Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Θα το ρωτήσω γιατί δεν αντέχω : Ποιός είναι ο λόγος Ανδρέα που έγραψες αυτό που έγραψες ?
Υπάρχει ?

Και σε τί χρησιμεύει αυτή η "πληροφορία" ?

Μα το Θεό, ώρες-ώρες δεν καταλαβαίνω ... Ισως να είμαι τόσο κουρασμένος πλέον που δεν λειτουργεί το μυαλό μου ...

Έκανα λάθος quote,στα 2 παραπάνω μυνήματα υπάρχει ερώτηση για το που πάνε τα πόστ,εάν σβήνονται και πως μπορούνα να αποδειχτούν ορισμένα πράγματα εάν διαγραφούν από την δημίσια συζίτηση,αλλά λογικό είναι πολλά άτομα να μην γνωρίζουν το ότι υπάρχουν κάποιες δυνατότητες από την πλατφόρμα όπως τα Moderated πόστ και το Soft delete που απλά τα πόστ δεν μπορούν να τα δούν τα απλά μέλη,αλλά παραμένουν.

Offtopic,παρεπιπτόντως,τα μέλη που θέλουν να δούν τι μπορεί να γίνει στην πλατφόρμα
Code:
 http://www.vbulletin.com/admindemo.php
παραθέτω το demo της vB,με πολύ λίγο ψάξιμο μπορείτε να καταλάβετε το πως λειτουργεί το όλο forum.

Last edited:

Έκανα λάθος quote,στα 2 παραπάνω μυνήματα υπάρχει ερώτηση για το που πάνε τα πόστ,εάν σβήνονται και πως μπορούνα να αποδειχτούν ορισμένα πράγματα εάν διαγραφούν από την δημίσια συζίτηση,αλλά λογικό είναι πολλά άτομα να μην γνωρίζουν το ότι υπάρχουν κάποιες δυνατότητες από την πλατφόρμα όπως τα Moderated πόστ και το Soft delete που απλά τα πόστ δεν μπορούν να τα δούν τα απλά μέλη,αλλά παραμένουν.

Offtopic,παρεπιπτόντως,τα μέλη που θέλουν να δούν τι μπορεί να γίνει στην πλατφόρμα
Code:
 http://www.vbulletin.com/admindemo.php
παραθέτω το demo της vB,με πολύ λίγο ψάξιμο μπορείτε να καταλάβετε το πως λειτουργεί το όλο forum.

Θεωρείτε ότι τά μέλη ενδιαφέρονται γιά τίς ´δυνατότητες´τής πλατφόρμας πρωτίστως ή γιά τό χόμπυ τους??

Γνωρίζετε μήπως νά μάς υποδείξετε έστω ενα μέλος πού ενεγράφη στό φορουμ μέ σκοπό νά πληροφορηθεί τίς ´δυνατότητες´τής πλατφόρμας?

Θεωρείτε ότι τά μέλη ενδιαφέρονται γιά τίς ´δυνατότητες´τής πλατφόρμας πρωτίστως ή γιά τό χόμπυ τους??

Γνωρίζετε μήπως νά μάς υποδείξετε έστω ενα μέλος πού ενεγράφη στό φορουμ μέ σκοπό νά πληροφορηθεί τίς ´δυνατότητες´τής πλατφόρμας?

Δεν είναι αυτός ο σκοπός του παραπάνω πόστ,εάν θέλει κάποιο μέλος να ενημερωθεί για το τι μπορεί να γίνει,απλά επισημαίνω πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα,αλλά δεν θέλω να σταθούμε στο συγκεκριμένο μέρος του πόστ.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω,πειράζει να πληροφορηθούν για κάτι που ρώτησαν επανελημένα τα μέλη του φόρουμ;Εάν θεωρείται ότι δεν έπρεπε να δημοσιευθεί,τουλάχιστον από εμένα έχετε το ελεύθερο να επεξεργαστείτε την δημοσίευση μου και να αφαιρέσετε το κομμάτι που δεν αφορά τα μέλη και δεν πρόκειται να τους χρειαστεί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Δεν είναι αυτός ο σκοπός του παραπάνω πόστ,εάν θέλει κάποιο μέλος να ενημερωθεί για το τι μπορεί να γίνει,απλά επισημαίνω πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα,αλλά δεν θέλω να σταθούμε στο συγκεκριμένο μέρος του πόστ.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω,πειράζει να πληροφορηθούν για κάτι που ρώτησαν επανελημένα τα μέλη του φόρουμ;Εάν θεωρείται ότι δεν έπρεπε να δημοσιευθεί,τουλάχιστον από εμένα έχετε το ελεύθερο να επεξεργαστείτε την δημοσίευση μου και να αφαιρέσετε το κομμάτι που δεν αφορά τα μέλη και δεν πρόκειται να τους χρειαστεί.

