Πρεπει να παρω πλυντηριο...

τελικά όλα είναι θέμα τύχης.
απο αυτοκίνητα μέχρι πλυντήρια.

στο πατρικό μου μια ζωή όλα τα πλυντήρια τα τελευταία 20 χρόνια ήταν MIELE.
με 4 και 5 πλυντήρια την ημέρα αποδείχτηκαν σκυλιά!
(νομίζω αλλάξαμε 3 καθότι δεν άντεχαν τόσες πλύσεις/ημέρα)

το αυτό και στο σπίτι μου πλέον.
πήρα πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων(2 σε 1) και η γυναίκα μου είναι παραπάνω απο ευτυχισμένη και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κιχ τα τελευταία 4 χρόνια(το πλυντήριο LOL).

4-5 πλυντήρια την ημέρα?!?! γουαου! πρεπει να είστε πραγματικά μεγάλη οικογένεια!!!

Απάντηση: Re: Πρεπει να παρω πλυντηριο...

4-5 πλυντήρια την ημέρα?!?! γουαου! πρεπει να είστε πραγματικά μεγάλη οικογένεια!!!

Μόνο 4.. αλλά είναι η φύση της δουλειάς τέτοια οπότε... και μιλάμε για βρωμιά όχι χαζά τώρα !

ΜΑΠΑ είναι,:flipout: αφού είσαι εργένης, τι να το κάνεις -bye-

καλα ρε οι εργένηδες δεν έχουν πιάτα?!?! με τα χέρια τρώμε εμεις?! :laugh:

ααα..δεν θέλω να κάνει κλακ κλαν στο sub μου όπως το παλιο μου ΨΥΓΕΙΟ! :laugh:

The-Washing-Mac-chine-1.jpeg

:flipout:

λιγο χιουμορ , ελπιζω να μην πειραζει το θεμα ...

φωτιζομενο μηλαρακι και πανω και στον καδο ...

αλουμινενιο- unibody

( 10 kg περιορισμενα ομως στα 8 - 1.200 στροφες περιορισμενες στις 600 - με επομενο firmware θα ειναι και στεγνωτηριο θα στελνει sms / e-mail ειδοποιησεις θα συνδεεται με το iPhone- iPod touch - και το iTunes - θα εχει φωνητκες εντολες , ελληνικο μενου και θα ανοιγει αυτοματα και η πορτα ) :flipout:

Last edited:
παρακληση το μελος Vasada που ανoιξε το thread οταν λαβει τις απαραιτητες πληροφοριες για την αγορα του πλυντηριου του να με ενημερωσει ωστε να κλειδωσω το thread

παρακληση το μελος Vasada που ανoιξε το thread οταν λαβει τις απαραιτητες πληροφοριες για την αγορα του πλυντηριου του να με ενημερωσει ωστε να κλειδωσω το thread

Ωχ, ωχ αγρίεψε.....:damnyou::FSGSFGS4:-bye-:BDGBGDB55::rifle:

Re: Απάντηση: Πρεπει να παρω πλυντηριο...

Τίποτα από τα παραπάνω η μάρκα είναι η Pitsos (από τη Βιλγαρία).....:bird:

Απ'οτι μου εχουν πει σε καταστημα, τα PITSOS, SIEMENS, BOSCH κατασκευαζονται στο ιδιο εργοστασιο στην Ελλαδα.

Δεν ισχυει αυτο πλεον?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρεπει να παρω πλυντηριο...

Απ'οτι μου εχουν πει σε καταστημα, τα PITSOS, SIEMENS, BOSCH κατασκευαζονται στο ιδιο εργοστασιο στην Ελλαδα.

Δεν ισχυει αυτο πλεον?

Οχι απαραίτητα Ελλάδα. Ουσιαστικά το ίδιο πλυντήριο κυκλοφορεί με 3 διαφορετικά μοντελα ένα για κάθε φίρμα. Εγώ έχω ένα Siemens Ελληνικής κατασκευής (τότε κυκλοφορόυσε και σε Bosch 1 ευρώ ακριβότερο) το οποίο εδώ και 6 χρόνια έχει βγει σκυλί