σβηστεί...

Λοιπόν:
Στρατιώτης Υλικού πολέμου. Αποθηκάριος.
Μπήκα Λαμία το 1999 (σειρά 262). Μετά έφυγα για Αρμόλια Χίου στο Λ.Υ.Π και επέστρεψα λίγους μήνες πριν το τέλος σαν μεταφραστής στο Πεντάγωνο (ΓΕΕΘΑ) όπου και απολύθηκα.

Μόλις έμαθε ο λοχαγός μου στη Χίο πως ήμουν γραφίστας

... ο δικός μου όταν έμαθε οτι είμαι γραφίστας , μ έστειλε το λόχο στρατηγείου.
Μεγάλη κωλοφαρδία, λέμε .....

M203.jpg

L181.jpg

Κομάντο, μου φαίνεται σε έχει επηρρεάσει πολύ το κειμενογραφικό κομμάτι της δουλειάς σου στην εταιρεία και μας γέμισες bold γράμματα! :twoguns::violent-smiley-030::flipout::rifle:

93 Ε,226 σειρα,στρατιωτης τεθωρακισμενων.....τεχνιτης πυργου Μ48-Μ60 Α3,Α5 Αν θυμαμαι καλα χε χε.αυλωνα φυσικα,μετα 395 ροδο στην ασπρη πετρα και τελος 5η ΕΜΑ Ηρακλειο κρητης.στην αυλωνα καναμε περιπολα και στην ΣΦΑ (σχολη φωτομοντελων αυλωνας) και πετυχα την εποχη που ειχαν μπουζουριασει δημητροκαλη και κατσουλα (σατανιστες) απο το ναυτικο αν θυμαμαι καλα

AXA!Eτσι εξηγειται η...Καταδρομικη πορεια των Crystal Audio στη διεθνη αγορα!!Ελληνικα κομαντα!
σε ζηλευω,πολυ ενδιαφερον το Hover

:D:D:D ... Στη μπάντα! Στη μπάντα! Περνάνε τα Κομάντα! :grinning-smiley-043

Χεχεεε! Θα σαρώσουμε! Greek Crystal Commandos! :fahne90:

Να προσθέσω πως είχα και την τύχη να λάβω και τους δυο μπερέδες, τόσο τον μπλε των Πεζοναυτών, όσο και τον πράσινο των Καταδρομέων, καθώς προς το τέλος πια της θητείας, το 2003, ο πράσινος έγινε κοινός για όλα τα σώματα των Ειδικών Δυνάμεων.

Το Hover... αχ, τρελό δέος θυμάμαι. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε τύχει να διαβάσω κάπου το 2000 σε ένα περιοδικό ( ίσως ήταν η "Πτήση" ή τα "Αμυντικά Θέματα"; ) για τα ρωσικά Zubr και είχα εντυπωσιαστεί πριν καν καταταγώ. Και μια μέρα μας λένε "φεύγουμε για άσκηση", χωρίς φυσικά οι αξιωματικοί μας να αποκαλύψουν τις επιχειρησιακές λεπτομέρειες, για ευνόητους λόγους. ΟΚ, μπαίνουμε στα Μ113 και πάμε "βόλτα"... Τελικά χωρίς να το γνωρίζουμε, φτάνουμε στον προορισμό μας, αποβιβαζόμαστε και τι να δω... Δυο Zubr έτοιμα να μας φορτώσουν και να πάμε - τότε - στη Σάμο. Μου έπεσε το σαγόνι βέβαια...:eek:

Μέσα; Κόλαση. Κλειστές, χαμηλές «καμπίνες» για πολλούς στρατιώτες μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλο με το όπλο στα πόδια, πάνω σε μεταλλικά αναδιπλούμενα παγκάκια. Και οπωσδήποτε ωτασπίδες. Αν και μόλις πήραν μπροστά οι κάθετες τουρμπίνες για το "στρώμα" αέρα, ακόμα και οι ωτασπίδες ήταν πολύ λίγες... Κουφοί βγήκαμε από τις «κονσέρβες»! :laugh:

Πάντως πρόκειται για εξαιρετικά εντυπωσιακά κατασκευάσματα με απίστευτη ισχύ. Στο κατάστρωμα, ούτε κατά διάνοια αν έχουν πάρει μπροστά οι πίσω έλικες. Σε πήραν μέσα σε δευτερόλεπτα και σε βγάλαν από την άλλη σε διαφορετική μορφή...