Δηλαδή αναβιώσαμε ένα νήμα που ήταν ανενεργό απο τις 07/10/2006 γι' αυτό ?

Ημαρτον πλέον ...
Απο την αναγκαιότητα ή μη του κλειδώματος καταλήξαμε στο τί επιτρέπει η πλατφόρμα για διαγραφές... Και όλα αυτά με χρονική υστέρηση σχεδόν τεσσάρων ετών ...

Αυτό ΕΙΝΑΙ άθλος :award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Δηλαδή αναβιώσαμε ένα νήμα που ήταν ανενεργό απο τις 07/10/2006 γι' αυτό ?

Ημαρτον πλέον ...
Απο την αναγκαιότητα ή μη του κλειδώματος καταλήξαμε στο τί επιτρέπει η πλατφόρμα για διαγραφές... Και όλα αυτά με χρονική υστέρηση σχεδόν τεσσάρων ετών ...

Αυτό ΕΙΝΑΙ άθλος :award:

Τα πόστ που αναφέρομαι είναι τα 112 114 και 115,τα συγκεκριμένα δεν έχουν δημοσιευθεί το 2006 αλλά τον Ιούλιο του 2010.(6/7 το πρώτο)

Απλή απορία εξέφρασα.
Αλλως τε άν κάποιο μέλος επιθυμεί πραγματικά νά ρωτήσει κάποια γενικά πράγματα πού φυσικά δέν θά συμπεριλαμβάνουν ´στοιχεία ασφαλείας´ τού φόρουμ,μπορεί νά στείλει κάποιο p.m. στούς αρμοδίους γιά μερικές διευκρινίσεις.
Τά λοιπά περί συντονισμού τού φόρουμ τά αποφασίζει,ως γνωστόν ,η Δ.Ο.,καί μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται ,ενίοτε,καί διαγραφές μηνυμάτων(προτιμάται όντως τό soft delete,γιατί έτσι υπάρχει πάντα η ´απόδειξις´τής αιτίας διαγραφής και γλυτώνουμε απο ´διαμαρτυρίες´περί αδικίας)..
Καλό σας Βράδυ από μένα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;..

Τα πόστ που αναφέρομαι είναι τα 112 114 και 115,τα συγκεκριμένα δεν έχουν δημοσιευθεί το 2006 αλλά τον Ιούλιο του 2010.(6/7 το πρώτο)

Το ότι απο το ποστ #87 ώς το πόστ #88 υπάρχει ένα κενό 3 ετών και 9 μηνών δεν έχει καμμία σημασία δηλαδή ...
Το ότι το νήμα αναφέρεται σε κάτι διαφορετικό απο αυτά δεν έχει επίσης καμμία σημασία...
Το ότι το "ζωντάνεψε" κάποιος και εξ ονόματός σου βρε Ανδρέα ΟΥΤΕ και αυτό έχει σημασία; Γιατί καλώς ή κακώς στο ποστ #88 είσαι ευθέως αναφερόμενος ...

Τέλος πάντων ... Σταματάω να ασχολούμαι γιατί θα χοντρύνει το πράγμα και θα έχουμε χειρότερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα

Το ότι απο το ποστ #87 ώς το πόστ #88 υπάρχει ένα κενό 3 ετών και 9 μηνών δεν έχει καμμία σημασία δηλαδή ...
Το ότι το νήμα αναφέρεται σε κάτι διαφορετικό απο αυτά δεν έχει επίσης καμμία σημασία...
Το ότι το "ζωντάνεψε" κάποιος και εξ ονόματός σου βρε Ανδρέα ΟΥΤΕ και αυτό έχει σημασία; Γιατί καλώς ή κακώς στο ποστ #88 είσαι ευθέως αναφερόμενος ...

