President Bush visits Albania, gets wristwatch stolen!!!

Και εμείς που υπηρετήσαμε, κάναμε κάτι?
Δεν υποστηρίζω κανέναν γιωργάκη, κωστάκη κλπ. αλλά το θέμα του ποιός υπηρέτησε και πως υπηρέτησε είναι για κουτσομπολίστικες εκπομπές του μεσημεριού

Να προσθέσω και εγώ κάτι σχετικά με τον στρατό.
Κάνοντας μια απλή ερώτηση…..
Υπάρχει κανένας που υπηρέτησε στον στρατό και δεν έψαξε γη και ουρανό
Να την σκαπουλάρει η να πέσει στα μαλακά ????

Η αν σας δινότανε μια ευκαιρία να την σκαπουλάρετε
δεν θα την εκμεταλλευόσασταν ?

Απάντηση: Re: President Bush visits Albania, gets wristwatch stolen!!!

Να προσθέσω και εγώ κάτι σχετικά με τον στρατό.
Κάνοντας μια απλή ερώτηση…..
Υπάρχει κανένας που υπηρέτησε στον στρατό και δεν έψαξε γη και ουρανό
Να την σκαπουλάρει η να πέσει στα μαλακά ????

Η αν σας δινότανε μια ευκαιρία να την σκαπουλάρετε
δεν θα την εκμεταλλευόσασταν ?

Οχι φίλε μου..
Ισως να αποτελώ εξαίρεση,όπως και ο πατέρας μου άλλωστε,ο θείος μου,οι κολλητοί μου,τα ξαδέρφια μου κλπ..

κανείς μας δεν έπεσε στα μαλακά και κανείς μας δεν έπαθε τίποτα.-bye-

Συμφωνώ με το Δημήτρη Θ., αλλά όταν ο Υπουργός Άμυνας δεν έχει υπηρετήσει, είναι λίγο κάπως...

Πηγαίνετε στο site του Daily Show, και πάνω δεξιά στο search videos βάλτε Albania. Θα σας βγουν τρία βίντεο (ένα του Jon Stewart και δύο του Stephen Colbert).
Είναι όλα τα λεφτά!!!!! Ειδικά αυτό με τη γυναίκα προσπαθεί να μιλήσει αγγλικά για να εκφράσει την αγαπη της στον Μπους!!

Πέρα από την πλάκα, πάντως, το ρολόι το έβγαλε μόνος του. Φαίνεται άμα το προσέξετε.

Μα καλά, κανείς σας δεν πήγε να δει το λινκ μου;;;;;; Είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!!!

μην αρχισουν πολιτικες αντιπαραθεσεις ενα κωμικο βιντεακι σχολιαζουμε και οχι την εξωτ πολιτικη της Ελλαδος

αξίζει να δειτε ολο το video..... υπάρχουν σoβαρές ενδείξεις και αποδείξεις για την εξυπνάδα του Bush :grandpa:

καλα ρε σεις η φωτο με τα καπακωμένα κιάλια ολα τα λεφτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφού ρε Larry το είπα, δεν το είπα ? υπάρχουν ενδείξεις και αποδείξεις ότι ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος .
Γιατί εκεί που είναι με το κοριτσάκι και κρατάει το βιβλίο ανάποδα τι σου λέει ? -bye-

Υπάρχει κάποια ομοιότητα η είναι της φαντασίας μου ??? :flipout:

Εκπληκτικό δημοσίευμα τών Times τής Ν.Υόρκης για τη υπόθεση ρολογιού.....
Ο Μπούς έβγαλε το ωρολόγιον by himself όταν άρχισε τίς χαιρετούρες γιατί είχε ενημερωθεί ότι οι Αλβανοί κλέβουν,απο τούς ´ξεναγούς´του στον Λευκό Οίκο.
Το έβγαλε,λένε,με μιά αστραπιαία κινηση...
Αυτό προσέβαλλε πολλούς Αλβανούς,που όπως λένε έκαναν ότι μπορουσαν στην υποδοχή και τον αποθέωσαν.
Ας πρόσεχαν.Ολοι θελουν τον ραγιαδισμό,αλλά τούς ραγιάδες κανείς....

Μα καλά, κανείς σας δεν πήγε να δει το λινκ μου;;;;;; Είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!!!

Ναι το link ήταν πολύ καλό και τα 3 videos είχαν πολύ γέλιο. Δεν φανταζόμουν ότι οι αμερικανοι θα σατύριζαν και τον πρόεδρό τους. Πάντως τα αγγλικά τους αλβανίδας ήταν τέλεια! bush america very good o.k. μουτς!!!