Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Η γνώμη μου ????

Δεν είναι κακό να κλειδώνεις ένα θέμα για να πέφτει λίγο ηρεμία στα μέλη...... και ανάλογα το συνεχίζεις..

Πρέπει να κλειδώνουν τα θέματα; Όχι, κατηγορηματικά, εκτός βέβαια αν μιλάμε για θέματα που έχουν... νομικούς λόγους κλειδώματος (sites για download, πως να σβήσουμε τις κλήσεις μας, και τέτοια).

Πρέπει να banάρονται τα μέλη που με τη συμπεριφορά τους σκοπίμως ή κατά λάθος καταστρέφουν τη ροή ενός thread; Nαι. Αρκεί να δίδεται η ίδια ποινή σε όλα τα μέλη, ανεξαρτήτως... χρώματος. Όταν δύο φεύγουν εκτός ελέγχου να γίνονται οι ίδιες συστάσεις και στους δύο, και αν δε συμμορφώνονται να... στέλνονται στα αποδυτήρια αμφότεροι.

Δεν υπάρχει αξίωμα γιά τό άν πρέπει νά κλειδώνουν ή οχι.
Το αποφασίζει η Δ.Ο.
Και poll δεν γινεται σε αυτά τά θέματα.
Ούτε και στά ban ..Δημοψηφίσματα δέν προβλέπονται.
Και πάντα θά υπάρχει κάποιοιος πού θάχει κάτι να πεί...
Ετσι ειναι και η Ζωή.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς νόμους, όρια & κανόνες.Έναν κόσμο οπου όλοι θα είναι ίσοι γιατί θα υπάρχει κατανόηση & ευθύνη.:smile::confused::o:angry::cool::blush:::;):D Αμμ δέ...

Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς νόμους, όρια & κανόνες.Έναν κόσμο οπου όλοι θα είναι ίσοι γιατί θα υπάρχει κατανόηση & ευθύνη.:smile::confused::o:angry::cool::blush:::;):D Αμμ δέ...

Αν όντως είναι έτσι, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν ξυπνάς ;)

Αν όντως είναι έτσι, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν ξυπνάς ;)

Αντιθέτως δεν είμαι καθόλου:stoned: Εξάλλου όλοι το ίδιο ξυπνάμε, αν θα έπρεπε να ημουν προσεκτικός θα έπρεπε όταν κοιμάμε :sleepey: αφού κοιμάμε με πόρτες & παράθυρα ανοιχτά & σε πίσσα σκοτάδι!

Re: Απάντηση: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Δεν υπάρχει αξίωμα γιά τό άν πρέπει νά κλειδώνουν ή οχι.
Το αποφασίζει η Δ.Ο.
Και poll δεν γινεται σε αυτά τά θέματα.
Ετσι ειναι και η Ζωή.

Καλά δε μίλησε κανείς για poll, προφανώς κάποια πράγματα αποφασίζονται από λίγους γιατί καλώς ή κακώς η ιεραρχία είναι ζωτικής σημασίας σύστημα. Απλά σε ένα θέμα που ζητάει τη γνώμη μας (This.... last year... :D) τοποθετήθηκαν διάφοροι συμφορουμίτες.

Εγώ απλά στο thread αυτό βλέπω να είχε ξεκινήσει μια ωραία συζήτηση, με επιχειρήματα, από όλα τα μέλη, είτε τα απλά, είτε αυτά που έγιναν στη συνέχεια μέλη του σωματείου είτε της διαχείρισης.... Αυτά εν έτει 2006 βέβαια, ήτοι στην εποχή της αθωότητας, προ των διαφόρων τύπων.

Έτσι, όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κανείς , δε μπορεί να μην κάνει μια σύγκριση με τη σημερινή εποχή. Όχι τόσο ως προς τις απόψεις πολλών, που έχουν γυρίσει μπούμερανγκ, οι απόψεις μπορούν να αλλάζουν τόσα χρόνια μετά, απολύτως σεβαστό... όσο ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονταν οι απόψεις των απλών μελών, τότε και σήμερα:

Στις πρώτες σελίδες (του 2006) ζητούνται οι απόψεις των μελών και συζητάμε ωραιότατα. Στις τελευταίες σελίδες (του 2010) απλά αναλύουμε πόσο άσκοπη είναι η συζήτηση αυτή...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Καλά δε μίλησε κανείς για poll, προφανώς κάποια πράγματα αποφασίζονται από λίγους γιατί καλώς ή κακώς η ιεραρχία είναι ζωτικής σημασίας σύστημα.

Εγώ απλά στο thread αυτό βλέπω να είχε ξεκινήσει μια ωραία συζήτηση, με επιχειρήματα, από όλα τα μέλη, είτε τα απλά, είτε αυτά που έγιναν στη συνέχεια μέλη του σωματείου είτε της διαχείρισης.... Αυτά εν έτει 2006 βέβαια, ήτοι στην εποχή της αθωότητας, προ των διαφόρων τύπων.