Τέλος πάντων ... Σταματάω να ασχολούμαι γιατί θα χοντρύνει το πράγμα και θα έχουμε χειρότερα...

Σε διαβεβαιώ πως εγώ τουλάχιστον δεν ζήτησα από κανέναν να ''ξαναζωντανέψει'' το συγκεκριμένο θέμα το πρώτο πόστ απλά βασίζεται σε ένα δικό μου με το λίνκ αυτού διεγραμένο,και δεν είμαι σε θέση,ούτε έχω την παραμικρή διάθεση ώστε να χοντρύνει το ''πράγμα''.Νομίζω πως κάνουμε μια κόσμια συζίτηση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνου

Νομίζω πως κάνουμε μια κόσμια συζίτηση.

Ασφαλώς ...
Μία κόσμια off topic συζήτηση, για θέματα που δεν αφορούν τα μέλη, όπως σωστά είπε και ο Σπύρος λίγο πιο πάνω ...

Να μας χαιρόμαστε ... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να

Ασφαλώς ...
Μία κόσμια off topic συζήτηση, για θέματα που δεν αφορούν τα μέλη, όπως σωστά είπε και ο Σπύρος λίγο πιο πάνω ...

Να μας χαιρόμαστε ... -bye-

4η φορά που απαντάω ότι βάση σχετικού ερωτήματος μελών έδωσα αυτήν την απάντηση,να ανοίξω άλλο θέμα;Εγώ να το ανοίξω και πάλι θα βγούμε offtopic σίγουρα.Το ότι με το παραπάνω πόστ ενοείς σχεδόν ξεκάθαρα ότι εγώ ''έβαλα'' κάποιο άτομο να αναζωπυρώσει το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να είναι αλήθεια το αφήνουμε και αιωρείται...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχ

4η φορά που απαντάω ότι βάση σχετικού ερωτήματος μελών έδωσα αυτήν την απάντηση,να ανοίξω άλλο θέμα;Εγώ να το ανοίξω και πάλι θα βγούμε offtopic σίγουρα.Το ότι με το παραπάνω πόστ ενοείς σχεδόν ξεκάθαρα ότι εγώ ''έβαλα'' κάποιο άτομο να αναζωπυρώσει το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να είναι αλήθεια το αφήνουμε και αιωρείται...

Δεν έιπα οτι ήταν βαλτός απο σένα .. Είπα όμως οτι δεν είδα και καμμία αντίδρασή σου στο ότι "χρησιμοποιήθηκες" εν αγνοία σου...

Να σου θυμίσω και κάτι ακόμα : Ακόμα κι αν η ερώτηση των άλλων μελών γινόταν για 14η φορά, υπάρχουν αρμόδιοι συντονιστές για να την απαντήσουν. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι δική σου δουλειά να τους υποκαταστήσεις και μάλιστα χωρίς να σου ζητηθεί ...

Είμαι σαφέστερος τώρα ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Π

Δεν έιπα οτι ήταν βαλτός απο σένα .. Είπα όμως οτι δεν είδα και καμμία αντίδρασή σου στο ότι "χρησιμοποιήθηκες" εν αγνοία σου...

Να σου θυμίσω και κάτι ακόμα : Ακόμα κι αν η ερώτηση των άλλων μελών γινόταν για 14η φορά, υπάρχουν αρμόδιοι συντονιστές για να την απαντήσουν. Σε καμμία περίπτωση δεν έιναι δική σου δουλειά να τους αντικαταστήσεις και μάλιστα χωρίς να σου ζητηθεί ...

