που??

Ρεππας, στην Αθηνας.

Κεντρο βιδας, στο Περιστερι.

Κεντρο βιδας, στη Ν. Ιωνια

Και υπαρχει και ενας, σαν τον Ρεππα, στη Βουλιαγμενης, απο τη μερια της ανοδου, πριν το σταθμο του Αγ. Δημητριου οπως παμε προς κεντρο. Κοντα σε ενα καταστημα Canon (λευκα ειδη) ή καπως ετσι.

Σε αυτόν στη Βουλιαγμένης πήγα το πρωί γιατί είναι κοντά, αλλά τζίφος, θα δω κι εκεί που μου λες, σε ευχαριστώ πολύ!

Απο την "ταινια" χρειαζεσαι πολυ?

Εχω ενα μικρο ρολο, πλατους 5 εκατοστων, αλλα δεν ειναι τοσο παχια οσο δειχνει αυτη της φωτο. (Αυτη που εχω ειναι γυρω στα 5mm).

Αν δεν βρεις πουθενα την συγκεκριμενη που ψαχνεις, πες μου.

tip. Την δικη μου την χρησημοποιουν οι γυψοσανιδαδες

Edit: Μηπως σου κανει κατι τετοιο ??

Μπορεις να ρωτησεις εδω

Last edited:
Ωραία, κι εγώ 5-6 χιλιοστά πάχος χρειάζομαι, θα μου φέρει ένας φίλος ψυκτικός το βράδυ κάτι, αν δεν μου κάνει θα σου πω, σε ευχαριστώ πολύ!!
Μήκος πρέπει να χρειάζομαι γύρω στα 3μ.

Ωραία, κι εγώ 5-6 χιλιοστά πάχος χρειάζομαι, θα μου φέρει ένας φίλος ψυκτικός το βράδυ κάτι, αν δεν μου κάνει θα σου πω, σε ευχαριστώ πολύ!!
Μήκος πρέπει να χρειάζομαι γύρω στα 3μ.

Μπορει να εχω 3 μετρα. Κοιτα και πες μου μεχρι αυριο ομως
(θα ειμαι εκτος .... ημισφαιριου για καμια βδομαδα)

υπαρχει και κεντρο βιδας απεντατι απο το Φιξ κοντα στη γωνια με την φραντζή

Σκέτη απογοήτευση....με λαμαρινόβιδα θα κάνω τη δουλειά μου...ούτε καν απλές μαύρες ξυλόβιδες με σταυρό κεφάλι δεν έχει κανένας...είναι τραγικοί δηλαδή πραγματικά, τα πήρα άσχημα σήμερα, 10 μαγαζιά γύρισα σε όλη την Αθήνα για τις κολόβιδες...

Morfea με έφτιαξες με τον τύπο στο Πειραιά, είχε ότι χρειαζόμουν, θενκς!!

οταν ηθελα και εγω Ελλαδα δεν βρηκα αλλα πηρα απο τον Γαλλο μαζι με καποια αλλα πραγματα αυτες

http://www.audiophonics.fr/vis-bois-torx-4x20mm-x20-p-2422.html

υπαρχει και ο δαμιγος στον κηφισο λιγο πριν την φιλαδελφεια ισως να εχει ειναι στο ανεβασμα απο πειραια

Δαμίγο πήγα επίσης...δεν...
Από τον Γάλλο μου ρθαν πριν λίγες μέρες κάτι διακόπτες κλπ., δεν ξαναπληρώνω μεταφορικά, δε λέει...αν και με τόση βενζίνη που χάλασα σήμερα θα μπορούσα να χα πάρει...
thanks anyway!