Πρεπει να παρω πλυντηριο...

ειχα δει ενα εντελως high end siemens πλυντηριο στεγνωτηριο κλαση Α και στα δυο που το στεγνωτηροιο δουλευε με υδρατμους

1.400 -1600

απο κει και περα τα siemens απο τα 700 ευρω και πανω εχουνε αυτοκαθαριζομενο συρταρι αυτοματο ζυγισμα κ.λ.π.

ενα μαλιστα ( ~ 850 ευρω ) ειχε και φωτιζομενη lcd οθονη με πληκτρα αφης ( οχι οθονη αφης )

και ενδειξη βαρους ρουχων

στα 700 δεν εχει lcd αλλα ενδειξεις ''led '' και πληκτρα αφης

πλυντηριο στεγνωτηριο βολευει η καλυτερα ξεχωριστα

επισης ψαχνοντας μου πανε οτι δεν υπαρχει πλεον πλυντηριομε ανοξειδωτο καδο μονο το εσωτερικο ειναι μεταλλικο ανοξειδωτο ο καδος ειναι πλαστικος

οι γονεις ειχαν zanussi 30 χρονια ... χωρις υπερβολες

και δεν πεταχτηκε επειδη διαλυθηκε τελειως

η πορτα χαλασε

το siemens παντως δεν ειναι αθορυβο

λιγο λιγοτερο θορυβο απο το zanussi .

Πριν μερικους μηνες πηρα ενα Siemens S 14-72,πολυ καλο,βεβαια στηριχθηκα στην επιλογη σε ενα αλλο Siemens 18 ετων που περα απο τον καθαρισμο φιλτων και συρτατριου απορρυπαντικου που εκανα δεν χρειασθηκε τιποτε αλλο.Ναι δεν ειναι αθορυβο,η αντλια του κανει εναν ηλιθιο θορυβο.Και επιπλεον μου δημιουργει προβληματα στο dac,δεν ειναι αστειο

Last edited:
Ενα BOSCH MAXX πενταετίας (6Kg) κάνει τόσο θόρυβο, που με κλειστές πόρτες μας ενοχλεί τα βράδια (οικονομικό ρεύμα...)

Last edited:
αυτό έχει να κάνει με το αν λειτουργούν με ιμάντα ή όχι...

Τωρα το μπλεκεις.

Τα πλυντηρια εχουν ενα μοτερ και ενα καδο που περιστρεφεται. Το μοτερ κινει τον αξονα του καδου, ΟΚ?

Αυτο αν ΔΕΝ γινεται με ιμαντα, πως γινεται? Με γραναζια?

λοιπον, η brand ή ιταλικο.Αν θες παρε οτι αλλο βρεις παρε και ενα απο τα δυο.Θα σου πω πως θα ζοριζεις ενα πλυντηριο και πως το χαλας .Μετα θα καταλαβεις ποσο καλα ειναι σε καθε τι.Αν οχι ψωνισε κατι αλλο , οταν θα ερθει η ωρα για ανταλακτικα και σερβις θα καταλαβεις τι αγορασες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρεπει να παρω πλυντηριο...

Ρε παιδια, 1μιση χιλιαρικο για πλυντηριο?

και βάλε.... τουλάχιστον αυτό βγάζει τα λεφτά του και φαίνεται η δουλειά του.

τι να πούμε για κάτι τσιπάκια που δίνουμε και ξαναδίνουμε και ξαναδίνουμε χιλιάρικα. αυτά είναι πεταμένα λεφτά, όχι το πλυντήριο.

Και για να μην μακρυγορούμε, όλα τελικά ανάγονται στο οικονομικό, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει. Αν ο φίλος μας δεν είχε budget, δεν νομίζω ότι θα του προτείναμε τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο. :nounder:

A ....πεστα ρε συ......αυτα ειναι .

Αφηστε τα hardwares και πειτε με τι πλενετε ?

:flipout:

Ας μην κάνουμε διαφήμιση, εδώ και 22 χρόνια δεν έχω αγοράσει απορυπαντικό μιας και τα "αγοράζω", ( σε τιμές χονδρικής,ως υπάλληλος σε όμιλο πολυεθνικής που δραστηριοποιείται στην οικιακή φροντίδα), όπως και τις πανες.
Η γνώμη μου για μήλε, Μ Α Κ Ρ Υ Α, μιας και ως διαχειριστής και υπεύθυνος προγραμμάτων συντήρησης και των πιάτων και των ρούχων έχουν χαλάσει τουλάχιστον 3 φορές το καθένα σε διάστημα 4 ετών, εάν δεν ήταν αποσβέσεις του μητρώου παγίου, θα είχαν πάρει πόδι.

Ειδικά για πλυντήριο: MIELE . ΤΕΛΟΣ.

Μπορεί να είναι ακριβά, αλλά δεν είναι τυχαίο.

.....
Η γνώμη μου για μήλε, Μ Α Κ Ρ Υ Α, .....

λοιπον, η brand ή ιταλικο.Αν θες παρε οτι αλλο βρεις παρε και ενα απο τα δυο.Θα σου πω πως θα ζοριζεις ενα πλυντηριο και πως το χαλας .Μετα θα καταλαβεις ποσο καλα ειναι σε καθε τι.Αν οχι ψωνισε κατι αλλο , οταν θα ερθει η ωρα για ανταλακτικα και σερβις θα καταλαβεις τι αγορασες.

ΟΚ θα στειλω το κοριτσι και τη μανα μου, να παρουν ο,τι τους πει ο πωλητης....:grinning-smiley-043

YΓ. Ειναι που δε θα ξεκινουσαν flames...

Δεν παιζομαστε λεμε.

Re: Απάντηση: Πρεπει να παρω πλυντηριο...

Ρε παιδια, 1μιση χιλιαρικο για πλυντηριο?

Μηπως ψωνιζεις απο ακριβα καταστηματα ?

http://www.skroutz.gr/c/405/laundry_clothes/m/103/Miele.html

πρωσοπικα εχω το παρακατω και το πηρα λιγοτερο απο οσο λενε στα link...

http://www.skroutz.gr/s/79903/Miele-Softtronic-W-5820-WPS.html

ΟΚ θα στειλω το κοριτσι και τη μανα μου, να παρουν ο,τι τους πει ο πωλητης....:grinning-smiley-043

YΓ. Ειναι που δε θα ξεκινουσαν flames...

Δεν παιζομαστε λεμε.

Δεν πρόκειται για flames, αν θες βάζω τα παιδιά στο λογιστήριο να ψάξουν για τις καταχωρίσεις στις βλάβες -bye-

παιδια μια παρακληση μετα το πλυντηριο,στεγνωτηριο,ψυγειο υπαρχει κατι αλλο εξισου σοβαρο να κουβεντιασουμε?:guitarist::guitarist::guitarist:

Last edited:
να βαλω:flipout::flipout::flipout: και καμια φατσουλα διοτι ειστε και παρεξηγιαρηδες πολλοι

παιδια μια παρακληση μετα το πλυντηριο,στεγνωτηριο,ψυγειο υπαρχει κατι αλλο εξισου σοβαρο να κουβεντιασουμε?:guitarist::guitarist::guitarist:

Εχουμε και καζανακια, θερμοσιφωνα , καλοριφερ και μποιλερ . :D