Είμαι σαφέστερος τώρα ;

Γιατί να διαμαρτυριθώ δηλαδή;Επειδή αναφέρθηκαν σε δημισίευσή μου;Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε σκοπεύω να το κάνω στο μέλλον.Για το υπόλοιπο,μόνο εσύ ενοχλήθηκες που απλά έδωσα μια απάντηση,η οποία μάλλιστα επιβεβαιώνεται από την διαχειριστική ομάδα (πόστ 120).Δεν αντικατέστησα κανέναν απλά αναφέρθηκα γενικώς στο ότι δεν διαγράφονται τα πόστ(και επειδή έχω κάποιες γνώσεις περί του θέματος ''είπα'' μάλλον κακώς να τις μοιραστώ μαζί με τα μέλη του φόρουμ).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Γιατί να διαμαρτυριθώ δηλαδή;Επειδή αναφέρθηκαν σε δημισίευσή μου;Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε σκοπεύω να το κάνω στο μέλλον.

Δηλαδή η μόνη σου πιθανή αντίδραση θα ήταν η διαμαρτυρία, Ανδρέα;

Για το υπόλοιπο,μόνο εσύ ενοχλήθηκες που απλά έδωσα μια απάντηση,η οποία μάλλιστα επιβεβαιώνεται από την διαχειριστική ομάδα (πόστ 120).

Η Δ.Ο. είναι αυτή που θα απαντήσει ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ το κρίνει σκόπιμο. Το ότι επιβεβαίωσε (εν μέρει) αυτά που γράφεις, δεν σημαίνει ότι ήσουν και ο αρμόδιος να απαντήσεις...

Δεν αντικατέστησα κανέναν απλά αναφέρθηκα γενικώς στο ότι δεν διαγράφονται τα πόστ(και επειδή έχω κάποιες γνώσεις περί του θέματος ''είπα'' μάλλον κακώς να τις μοιραστώ μαζί με τα μέλη του φόρουμ).

Σύ είπας ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Σύ είπας ...

Γιατί να διαμαρτυριθώ δηλαδή;Επειδή αναφέρθηκαν σε δημισίευσή μου;Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε σκοπεύω να το κάνω στο μέλλον.

Δηλαδή η μόνη σου πιθανή αντίδραση θα ήταν η διαμαρτυρία, Ανδρέα;

Για το υπόλοιπο,μόνο εσύ ενοχλήθηκες που απλά έδωσα μια απάντηση,η οποία μάλλιστα επιβεβαιώνεται από την διαχειριστική ομάδα (πόστ 120).

Η Δ.Ο. είναι αυτή που θα απαντήσει ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ το κρίνει σκόπιμο. Το ότι επιβεβαίωσε (εν μέρει) αυτά που γράφεις, δεν σημαίνει ότι ήσουν και ο αρμόδιος να απαντήσεις...

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσω σε ερώτηση που απευθύνεται στην Δ.Ο. χρησιμοποίησα την λέξη νομίζω,και τότε απάντησε άτομο από την Δ.Ο. και επιβεβαίωσε έστω και μερικώς τα λεγόμενα μου,αυτή είναι η επίσημη απάντηση της Δ.Ο.συγκεκριμένα στο πόστ 120.(έχει ξαναγίνει θέμα για τα παραπάνω,αλλά τότε δεν έδωσα συνέχεια απλά επειδή είχες δίκιο.)

Δεν αντικατέστησα κανέναν απλά αναφέρθηκα γενικώς στο ότι δεν διαγράφονται τα πόστ(και επειδή έχω κάποιες γνώσεις περί του θέματος ''είπα'' μάλλον κακώς να τις μοιραστώ μαζί με τα μέλη

Και οποιαδήποτε κίνηση μου,θεωρείται διαμαρτυρία από μέρους μου(όσον αφορά το πρώτο πόστ και το όνομα μου).

Last edited:
Ααααχχχχχ...

"Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσω σε ερώτηση που απευθύνεται στην Δ.Ο."
Απάντησες όμως αν και δεν είσαι μέλος της, σε κάτι που δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων σου ώς μέλος. Το δε "νομίζω" που όντως χρησιμοποίησες επίσης δεν σε νομιμοποιεί. Η Δ.Ο. απο ότι φαίνεται (μιας και λές οτι μόνο εγώ ενοχλήθηκα) έχει μάλλον περισσότερη ανοχή απο τη δική μου. Εγω πιστεύω - και σου το έχω ήδη πεί - οτι οι ρόλοι είναι διακριτοί. Τελεία και παύλα.

