premiere & παγωμα

Ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση.
Ειδικά εσένα Σωτήρη (sotos65) ευχαριστώ πολύ για την τεχνική ενημέρωση για τους λόγους της κακής λήψης. Λαμβάνοντας υπ'όψη το γεγονός ότι το κάτοπτρο υποτίθεται ότι έχει ρυθμιστεί για λήψη απο 0.8°W (Thor) έως και 42.0°E (Turksat) θεωρώ ότι το LNB για τις 19.2°E είναι περίπου κεντρικό (2 μοίρες απόκλιση).
Σχετικά με την κλίση του LNB θέλω να ελπίζω ότι ο εγκαταστάτης το έκανε σωστά. Αν όμως όχι, τότε προς τα ποιά μεριά πρέπει να δώσω πρόσθετη κλίση?

Η απάντηση πάντως του Dim-sat με προβλημάτισε (αλήθεια Dim-sat σε ποιά περιοχή είσαι και ποιός σου έκανε την εγκατάσταση?) σχετικά με την καλή λειτουργία ή ποιότητα των LNB που έβαλε ο εγκαταστάτης. Αν εκεί είναι το πρόβλημά μου με τι LNB προτείνετε να αλλάξω αυτό που είναι για τον Astra και να πειραματιστώ? Έτσι και αλλιώς έλεγα να βάλω και άλλα 4 LNB για πρόσθετους δορυφόρους.

Ευχαριστώ και πάλι

Παιδια ειμαι Αθηνα (Παλαιο Φαληρο).Ο τεχνικος που μου εκανε την εγκατασταση ειναι ο Γιαννης Γακης (που μπαινει και στο forum).

Re: Απάντηση: Re: premiere & παγωμα

Όπως ανάφερε και ο Σωτήρης, στη δική σου περίπτωση νομίζω ότι "ευθύνεται" η μικρή διάμετρος του κατόπτρου.

Κατι πρεπει να συμβαινει με την 11914 του astra,
Σε μενα τωρα δεν εχει σημα καθολου στη συχνοτητα αυτη και συνεπως κανενα απο τα καναλια που αντιστοιχουν σ αυτη δεν ανοιγει.
Εχω τον HUMAX 2000
Παρατηρει καποιος κατι αντιστοιχο?
Νικος

Οχι, μια χαρά παίζουν και τα 4 κανάλια

Ακυρος ο συναγερμος.
Ειχε μετακινηθει λιγο το πιατο ουτε μοιρα και οριακα δεν ανοιγαν!
Ολα καλα:award:

τελικα και σε μενα το ιδιο ειχε συμβει
μικρη μετακινηση του πιατου..ισως λογω καλοκαιριου και θερμοκρασιων..
χτες δεησε να ερθει ο...αρχοντας τεχνικος(ειναι και φιλος) και σε 5 λεπτα το εφερε τζαμι
ευχαριστω ολους για την ανταποκριση

Re: Απάντηση: premiere & παγωμα

τελικα και σε μενα το ιδιο ειχε συμβει
μικρη μετακινηση του πιατου..ισως λογω καλοκαιριου και θερμοκρασιων..
χτες δεησε να ερθει ο...αρχοντας τεχνικος(ειναι και φιλος) και σε 5 λεπτα το εφερε τζαμι
ευχαριστω ολους για την ανταποκριση

Τελος καλο Ολα καλα!:a0210:

θα ελεγα καλυτερα να βαλεις 2 lnb και 1 disecq 2se1 αν εχεις hotbird kai astra γιατι τα διπλα δεν τα πολλη εμπιστευομαι!!!!!!!!!!!!!

Γεια χαρα σε ολους
Απο προχθες ο Vantage 7100 δεν μου ανοιγει τα premiere καθολου...
Εχει κανενας το ιδιο προβλημα?
καμια ιδεα???
Thanx

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι σημερα μονο firmware του φορτωνα και επαιζε κανονικα. Δεν του εχω περασει ποτε τιποτα αλλο.
Βρηκα τωρα που εψαξα ενα μπλαμπλαμπλα.key αυτο ειναι???
Απο usb φανταζομαι περναει γιατι serial δεν παιζει εκει που εχω το pc τωρα.....
Θα το κοιταξω....
Ευχαριστω!

φιλοι δορυφορικαριοι καλο χειμωνα
εχει κανεις να μου προτεινει ..θεραπεια για το προβλημα μου?
εχει να κανει με την 11913 στις 19,2 και τα καναλια που κατεβαινουν απο αυτην
δηλαδη premiere hd-discovery hd-astra hd promo & anixe hd
τα κατεβαζει μονο πρωινες ωρες και καποια βραδυα
ολες τις αλλες ωρες της υψηλης θεασης κολαει και δεν κατεβαζει τιποτε!

data

περιοχη βολος
πιατo 1.2 double lnb
δεκτης humax hdci 2000
modul dragon

ευχαριστω πολυ
περιοχη?