Που υπηρετήσατε?

Nαυτικό, 08Δ σειρά.
18 μέρες Πόρος, 5 μήνες ΝΒ Κανελλόπουλος και τους υπόλοιπους μήνες στο ΝΝΑ (Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών), γενικά μια χαρά θητεία, η λεγόμενη 1-5, μία μέρα μέσα ύπνο και τις υπόλοιπες 8:00-14:30 με μερικά Σ/Κ ρεπό έτσι για να ξεκουραζόμαστε..!

Ιανουριο του 1992 παρουσιαστηκα στο ΚΕΔΒ στο Χαιδαρι.
πριν κλεισω 3μηνο στο κεντρο,εφυγα για 500 ΤΔΒ στο Διδυμότειχο,οπου και εκλεισε η 15μηνη θητεια μου.

Λίγο off-topic, αλλά φημολογείται έντονα μέσα στο στράτευμα ότι το 9μηνο πάει για φούντο... 12μηνο ξανά γι'αρχή, και βλέπουμε... Οπότε όποιος είναι να πάει τώρα ας το επισπεύσει... Δυστυχώς το Μάστερ τελειώνει Οκτώβρη γαμώτο...

πηγαινε να τελειωνεις.ετσι κι`αλλιως θα το βρεις μπροστα σου.
οσο μικροτερος,τοσο το καλυτερο....:fahne90:

πηγαινε να τελειωνεις.ετσι κι`αλλιως θα το βρεις μπροστα σου.
οσο μικροτερος,τοσο το καλυτερο....:fahne90:

Βρε εγώ τούμπες κάνω να πάω, γιατί έξω τρώω χειρότερα ζόρια αυτόν τον καιρό... αλλά υποχρεωτικές παρουσίες στο μεταπτυχιακό...

Τι λέτε ρε !!!!!!

Πήγατε και φαντάροι ???????

Κορόιδααααα...........:D

Δεν θυμάμαι αν ειχα γράψει καν..
Παρουσιάστηκα Μεσολόγγι Ιανουάριο του '92,μετά με έστειλαν ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης για δύο μήνες,μετά 401 και Ιούνιο του 92 με έστειλαν Κώ.
Φεβρουάριο του '93 με έφεραν από Κώ στο ΝΙΜΤΣ απ όπου απολύθηκα ένα χρόνο αργότερα.
Σύνολο,κοντά 24 μήνες..

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

 Νίκος;1188798 said:
2 μήνες Σπάρτη Εφοδιασμού μεταφορών αλλά επειδή ήμουν πολύ μάχημος με στείλαν μετάθεση/μετάταξη στο πυροβολικό και τους υπόλοιπους μήνες σε στρατοπεδα στην Αργυρούπολη στο Κιλκίς.

ωχ τώρα το είδα.. που το ξεθάψες αυτό το thread?

Ποτε ησουν Σπαρτη Νικο ?

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Δεν θυμάμαι αν ειχα γράψει καν..
Παρουσιάστηκα Μεσολόγγι Ιανουάριο του '92,μετά με έστειλαν ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης για δύο μήνες,μετά 401 και Ιούνιο του 92 με έστειλαν Κώ.
Φεβρουάριο του '93 με έφεραν από Κώ στο ΝΙΜΤΣ απ όπου απολύθηκα ένα χρόνο αργότερα.
Σύνολο,κοντά 24 μήνες..

γιατι 24μηνο ρε Μητσο?
ιδια σειρα ειμαστε και το maximun της εποχης,ηταν 19μηνο...

24953-300e.jpg

ΨΑΡΟΥΚΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ:Banane0:

Ιανουάριος 94 η 228 πρέπει να ήτανε...

Kόρινθος - Τεχνικό
Σπάρτη - οδηγός μες τους Σεμέδες (για σενα ήταν αυτό Ντίνο :ernaehrung004: )
Κομοτηνή 5 μήνες μονάδα, 6 μήνες Ταξιαρχία...

(13 φορές σχοινάκια...:smash::smash::smash:)

Last edited: