Την ώρα που άλλοι τρέχουν πάνω-κάτω, εγώ κάθισα και βελτίωσα (τέλειο δεν υπάρχει) το ψήσιμο συκωτιού. Μετά επειδή μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα έφαγα μισό κιλό + ρόκα και λιαστή ντομάτα + μισό λίτρο κρασάκι.
Αύριο το σχέδιο εκγύμνασης προβλέπει σπιτική ιταλική πίτσα μαργαρίτα. Και θα λέω μετά "Oggi e una bella giornata"!
Αν με βρει ο ιός τουλάχιστον δεν θα με πετύχει ιδρωμένο σε τίποτα σκάλες. :guitarist:
Ε .... κανω μια γυρα παραπανω !
10-15 λεπτακια !
ρε συ τελικα εισαι μαραθωνοδρομος!!!! ακου εκει 15 λεπτα!!!!!![]()
Πάντως ρε παιδιά, λίγο το ότι (λόγω φόβου) έκοψα μαχαίρι τα ντελίβερυ εδώ και πάνω από μήνα, λίγο το ότι, λόγω φόβου πάλι, στα SM ψωνίζω μόνο τα απολύτως απαραίτητα και συσκευασμένα (άρα έχω περιορίσει πολύ ψωμιά, τυριά, αλλαντικά κλπ, αλλά και το αλκοόλ), λίγο ότι κάθε μέρα βγαίνουμε για μία ώρα έντονο περπάτημα, που το περιμένουμε με τόση λαχτάρα λες κι είμαστε σκυλιά, άρα δεν το παραλείπουμε, αν μη τι άλλο μέχρι να μας το κόψουν...
... τελικά δε με βλέπω να παχαίνω, μάλλον το αντίθετο!
(φυσικά, αυτό είναι παρηγοριά στον άρρωστο, ας έβγαινα έξω καθημερινα κι ας έβαζα και 5 κιλά... )
Τραγουδάρα... Μας πήδηξες...
Παιζουν υψηλη αποδωση σε full screen ; Μη βαλω την σαμσουν τζαμπα![]()
Eχω κακομαθει ρε γαμωτο και εγω... Αληθεια το λεω. Ντρεπομαι αλλα οταν βλεπω καποιο που δεν ειναι 1080pp δεν μουρχεται να το δω.
Μεχρι 720 παει ,καλα ειναι για τηλεοραση,δεν καταλαβαινεις διαφορα απο τα 1080,εαν ειχες προβολεα το συζηταγαμε..
Eχει αρκετα διαμαντακια ολοκληρα στο youtube αν εχετε ορεξη για κλασσικες ταινιες.
SHERLOCK HOLMES MOVIES
| THE HOUND OF THE BASKERVILLES (1939)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.