Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Re: Απάντηση: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Μετά από μία μέρα διάλειμμα περπάτημα ξανά στην ταράτσα το καταμεσήμερο για να πάρουμε και την απαραίτητη βιταμίνη d.
Καπελάκι σορτσάκι και κοντομάνικο έχει τόσο ζέστη

s3.jpg

Just saying :p

Γενικώς αποφεύγω όπου μπορώ τα συμπληρώματα. 40 λεπτά έκθεση νομίζω πήρα τη δόση μου.

εσύ βάλε καμιά φωτό στο 2κάναλο με την 555 στο πικάπ να δούμε τι έκανες....
:popcorn:

Γενικώς αποφεύγω όπου μπορώ τα συμπληρώματα. 40 λεπτά έκθεση νομίζω πήρα τη δόση μου.

40 λεπτά στοβ ήλιο?!?!?!

θα ήμουν στα επεόγοντα τώρα,,,,

Δεν μιλάμε για Γιαννιώτες Χρήστο.
Εσείς εκεί που να βρείτε ήλιο για 40 λεπτά συνεχόμενα; :D

Φέτος ακριβώς πριν τον χειμώνα τους έκανε συνεχόμενο καιρό με ήλιο και χωρίς βροχή και έχει αποσυντονιστεί το DNA τους, άσε λίγο να επανέλθουν :flipout:

Φέτος ακριβώς πριν τον χειμώνα τους έκανε συνεχόμενο καιρό με ήλιο και χωρίς βροχή και έχει αποσυντονιστεί το DNA τους, άσε λίγο να επανέλθουν :flipout:

Mας άφησε με τραύμα.

Ευτυχώς τουλάχιστον δεν σταμάτησαν ποτέ οι πρωινές ομίχλες...

Το πρωί μου πέρασε μια τρελή σκέψη απ'το μυαλό... - να κάτσω να φτιάξω τα μισοτελειωμένα ηχεία που έχω στην αποθήκη ή να να τελειώσω την επίσης μισοτελειωμένη ανακατασκευή των άλλων ηχείων που βρίσκονται δίπλα στα πρώτα...
Πήρα ένα ντεπόν, ξάπλωσα μισή ώρα και μου πέρασε...

Θα γινω λιγο σπαστικος και θα σας πω τι ΔΕΝ κανω (δυστυχως), τωρα με αυτη την κατασταση.
Δε παιζω καθολου με το γατο μας!!!
Ειναι τοσο μπαγλαμας , που δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε κανει κοσκινο απο τις γρατζουνιες
Δαγκανει και γρατζουναει ταυτοχρονα.
Χθες απο την ζοχαδα του ,εκανε συνεχεις επιθεσεις στο ποδι μου και ευτυχως που δεν ειχα βαλει την πυτζαμα ακομα...μαχη ειχαμε:fight:
Ούιι τι παθαμαν οι μαυροι (ηπειρωτικο!):D

Απάντηση: Re: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Θα γινω λιγο σπαστικος και θα σας πω τι ΔΕΝ κανω (δυστυχως), τωρα με αυτη την κατασταση.
Ειναι τοσο μπαγλαμας , που δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε κανει κοσκινο απο τις γρατζουνιες
Δαγκανει και γρατζουναει ταυτοχρονα.
Χθες απο την ζοχαδα του ,εκανε συνεχεις επιθεσεις στο ποδι μου και ευτυχως που δεν ειχα βαλει την πυτζαμα ακομα...μαχη ειχαμε:fight:
Ούιι τι παθαμαν οι μαυροι (ηπειρωτικο!):D

Του έχεις παιχνίδια,ονυχοδρόμια, "κορμούς" κλπ, για να ξεδίνει?

Αν όχι,πάρτου για να ξελυσσάει εκεί.

Εκτος 3 γνωστων περιπτωσεων που κολλησαν τον κορωνοιο ( η γατα μαλιστα νοσησε κανονικα με τα γνωστα συμπτωματα) προς το παρον τα κατοικιδια δεν δειχνει να κολλανε ευκολα.

Ομως ειναι πολυ πιθανοι τροποι να κολλησεις τον ιο αφου ουτε τα παπουτσια τους βγαζουν, ουτε πλενουν τα χερια τους και πανε οπουδηποτε.

Ειναι καπως τραγικο το σεναριο και εγω ακομα δεν εχω βρει λυση γιατι μαλλον δεν υπαρχει.

Re: Απάντηση: Re: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Του έχεις παιχνίδια,ονυχοδρόμια, "κορμούς" κλπ, για να ξεδίνει?

Αν όχι,πάρτου για να ξελυσσάει εκεί.

Ισα με 3 Δημητρο!
Ο ξεφτιλας τα αγνοει επιδεικτικα και λυσσαει στα χαλια,στο καναπε και στις καρεκλες:D

Εκτος 3 γνωστων περιπτωσεων που κολλησαν τον κορωνοιο ( η γατα μαλιστα νοσησε κανονικα με τα γνωστα συμπτωματα) προς το παρον τα κατοικιδια δεν δειχνει να κολλανε ευκολα.

Ομως ειναι πολυ πιθανοι τροποι να κολλησεις τον ιο αφου ουτε τα παπουτσια τους βγαζουν, ουτε πλενουν τα χερια τους και πανε οπουδηποτε.

Ειναι καπως τραγικο το σεναριο και εγω ακομα δεν εχω βρει λυση γιατι μαλλον δεν υπαρχει.

Ο δικος μας Ναθ, δεν εχει πατησει χωμα!
Ασε δε που ολη μερα πλενεται σαν γκομενα....μιλαμε για γατο "αδερφη":flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Ισα με 3 Δημητρο!
Ο ξεφτιλας τα αγνοει επιδεικτικα και λυσσαει στα χαλια,στο καναπε και στις καρεκλες:D

:flipout::flipout:

Και τα δικά μου έτσι ήταν.

Ασε που ο ρόμπιν κατουρούσε όπου ήθελε ,ακόμα και μετά την στείρωση !:guitarist: