Γενικα ΟΛΑ τα πρακτορεια ειναι πιο ακριβα απ οτι μπορεις να βρεις μονος σου.
απ την αλλη δεν εχεις ν ανυσηχεις για τιποτα μια που αλλος τρεχει για σενα και φυσικα με το αζημιωτο .
Αν εισαι εραστης της F1 το πρακτορειο ειναι καλο μονο για την πρωτη φορα να ξεψαρωσεις που λεμε.
Μονιμη κατασταση συνηθως ειναι οτι χανετε και ολη η παρασκευη που ειναι η πιο γεματη μερα απο κινηση στην πιστα και χορταινεις πραγματικα.
Απο κει και περα το καλυτερο ειναι να κλεισης μονος σου και μια που προκειτε για Ιταλια νομιζω οτι μια Aegean θα σε βολεψει μια χαρα.
Δευτερον και
πολυ σημαντικο ειναι το ποσο μακρυα θα εισαι απ την πιστα και με τι μεσο θα μεταφερθεις εκει .
Παντα υπαρχει κινηση στους δρομους απο και προς την πιστα και οσο πιο μακρυα εισαι τοσο περισσοτερο ωρα και ζορι τραβας , εχε δε υποψην οτι στην Μοντσα ειναι πολυ το περπατημα.
Εισητηρεια βγαζεις επιτοπου στην πιστα και μαλιστα φθηνοτερα απο οπουδηποτε .
Ολα αυτα τα κανονιζεις απο νωρις ( το νωρις ειναι σχετικο αναλογα το που θες να πας ) για να μπορεις να βρεις ξενοδοχειο σε λογικη τιμη πρωτα απ ολα καθοτι τα περισσοτερα που ειναι και ενδεδυγμενα γιαυτη τη δουλεια νοικιαζοντε απο πρακτορες και δεν βρισκεις .
Αν παλι σου φαινετε βαρυ ολο αυτο .........στυλο ,δελτιο, πρακτορειο.
