Πράσινη κάθετη λωρίδα στην τηλεοραση Sony xd9305

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,382
ΚΕΡΚΥΡΑ
Καλησπέρα σας πρόσφατα πριν από σχεδόν έναν μήνα αγόρασα την Sony xd9305 η οποία σήμερα εβγαλε μια πράσινη λωρίδα όπως μπορείτε να δείτε ειναι εμφανής ιδικα σε άσπρο φωντο.

Αύριο θα μιλήσω και με το service αλλά τι πιστεύετε οτι πρέπει να γινει; θα πρέπει να την στειλω για αλλαγή πάνελ η γίνεται αντικατάσταση; υπάρχει περίπτωση να αρνηθούν την εγγύηση επειδή δεν έχω κρατήσει την συσκευασία της;

Δεν νομίζω να είναι το ίδιο το πάνελ, μάλλον το τσιπάκι που οδηγεί τα συγκεκριμέν πίξελ. Εγγύηση έχεις, μάλλον θα αλλάξουν την πλακέτα.

Το θεμα ειναι πως θα γινει αυτο που ειμαι Κέρκυρα. Και το τεράστιο κουτί της τηλεόρασης δεν το έχω κρατήσει . Θα πρέπει να σταλεί η τηλεόραση στην Αθήνα;

Απάντηση: Re: Πράσινη κάθετη λωρίδα στην τηλεοραση Sony xd9305

Το θεμα ειναι πως θα γινει αυτο που ειμαι Κέρκυρα. Και το τεράστιο κουτί της τηλεόρασης δεν το έχω κρατήσει . Θα πρέπει να σταλεί η τηλεόραση στην Αθήνα;

Μου φαίνεται η SONY,έχει σέρβις στις Κουλίνες(Κέρκυρα)
Πάρε τηλέφωνο τα κεντρικά να σε καθοδηγήσουν

Εχω να πω τα χειρότερα για το service της Sony. Καινούρια τηλεόραση ούτε ενός μήνα , μόνο 20 ημερών και ήθελαν να την πάρουν στο service για επισκευή και δεν μου έκαναν αντικατάσταση. Ευτυχώς ανέλαβε το κατάστημα που την αγόρασα και μου έστειλε καινούρια , αν περίμενα από την Sony ακομα με την χαλασμένη θα ειμουν και θα έψαχνα να βρω άκρη.

corfu : χρονια πολλα ..μπραβο στο καταστημα ..σεβεται τον πελατη του ..το .DOA λογικα θα ειχε ληξη ...αν ειναι ετσι και παλι
ενα μεγαλο μπραβο .....

Εχω να πω τα χειρότερα για το service της Sony. Καινούρια τηλεόραση ούτε ενός μήνα , μόνο 20 ημερών και ήθελαν να την πάρουν στο service για επισκευή και δεν μου έκαναν αντικατάσταση. Ευτυχώς ανέλαβε το κατάστημα που την αγόρασα και μου έστειλε καινούρια , αν περίμενα από την Sony ακομα με την χαλασμένη θα ειμουν και θα έψαχνα να βρω άκρη.

δυστυχως συμβαινουν...ο νομος ομως δεν αναγραφει για αντικατασταση σε μικρο διαστημα αγορας...μονο στο χερι τους ειναι το οποιο φαινεται εχει..καβουρια..