ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ......

πηγα παλι και ειχαν ρευμα το πηρα 149ε λειτουργει τελεια με ολα περασσα ολες τισ ταινιες hd εκει και παιζουν και δεν κολλαν ακομα και με πολυ μεγαλο "ρυθμο"
ενα demo που ετρεξα 50mb/sec και κανενα προβλημα
απολητα ικανοποιημενος
σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας

hi φιλε μου πολυ καλη κινηση για να χερεσαι τα hd rips σου.Ηθελα να σε ρωτησω ομως ποσο χρονο παιρνει η ενσωματωση των υποτιτλων σε mkv με το mkv2vob?Εχω καπως παλιο υπολογιστη (P4 2.4ghz 1gb RAM) και μου παιρνει κανα 3ωρο για ενα επεισοδειο σειρας η 4 ωρο για ενα επισοδειο του planet earth..δε γινεται δουλεια ετσι..κανω κατι λαθος η πρεπει να αλλαξω pc?

Καλά το είπες,πρέπει να αλλάξεις PC!

Εγώ με λίγο "νεώτερο" PC (P4 3ghz) η μετατροπή διαρκεί στο μισό από το δικό σου,ο λόγος είναι ότι το πρόγραμμα είναι "βαρύ" και θέλει μεγάλη επεξεργαστική ισχύ για να κάνει την δουλειά του.

δυστυχως δεν προβλεπεται τωρα λογω αγορας ps3..ελπιζω να κανει κατι η sony για αυτο (κανενα update).Υποχρεουται να κανει κατι για υποτιτλους γιατι εστω και μιση ωρα για μια ταινια να την ετοιμασεις να τη δεις στο ps3 ειναι πολυ!mkv κατευθειαν με αναγνωριση external υποτιτλων..να ταλαιπωρουμαστε αδικα?

ναι πρεπει
αν και παρατηρησα το εξης
στο πισι της αδερφης μου quad core 2.4 4gbram για ενα βιντεο 1080π ηθελε τον ιδιο ακριβως χρονο με το λαπτοπ που εχω dual core 2ghz 2gbram
και επισης σε καθε πισι καταναλωνει το 50 περιπου % του cpu ακομα και σενα desktop που εχω p4 3.2ghz xp με 1 gbram
o 31rc που ειναι και ο δημιουργος του λεει πως δουλευει για μια πολυ διορθωμενη νεοτερη εκδοση
υπομονη