Προτεινω ατον Νικο Πετειναρακη να δει την σειρα Westworld εαν δεν την εχει δει και συκεκριμενα τον 3 κυκλο αυτον που παιζεται τωρα,δεν εχει σχεση με τους δυο πρωτους κυκλους ,
ειναι μελοντολογια-συνομωσιολογια αλλα σου σηκωνεται η τριχα μεσω πανδημιας,δεν πραγματευεται ιους.
Και αφιερωνω στον Δημοκηδη και τον Μανο αυτο
Δεν γινεται να δει μονον τον τριτο κυκλο. Ολους να τους δει.Κι εγω νομιζω οτι θα του αρεσει.
Εγώ που δεν έχω πρόβλημα να το κάνω δηλαδή και μου βγαίνει φυσικό... τι;
Μη σας ψαρώνει ο Werewolf, για να βοηθήσει το καβάλημα, θα πρέπει να έχεις κολλήσει με αυτοκόλλητο μικρό-παράμεσο...
Εσύ έχεις κι άλλα φυσικά ταλέντα... :music-smiley-005:
![]()
Καλες οι ταινιες οι σειρες και τα τραγουδια, αλλα νιωθω οτι το μυαλο μου εχει μπει σε safe mode ...
Οποτε στοχος να μαθω 70 αλγόριθμους στον κυβο του Rubik και να πεσω στα 20 δευτερα σε ενα μηνα ακομη που θα ειναι κλειστη η δουλεια με κρατικη εντολη.
Βοηθησε και το λαδι σιλικονης ωστε να μπορω να "διαβαζω" αργα το βραδυ χωρις να κατεβαινει η γυναικα μου και να λεει "Πας καλα; Τετοια ωρα χριτσι χριτσι; "
Χριτσι χριτσι... ,Βαλε εναν Predator, ενα Alien, ενα Προμηθεαroud: .... να μπεις σε overclocking mode :smash:
Εγω θα στα λεω ? :smash: ..... ξεσηκωσε μας :smash: ..... πες κανα σεναριο για Black Goo :smash:

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.