Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Προτεινω ατον Νικο Πετειναρακη να δει την σειρα Westworld εαν δεν την εχει δει και συκεκριμενα τον 3 κυκλο αυτον που παιζεται τωρα,δεν εχει σχεση με τους δυο πρωτους κυκλους ,
ειναι μελοντολογια-συνομωσιολογια αλλα σου σηκωνεται η τριχα μεσω πανδημιας,δεν πραγματευεται ιους.
Και αφιερωνω στον Δημοκηδη και τον Μανο αυτο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Προτεινω ατον Νικο Πετειναρακη να δει την σειρα Westworld εαν δεν την εχει δει και συκεκριμενα τον 3 κυκλο αυτον που παιζεται τωρα,δεν εχει σχεση με τους δυο πρωτους κυκλους ,
ειναι μελοντολογια-συνομωσιολογια αλλα σου σηκωνεται η τριχα μεσω πανδημιας,δεν πραγματευεται ιους.
Και αφιερωνω στον Δημοκηδη και τον Μανο αυτο

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Netflix?

Απάντηση: Re: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Ρε μαστορα :smash: .... αν αρχισω και ΕΓΩ τα (φιλια) πυρα :rolleyes: .... το νηματακι ΜΠΑΤΑΡΕ :flipout: .... χαλαρα ! :laugh:

Δεν γινεται να δει μονον τον τριτο κυκλο. Ολους να τους δει.Κι εγω νομιζω οτι θα του αρεσει.

Με τον πρώτο ενθουσιαστήκαμε. Ο δεύτερος μας κούρασε και τον αφήσαμε στο 3ο εάν θυμάμαι.

Πραγματι τα θεματικα παρκα κουρασαν,στο τριτο ομως παει στον πραγματικο κοσμο και ειναι καλυτερο απο το πρωτο,ξαναπιαστο,ο 3ος παιζεται τωρα.

Το κολπο (που το ξερει ο JL αλλα δεν το λεει) ειναι πριν προσπαθησετε να ανοιξετε τα δαχτυλα, να βαλετε το μικρο δαχτυλακι να καβαλαει λιγο επανω στον παραμεσο. Τοτε ειναι πιο ευκολο να το πετυχετε.

Για παρατηρειστε ξανα ειδικα το εμπρος χερι του JL_? , πως εχει ανεβασει ελαφρως το μικρο δαχτυλακι επανω στο διπλανο δαχτυλο.

attachment.php

Ετσι...γιατι η γνωση πρεπει να μοιραζεται. :laugh:

Μη σας ψαρώνει ο Werewolf, για να βοηθήσει το καβάλημα, θα πρέπει να έχεις κολλήσει με αυτοκόλλητο μικρό-παράμεσο... :p

Εγώ που δεν έχω πρόβλημα να το κάνω δηλαδή και μου βγαίνει φυσικό... τι;

Εσύ έχεις κι άλλα φυσικά ταλέντα... :music-smiley-005:

O_Gif-Nosferatu_5.gif

Καλες οι ταινιες οι σειρες και τα τραγουδια, αλλα νιωθω οτι το μυαλο μου εχει μπει σε safe mode ...

Οποτε στοχος να μαθω 70 αλγόριθμους στον κυβο του Rubik και να πεσω στα 20 δευτερα σε ενα μηνα ακομη που θα ειναι κλειστη η δουλεια με κρατικη εντολη.
Βοηθησε και το λαδι σιλικονης ωστε να μπορω να "διαβαζω" αργα το βραδυ χωρις να κατεβαινει η γυναικα μου και να λεει "Πας καλα; Τετοια ωρα χριτσι χριτσι; "

Μη σας ψαρώνει ο Werewolf, για να βοηθήσει το καβάλημα, θα πρέπει να έχεις κολλήσει με αυτοκόλλητο μικρό-παράμεσο... :p

Εσύ έχεις κι άλλα φυσικά ταλέντα... :music-smiley-005:

O_Gif-Nosferatu_5.gif

Οι νυχοκοπτες :smash: .... ειναι διαθεσιμοι :smash: .... εδω και 140 χρονια (1880) :smash:

Πουλαω εφφε ... :rolleyes: ... (φιρουλι-φιρουλα :flute:)

Καλες οι ταινιες οι σειρες και τα τραγουδια, αλλα νιωθω οτι το μυαλο μου εχει μπει σε safe mode ...

Οποτε στοχος να μαθω 70 αλγόριθμους στον κυβο του Rubik και να πεσω στα 20 δευτερα σε ενα μηνα ακομη που θα ειναι κλειστη η δουλεια με κρατικη εντολη.
Βοηθησε και το λαδι σιλικονης ωστε να μπορω να "διαβαζω" αργα το βραδυ χωρις να κατεβαινει η γυναικα μου και να λεει "Πας καλα; Τετοια ωρα χριτσι χριτσι; "

Βαλε εναν Predator, ενα Alien, ενα Προμηθεα :proud: .... να μπεις σε overclocking mode :smash:
Εγω θα στα λεω ? :smash: ..... ξεσηκωσε μας :smash: ..... πες κανα σεναριο για Black Goo :smash: