Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Εμείς οι κάμπριο στην παρούσα φάση έχουμε πλεονέκτημα! Ξυράφι έβαζα, ξυράφι βάζω!

Πάντα έχουμε πλεονέκτημα! Αν κάποιος συμβιβαστεί και απομυθοποιήσει το αισθητικό κομμάτι, που και αυτό είναι συζητήσιμο, είναι πολλά τα πρακτικά πλεονεκτήματα. Άσε που είμαστε και ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους αφού το τρίχωμα είναι εξελικτικό απομεινάρι!

Ωραία, συνεννοήσου με τον Τάσο, όταν τον κουρέψει η γυναίκα του να σου τα στείλει...:D

IMG_20200415_194544.jpg

Υπέροχο το ηλιοβασίλεμα σήμερα!

Μας έχουν κλείσει την παραλία αυτό είναι λίγο πιο πέρα από το Μέγαρο Μουσικής πίσω από την express service για όσους ξέρουν. Κακά τα ψέματα το φως το τοπίο και η θάλασσα σου ανοίγουν τη διάθεση, δεν είναι μόνο τα 10.000 βήματα είναι και ο ψυχολογικός αντίκτυπος

Στον καιρό του κορωνιού και της καραντίνας γίνονται και....αυτά !

...όταν στέλνεις όλη την αστυνομία στα "διόδια" και τους "παράδρομους" τι περιμένεις;

Αυτό που τελικά κάνουμε πολύ συχνά είναι κανένα κρασάκι καμία ρακί...
Ε ναι, αντε γειά μας.
Η κλεισούρα θέλει καλοπέραση
119a319f2d7a7ae0425b8db5f04dffcb.jpg

Κολονατο ποτηρακι, ψαθινο σεμεδακι, τραπεζακι με ταβλες, γλαστρακι με λουλουδικο ...

Εισαι ενας λατρης του παραδοσιακου (οσμιζομαι) :proud:

Ήρθε δέμα από το χωριό με σπαράγγια, αυγά, χόρτα, ελιές κλπ
Έχω χτυπήσει κάτι ξεγυρισμένα τσίπουρα αυτές τις μέρες...

Απάντηση: Re: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Ήρθε δέμα από το χωριό με σπαράγγια, αυγά, χόρτα, ελιές κλπ
Έχω χτυπήσει κάτι ξεγυρισμένα τσίπουρα αυτές τις μέρες...
Σε νιώθω και σε χαίρομαι...

Στον καιρό του κορωνιού και της καραντίνας γίνονται και....αυτά !

...όταν στέλνεις όλη την αστυνομία στα "διόδια" και τους "παράδρομους" τι περιμένεις;

Παράξενο. Τι να τα κάνει τα χρήματα εν μέσω καραντίνας. :p

Σε νιώθω και σε χαίρομαι...

Εγώ το έχω παράδοση να σπάω την νηστεία Σάββατο μεσημέρι με τσιπουροκατάσταση.
Ο Θεός ο ίδιος να κατέβει εκείνη τη στιγμή, παστουρμά θα τον κεράσω.
Επειδή το κάναμε με άτομα που λείπουν πλέον από δίπλα μας, αυτή η παράδοση είναι πιο ιερή από οποιαδήποτε θρησκεία, :smile: