Premiere, πέρασμα σε NDS Videoguard

χωρίς πρόβλημα, εκτός από δύο που τα παίζει με σπασίματα, δεν θυμάμαι τώρα ποια ήταν...

κάνω ανανέωση και θα σας πω

softice και sotos65 έχετε παρατηρήσει κάτι εσείς για το συγκεκριμένο θέμα;
Επειδή γνωρίζω ότι έχετε και εσείς δορυφορικες κάρτες και θα μπορούσατε να μας διαφωτίσετε.

Απάντηση: Re: Premiere, πέρασμα σε NDS Videoguard

softice και sotos65 έχετε παρατηρήσει κάτι εσείς για το συγκεκριμένο θέμα;
Επειδή γνωρίζω ότι έχετε και εσείς δορυφορικες κάρτες και θα μπορούσατε να μας διαφωτίσετε.

Κάνω μια δοκιμή τώρα με το dvbviewer και θα σου πω. Πάντως στον δέκτη δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Είχα βάλει νωρίτερα το dvbviewer (τελευταία έκδοση 3.9.4.25* beta και το dvbsource 3.2, επίσης beta) στο premiere hd (ή στο discovery hd, δεν θυμάμαι) αλλά μετά από λίγο κράσαρε. Μάλλον πρόβλημα με το πρόγραμμα είναι, ίσως σε συνδυασμό με το γνωστό plugin...

Edit. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει και έκδοση 3.9.4.40 beta, βγήκε σήμερα.

Last edited:
Το dvbiewer 3.9.4.25 "έσκασε" ξανά περίπου μετά από 15 λεπτά, στο premiere 1. Σίγουρα πρόβλημα του προγράμματος, ο δέκτης εξακολουθεί να μην έχει πρόβλημα (παίρνω από το loop out, και δίνω στην κάρτα). Θα κοιτάξω και με το dvbdream (έχω και το altdvb, αλλά αυτό από μόνο του μπορεί να "σκάσει" οποιαδήποτε στιγμή).

Και ένα τελευταίο update για σήμερα. Μετά από 20+ λεπτά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με το dvbdream. Καληνύχτα από εδώ...

Άρα όλα δουλευουν κανονικά. Το περίεργο είναι πως τόσο καιρό (2 μήνες) με την τελευταία (μη Beta) έκδοση του DVBviewer δεν είχα πρόβλημα. Τι έχει το έρμο και ψόφησε;

Τίποτα το ιδιαίτερο τελικά, ο συνδυασμός με το vplug φταίει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του vplug (δεξί κλικ στο εικονίδιο στο tray > preferences) και ρύθμισε την επιλογή "Disable AU" στο "enabled" (αν και φαινομενικά είναι παράξενο, η επιλογή αυτή απλά απενεργοποιεί το AU το οποίο δημιουργεί το κρασάρισμα στο dvbviewer μετά από κάποια λεπτά).

pref1.jpg

Οντως το δοκίμασα κι εγώ σήμερα και κράσαρε στο premiereHD.
Με disable AU δείχνει να είναι εντάξει τώρα.
Thanks sotos :grinning-smiley-043

Από χθες το σύστημα μου(HTPC με DVB-S2 κάρτα και DVBviewer αγορασμενο) κολλάει μετα από "θέαση" 10-20 περίπου λεπτών Prεmiεrε (σε 2-3 καναλια που δοκίμασα-το ένα από αυτά το HD). 'Εχει σχέση με τις αλλαγές στην κωδικοποίηση ή φταίει το σύστημά μου; Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος να μου πει;

Και σε εμενα τα ιδια!!:HTEHETH63:

Σε ευχαριστώ sotos65 τώρα δουλεύει μια χαρά. Βέβαια έχω κάτι προβλήματα με το DVBviewer να κλεινει ξαφνικά (μερικές φορες) μετα από αρκετή ώρα αλλά μαλλον για αυτό άλλη ειναι η αιτία και την ψάχνω τώρα.