Η πλάκα ήταν όταν φεύγαμε από τη Σάμο. ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!! Είχαμε αράξει σε μια προ-σκαμένη, ανοιγμένη "ράμπα" εδάφους που φυσικά από το σκάψιμο είχε γύρω-γύρω πέτρες. Επίσης, ήμασταν σε κάποια μεριά του νησιού που ήταν εντελώς "χωριό" που λέμε...:silly:
Οπότε οι ντόπιοι, με σοκ και δέος φυσικά, ήρθαν να δουν την αποχώρηση του "τέρατος" από την παραλίαααααα.... Μπράβο τα παιδιάααα... Και τους είπε ο Captain από το μεγάφωνο, "φύγετε, θα γίνει χαμός, φύγετε, θα τραυματιστείτε σοβαρά". Κι αυτοί έφυγαν... Ένα μέτρο πιο πίσω από 'κει που ήταν. Το αποτέλεσμα το είδαμε από τα μικροσκοπικά φινιστρίνια. Μόλις πήραμε μπροστά, ένα "σύννεφο" από πέτρες και χαλίκια πετάχτηκε σε μεγάλη ακτίνα προς όλες τις κατευθύνσεις, με ανάλογες συνέπειες προς τους "θαυμαστές"... ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!! :D

Last edited:
Κομάντο, μου φαίνεται σε έχει επηρρεάσει πολύ το κειμενογραφικό κομμάτι της δουλειάς σου στην εταιρεία και μας γέμισες bold γράμματα! :twoguns::violent-smiley-030::flipout::rifle:

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!! Έχω πάθει τοξικό μπολντισμό! Κι αφού δεν είναι και κόκκινα, πάλι καλά να λες, αγαπητέ συνάδελφε! :D:D:D :rifle:

Last edited:
Κομάντα...μoυ επιτρέπετε?

χαχαχαχα!ναι Νικολα,οχι απεναντι απο το κυριως στρατοπεδο,απεναντι απο την πυλη του ΠΕΚ,ενα παραρτημα εφοδιασμου δηλαδη!NITRO το ξακουστο!

NITRO!!!!
Mπράβο!!!
Να την πούμε την ιστορία με την αστυνομία???
:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Κομάντα...μoυ επιτρέπετε?

NITRO!!!!
Mπράβο!!!
Να την πούμε την ιστορία με την αστυνομία???
:flipout::flipout::flipout:
Toσα τραγελαφικα που ειχαν γινει εκει μεσα φιλε....Πες,εγω ομολογω πως δεν καταλαβα σε ποια απο ολες αναφερεσαι!

98Α (252 σειρά)

ΚΕΔΒ---> 480 Ταγμα διαβιβασεων Καταδρομών--->Δ'μοιρα Καταδρομων Ρεντίνα-->480 ΤΔΒΚ (φυλακιο)

18 μήνες με τα πάντα δράση, γνώσεις, ταξίδια, εντονα ξενυχτια (υπηρεσίας), κούραση, γέλιο, τρέξιμο, χαβαλές, αδικίες, στρατηγικές επιθ, πολλλες πολλες πολλες ασκήσεις, χωσίματα, λούφες, καψόνια (ωωω ναι), εκπαίδευση, ΣτΕΞ, παρελάσεις,σπάσιμο νεύρων, απομόνωση, σύνορα, απορρητες πληροφορίες, καλο φαγητο και καλούς φίλους που ακόμα συναναστρέφομαι μαζί τους.