Preview Special: JVC DLA-HD100

Απάντηση: Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

μα, αυτο τωρα ...καλο ειναι?γραφει για βελτιωση 23% του χρωματος.....:chinscratch:

Oχι απαραιτητα...Σιγουρα δεν ειναι σωστο αν θες να βλεπεις βασει του προτυπου HDTV (Rec 709)...Απο την αλλη, το φιλμ εχει πολυ πιο διευρυμενο colorspace ακομα και απο αυτο του HD-100, οποτε καποιοι προτιμουν το πιο κορεσμενο χρωμα διοτι τους θυμιζει φιλμ (πχ οι reviewers του Cine4home.de).

εγω παντως ακομα δεν καταλαβαινω που το εβγαλαν αυτο το 23%.......:chinscratch:

Ηδη στο avsforum έχουν ξεκινήσει θέμα ,γιά σύγκριση hd1/hd100 και απόψεις απο αυτούς που έχουν δεί και τους δύο, εαν αξίζει η μετάβαση απο τον hd1 στον hd100.
Απο τα λίγα που μπόρεσα να καταλάβω,μπορώ να πω ότι η κουβέντα που είναι βεβαίως στην αρχή της, εξελίσεται στην άποψη ότι δεν αξίζει η αντικατάσταση γιά κάποιον που έχει τον hd1 ,αφού όπως γράφεται οι μεγάλες αλλαγές έρχονται στην υποστήρηξη του 2,35/1 με την βοήθεια βεβαίως ΕΧΤΡΑ αναμορφικού φακού και την αυτόματη εστίαση.Μάλιστα γράφτηκε ότι είναι ένα κόλπο marketing γιά την JVC ώστε να ανανεώσει το ενδιαφέρον που υπήρξε απο τον hd1 και να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα απο τις τσέπες μας.
Βεβαίως η κουβέντα είναι στην αρχή ακόμη και έχει αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά της.

Όλα αυτά Γιάννη θα τα δούμε όταν τα μηχανάκια μπουν δίπλα-δίπλα .
Σύμφωνα με τα γραφόμενα του περιοδικού εγώ περιμένω να δω άλλον προβολέα πάντως.

:afro:

Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

Ηδη στο avsforum έχουν ξεκινήσει θέμα ,γιά σύγκριση hd1/hd100 και απόψεις απο αυτούς που έχουν δεί και τους δύο, εαν αξίζει η μετάβαση απο τον hd1 στον hd100.
Απο τα λίγα που μπόρεσα να καταλάβω,μπορώ να πω ότι η κουβέντα που είναι βεβαίως στην αρχή της, εξελίσεται στην άποψη ότι δεν αξίζει η αντικατάσταση γιά κάποιον που έχει τον hd1 ,αφού όπως γράφεται οι μεγάλες αλλαγές έρχονται στην υποστήρηξη του 2,35/1 με την βοήθεια βεβαίως ΕΧΤΡΑ αναμορφικού φακού και την αυτόματη εστίαση.Μάλιστα γράφτηκε ότι είναι ένα κόλπο marketing γιά την JVC ώστε να ανανεώσει το ενδιαφέρον που υπήρξε απο τον hd1 και να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα απο τις τσέπες μας.
Βεβαίως η κουβέντα είναι στην αρχή ακόμη και έχει αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά της.

εγω διαβασα εναν που απ'οτι καταλαβα ειναι ο πρωτος που τον ειδε καπου σε καταστημα στο Τεξας.Αλλα ο τυπος ηταν εμφανως λατρης των υπερκορεσμενων χρωματων και ελεγε οτι ο ΣΟΝΥ60 του φανηκε αχρωμος.
Το μαρκετινγκ της εταιριας ,οπως αναφερει και ο ΗΧΟΣ πονταρει στα χρωματα και το κοντραστ.Στο θεμα κοντραστ,θεωρητικα το διπλασιασαν(!!!!!)
φθανοντας-χωρις ιριδα -που εγω τη θεωρω ψιλοαπατη-30.000/1 νουμερο που ειναι το επισημο του CRT μου.Αυτο το καταφεραν μειωνοντας τη φωτεινοτητα περιπου 15% οποτε βγαινει το θεωρητικο συμπερασμα οτι το μαυρο πρεπει ναναι πολυ καλυτερο απ'του HD1.Εγω ειμαι απ'αυτους που δεν με ικανοποιει το μαυρο του HD1 οποτε εχω περιεργιεα να δω αν εχουν βαση ολ'αυτα.