Τέλος, δεν είναι ολες οι κινήσεις που θα μπορούσες να κάνεις δείγματα διαμαρτυρίας. Αν εβγαινες και εγραφες στο αμεσως επόμενο πόστ "Εμένα παρακαλώ να μην με ανακατεύετε" θα εξέφραζες διαμαρτυρία;

Τέλος πάντων ... Είναι και 2 και 20 η ώρα ...

Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Ααααχχχχχ...

"Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσω σε ερώτηση που απευθύνεται στην Δ.Ο."
Απάντησες όμως αν και δεν είσαι μέλος της, σε κάτι που δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων σου ώς μέλος. Το δε "νομίζω" που όντως χρησιμοποίησες επίσης δεν σε νομιμοποιεί. Η Δ.Ο. απο ότι φαίνεται (μιας και λές οτι μόνο εγώ ενοχλήθηκα) έχει μάλλον περισσότερη ανοχή απο τη δική μου. Εγω πιστεύω - και σου το έχω ήδη πεί - οτι οι ρόλοι είναι διακριτοί. Τελεία και παύλα.

Τέλος, δεν είναι ολες οι κινήσεις που θα μπορούσες να κάνεις δείγματα διαμαρτυρίας. Αν εβγαινες και εγραφες στο αμεσως επόμενο πόστ "Εμένα παρακαλώ να μην με ανακατεύετε" θα εξέφραζες διαμαρτυρία;

Τέλος πάντων ... Είναι και 2 και 20 η ώρα ...

Επειδή θέλω να πιστεύω πως εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά,κακώς έκανα που απάντησα;Δεν έπρεπε να το κάνω καθόλου;Έγραψα ανακρίβειες;Κάποιο μέλος της Δ.Ο θα έγραφε κάτι το πολύ διαφορετικό;Τα ρωτάω αυτά επειδή με βάση τα λεγόμενα σου,πρέπει να έχεις αξίωμα στο φόρουμ για να απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.Απλά περιμένω την θέση της Γενικής Διαχείρισης πάνω στο θέμα,και εγώ αποχωρώ δια παντώς από την συγκεκριμένη κατηγορία,από ότι φένεται είναι για συγκεκριμένα άτομα.Θα περιοριστώ στην κατηγορία Εικόνα.Συγνώμη που έλυσα μια απορία συμφορουμιτή μας....

Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Επειδή θέλω να πιστεύω πως εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά,κακώς έκανα που απάντησα;Δεν έπρεπε να το κάνω καθόλου;Έγραψα ανακρίβειες;Κάποιο μέλος της Δ.Ο θα έγραφε κάτι το πολύ διαφορετικό;Τα ρωτάω αυτά επειδή με βάση τα λεγόμενα σου,πρέπει να έχεις αξίωμα στο φόρουμ για να απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.Απλά περιμένω την θέση της Γενικής Διαχείρισης πάνω στο θέμα,και εγώ αποχωρώ δια παντώς από την συγκεκριμένη κατηγορία,από ότι φένεται είναι για συγκεκριμένα άτομα.Θα περιοριστώ στην κατηγορία Εικόνα.Συγνώμη που έλυσα μια απορία συμφορουμιτή μας....

Όπως έγραψε και ο Φίλιππος, θέματα που αφορούν τη λειτουργία της πλατφόρμας μας σαφώς και αφορούν αποκλειστικά και μόνο την Δ.Ο..

Η vBulletin έχει πολλές δυνατότητες, και μέσω add-ons μπορεί να αποκτήσει ακόμα περισσότερες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Δ.Ο. τις αξιοποιεί απαραίτητα όλες, ή ότι δεν έχει επιλέξει να προσθέσει επιπλέον δυνατότητες μέσω add-ons.

Οπότε, κανένας πλην της Δ.Ο. (και αυτή ακόμα με περιορισμούς..) δεν έχει πλήρη εικόνα της εσωτερικής λειτουργίας της πλατφόρμας μας, και έτσι πρέπει και θα παραμείνει.