Predator: Badlands (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    5
Καλη και η ταινία.

Δεν την θεωρώ ανώτερη του Prey, αλλα τιμάει το lore του Predator και δειχνει να προσπαθεί να χτίσει κάτι για το μέλλον.
Ειναι περιπετειούλα, οποτε αν περιμένει κάποιος ατμοσφαιρα και σασπένς ας ξαναδει την πρώτη :P

Πολύ καλή η Elle Fanning στον (αβανταδόρικο) ρόλο της.
Ελπιζω να μην γινει νόρμα ο πρωταγωνιστής, "καλος" predator.

7.5/10

Εγώ αντιθέτως, την θεωρώ καλύτερη από το Prey ή το λιγότερο ισάξια. Τιμάει το lore, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά. Επίσης, είναι και αρκετά κωμική/παρωδία σε αρκετές στιγμές, αλλά τους βγαίνει. Το απολαύσαμε στο ΙΜΑΧ και άξιζε τα λεφτά του με τα όλα. Ειδικά το ότι είναι όλο καινούργιο και δεν έχει καμία κλασική πεπατημένη ή χαζές νοσταλγίες. Στέκεται άνετα μόνο του.
Πολύ καλό CGI και δυνατός ήχος. Καλή διάρκεια (1 ώρα 46 λεπτά) χωρίς καμία κοιλιά. Θα την ξαναδώ σίγουρα όταν βγει digital.

• Like
Reactions: vadergr
Σε IMAX και εμένα καλύτερη θα μου φαινόταν :P

Θεώρησα το δεύτερο μισό της ταινίας κατώτερο του πρώτου.
Και πάλι καλή ήταν. Επειδή ο σκηνοθέτης φαίνεται να τιμάει το franchise, θα ήθελα να τον δω σε πιο... R rating κατάσταση,συμπεριλαμβανομένης της ατμόσφαιρας, σαν την πρώτη ταινία.

Επειδή ο σκηνοθέτης φαίνεται να τιμάει το franchise, θα ήθελα να τον δω σε πιο... R rating κατάσταση,συμπεριλαμβανομένης της ατμόσφαιρας, σαν την πρώτη ταινία.
Εγώ πάντως, αυτό είναι που δεν κατάλαβα. Πως γίνεται η συγκεκριμένη να είναι η πρώτη με PG-13 και όχι R. Επειδή δεν έχει ανθρώπους αλλά ανδροειδή? Το σφάξιμο πάει σύννεφο.

Εγώ πάντως, αυτό είναι που δεν κατάλαβα. Πως γίνεται η συγκεκριμένη να είναι η πρώτη με PG-13 και όχι R. Επειδή δεν έχει ανθρώπους αλλά ανδροειδή? Το σφάξιμο πάει σύννεφο.

Τυπικό είναι επειδή δεν δείχνει κόκκινο αίμα.

• Like
Reactions: pontios
Το είδα εχτές, καλούτσικο ήταν, πιστό στον μύθο του Predator, φρέσκιες ιδέες, αρκετή δράση και περνάς ευχάριστα...του βάζω άνετα ένα 7.....το μόνο που με χάλσε και είναι και ο λόγος που δεν βάζω παραπάνω στην βαθμολογία είναι ότι η ταινία είναι καθαρά δράσης/περιπέτεια με 0 τρόμο, ενώ σε κάποια σημεία με χάλασαν κάποια αστειάκια...βλέπετε άνετα πάντως και αξίζει να τις ρίξετε μια ματιά αν είστε fan του Predator και σας αρέσουν οι ταινίες δράσης.