Και ομως Δημητρη, τα πρωτα νεα ειναι οτι το εκανε παλι το θαυμα της η JVC!
Οι Γερμανοι του cine4home μετρησαν οντως 30.000 προς 1 σε D65!!
Ανυπομονω να τον δω με τα ματια μου...

Ας δουμε πρώτα και τις πραγματικές τιμές (γενικά και σε σχέση με τον HD1 - εφόσον αυτός όντως δεν αποσυρθεί και την θέση του πάρει ο 100 (οπότε και η τιμή φυσικά θα είναι ίδια) - αυτό βέβαια εχει να κάνει με τον ανταγωνισμό και μόνο - ο οποίος δεν φαίνεται απειλητικός για την JVC ακόμη) και βλέπουμε.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τον RS2 που κυκλοφορεί Αμερική ή είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με άλλο κωδικό?

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τον RS2 που κυκλοφορεί Αμερική ή είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με άλλο κωδικό?
Κουρτίνα Νο.2.

Ας δουμε πρώτα και τις πραγματικές τιμές (γενικά και σε σχέση με τον HD1 - εφόσον αυτός όντως δεν αποσυρθεί και την θέση του πάρει ο 100 (οπότε και η τιμή φυσικά θα είναι ίδια) - αυτό βέβαια εχει να κάνει με τον ανταγωνισμό και μόνο - ο οποίος δεν φαίνεται απειλητικός για την JVC ακόμη) και βλέπουμε.

Φυσικά και δεν θα αποσυρθεί ένα τέτοιο μηχάνημα...

Απλά ο 100άρης θα είναι η Hi-End έκδοση του HD1.

Ίσα ίσα που με την έλευση του 'μεγάλου αδερφού' θα γίνει πιο προσιτός και θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό...:D

Μία πρώτη πρόβλεψη για τον HD-100 είναι ότι η τιμή του θα είναι κάτω από 9000 ευρώ!

Απάντηση: Re: Preview Special: JVC DLA-HD100

7000$ περίπου :mad:είναι η τιμή του στην άλλη πλευρά του ατλαντικού......

...που σε απλά μαθηματικά σημαίνει 4,800 Εuro... Λέμε τώρα...
icon9.gif

βρε παιδια που τα βρηκατε αυτα τα νουμερα???νομιζω μολις κυκλοφορησε στη Ιαπωνια,υπαρχει τιμη σε $?????????

Μία πρώτη πρόβλεψη για τον HD-100 είναι ότι η τιμή του θα είναι κάτω από 9000 ευρώ!

Τουλάχιστον σε δυο αναφορές από την αμερικανική αγορά η τιμή είναι MSRP (USD) : $ 7.999 περίπου 5,457.27 Euro όταν η τιμή του HD1 είναι τώρα MSRP (USD) : $ 6,299 περίπου 4,297.46 Euro τώρα εδώ στα μέρη μας θα συμφωνήσω με το Κώστα στο κάτω από τα 9.000 μάλλον καλύτερα θα πάω πιο κάτω γυρω στα 8.500 Euro…μια και αυτή ακούγεται η τιμή για Γερμανια και λοιπές χώρες... βεβαία η τιμή ειναι τιμοκατάλογου συνεπώς δεν αποκλείεται να δούμε και το 7+ στη τιμή μετά τις εκπτώσεις ;)

http://www.projectorcentral.com/JVC-DLA-HD100.htm

http://www.audioholics.com/reviews/projectors/jvc-dla-hd100-first-look