Έτσι, όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι, δε μπορεί κανείς να μην κάνει μια σύγκριση με τη σημερινή εποχή. Όχι τόσο ως προς τις απόψεις πολλών, που έχουν γυρίσει μπούμερανγκ, οι απόψεις μπορούν να αλλάζουν τόσα χρόνια μετά, απολύτως σεβαστό... όσο ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονταν οι απόψεις των απλών μελών, τότε και σήμερα. Στις πρώτες σελίδες (του 2006) συζητάμε ωραιότατα. Στις τελευταίες σελίδες (του 2010) απλά αναλύουμε πόσο άσκοπη είναι η συζήτηση αυτή.

Ξαναδιάβασε το πόστ πού έγραψα καί έκανες κουότ.
Αυτό ισχύει.Σού αρέσει?Εχει καλώς.
Δέν σού αρέσει?Καί πάλι έχει καλώς.

Επίσης τό θέμα πού αναφέρεσαι ήταν μείζον γιά εκείνη τήν εποχή,ως πρός τό περιεχόμενό του και αφορούσε κομβική στιγμή γιά τό φορουμ.Δέν θά το συγκρίνουμε ,μέ ότι επιθυμεί ο καθένας γιά νά εξάγει ´συμπεράσματα´πού βολεύουν τήν ´κριτική´του..

Τά λοιπά είναι συμπεράσματα δικά σου πού πλέον μέ αφήνουν τόσο αδιάφορο γιατί τά επαναλαμβάνεις κάθε μέρα ανεξαρτήτως τού ποιός είναι στό τιμόνι καί πού εν πάσει περιπτώσει ουδείς είναι υποχρεωμένος νά σού δίνει και λογαριασμό επ´αυτού.Το Δ.Σ. ορίζει Γ.Δ.καί Α.Γ.Δ και αυτοί τήν Δ.Ο.Καί η Δ.Ο. ρυθμίζει τά τού φορουμ..
Δέν σού αρέσει? Δικαίωμά σου..Ετσι είναι όμως.
Ως εκ τούτου οσα πλέον προσπαθείς νά ´καταλογίσεις´ τά θεωρώ αναξιόπιστα ..Απλά γράφεις γιατί θές νά γράφεις..
Γράψε οσο θές..-bye--bye--bye-
Πάντως εσύ ´αδικημένος´μέ τίποτα...

Last edited:
Σπύρο δε ζήτησα κανέναν λογαριασμό. Έγραψα την άποψή μου σε ένα thread που ζητάει την άποψή μου, και απάντησες από κάτω πως

"Και poll δεν γινεται σε αυτά τά θέματα.
Ετσι ειναι και η Ζωή."

Απάντησα λοιπόν, μόνο και μόνο διευκρινιστικά, φυσικά με την άποψή μου, μη ζητώντας κανέναν "λογαριασμό" κανενός.

Ούτε δήλωσα αδικημένος κάπου, αν ένιωθα αδικημένος θα την είχα κάνει από καιρό. Όσο για το ποιός είναι στο τιμόνι την άποψή μου την έχω γράψει σε διπλανό θέμα πριν δύο μέρες, άρα το παραπάνω ποστ δεν είναι μομφή προς αυτόν σε καμία περίπτωση.

Αυτά, σταματάω να γράφω στο παρόν γιατί απ'ότι φαίνεται τα up του συγκεκριμένου θέματος είναι ο λόγος της έντασης, την οποία δε χρειάζεται κανείς μας μάλλον...

Καληνύχτες

Πρέπει να κλειδώνουν τα θέματα; Όχι, κατηγορηματικά, εκτός βέβαια αν μιλάμε για θέματα που έχουν... νομικούς λόγους κλειδώματος (sites για download, πως να σβήσουμε τις κλήσεις μας, και τέτοια).

Πρέπει να banάρονται τα μέλη που με τη συμπεριφορά τους σκοπίμως ή κατά λάθος καταστρέφουν τη ροή ενός thread; Nαι. Αρκεί να δίδεται η ίδια ποινή σε όλα τα μέλη, ανεξαρτήτως... χρώματος. Όταν δύο φεύγουν εκτός ελέγχου να γίνονται οι ίδιες συστάσεις και στους δύο, και αν δε συμμορφώνονται να... στέλνονται στα αποδυτήρια αμφότεροι.

Συμφωνώ απόλυτα!

Όσο για τη διαφορά του τότε με το τώρα. Να κάνω την υπόθεση ότι πολλοί που τότε ξεκίνησαν κάτι ορεξάτοι, τώρα πια βαρέθηκαν. Έμειναν να ασχολούνται όσοι δεν βαρέθηκαν.