Preview Special: JVC DLA-HD100

Γιαννη ¨ψηνεσαι"?

Κοίτα να δεις Χρήστο......σε αυτά τα χρήματα που λέει ο Λάρυ, δεν λέω είναι πρόκληση....και ιδιάιτερα με τον Hd1 Που έχω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...αλά δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει τόσο στην Ελλάδα.Απο έξω προβολέα δεν έχω πάρει ποτέ μου και ούτε πρόκειται να το κάνω...
Βεβαίως τον νέο Dila δεν τον έχουμε δει και δεν ξέρω επι της ουσίας, τις διαφορές.....μήπως τελικά οι διαφορές που λένε θα είναι στα χαρτιά και όχι στα μάτια μας;

Δεν νομιζω αν ειναι τιποτα ιδιαιτερο που ειναι καινουργιος ο HD1. Εδω αυτοκινητο αγοραζεις στα χαρτια , χωρις καν να το δεις και το μεταπουλας και χανεις 15-20% . Ποσο μαλλον που μιλαμε για προβολεα....

Anyway, παντως αυτοι που τον ειδαν , ενθουσιατηκαν.....

Οχι πως ειναι απαραιτητα αντικειμενικο, αλλα ιδου ενα ποστ απο το αμερικανικο forum ενος μελους που ειδε τον HD-100:

I compared HD100 (non-calibrated) to a calibrated AE2000 and a calibrated HD1. The comparison was done on the same light-controlled (not a full batcave though) room, with the same 92" screen. I had two projectors running at the same time and was able switch between them by blocking the lens from the other.

All I can say is pretty much the same as the others who have seen it said: HD1000 has much crisper/sharper picture and it shows than HD1. I watched the dark Batman Begins Ninja School scenes and the HD100 was able to show much more details from faces etc. Almost made the HD1 look soft. The difference in contrast and black level was not that easy to notice as the HD100 was not calibrated and the light-control in room was not quite perfect. As the projectors were in a vendor's demo room I'd assume there was not that many hours in the lamps to make any significant difference.

Both HD1 and HD100 destroyed the AE2000 completely: shadow detail, contrast, level of black etc. are from another planet. AE2000 may be a class-leader in it's own price category, but it sure is no giant-killer unless you put primary color accuracy above everything else in your criteria.

I have a 82" inch Stewart Grayhawk Electriscreen (quite a short short-throw installation in a small room) on order and I'm 96% sure I'll be getting a HD100 to accompany it.

Δεν νομιζω αν ειναι τιποτα ιδιαιτερο που ειναι καινουργιος ο HD1. Εδω αυτοκινητο αγοραζεις στα χαρτια , χωρις καν να το δεις και το μεταπουλας και χανεις 15-20% . Ποσο μαλλον που μιλαμε για προβολεα....

Anyway, παντως αυτοι που τον ειδαν , ενθουσιατηκαν.....

Στην περίπτωση αυτη διαφωνώ Χρήστο....εαν ας πούμε τον πούλαγα σήμερα θα τον έδινα μόνο 200-300 ευρω κάτω απο την τιμή που τον βρίσκεις έξω.Γιά κάποιον που θα αγοράσει μετρητά, είναι ένα κέρδος 200-300 ευρώ.Τι διαφορετικό η παραπάνω θα έχει αγοράζοντάς τον απο ένα μαγαζί;...ούτε την κούτα του δεν έχω ανοίξει!!!
Οσο γιά τον νέο jvc δεν είναι και πολλοί απο ότι ξέρω που τον έχουν δεί...και αυτοί οι ίδιοι είχαν το ίδιο ενθουσιαστεί όταν είδαν και τον προηγούμενο.

Το διαφορετικο ειναι η εγγυηση Γιαννη μου που περναει....Ασε που πιστευω οτι καποιος που εχει να διαθεσει 4500 χιλιαρικα για προβολικο , δεν θα σκεφτει τα 300 ουτε θα ρισκαρει την εγγυηση του μηχανηματος !

Οχι πως ειναι απαραιτητα αντικειμενικο, αλλα ιδου ενα ποστ απο το αμερικανικο forum ενος μελους που ειδε τον HD-100:

...μάλιστα....
Ο HD1 κατηγορήθηκε απο κάποιους ότι παραήταν αιχμηρός γιά τα μάτια τους σε σημείο ενοχλητικό.
Τώρα ο 100άρης λέγεται ότι είναι ακόμη πιό αιχμηρός ,με αποτέλεσμα μπροστά του ο HD1 να φαίνεται μαλακός.
Εαν αυτό ισχύει τελικά, τότε ο 100άρης θα είναι γιά αυτούς περισσότερο <ξένος> !!!

Το διαφορετικο ειναι η εγγυηση Γιαννη μου που περναει....Ασε που πιστευω οτι καποιος που εχει να διαθεσει 4500 χιλιαρικα για προβολικο , δεν θα σκεφτει τα 300 ουτε θα ρισκαρει την εγγυηση του μηχανηματος !

..έχω να απαντήσω, αλά θα βγούμε εκτός....άσ'το καλύτερα.

''The difference in contrast and black level was not that easy to notice''

''has much crisper/sharper picture and it shows than HD1''

Πολύ περίεργα τα ακούω τα πράγματα και δεν μου αρέσει....

Απάντηση: Re: Preview Special: JVC DLA-HD100

''The difference in contrast and black level was not that easy to notice''

''has much crisper/sharper picture and it shows than HD1''

Πολύ περίεργα τα ακούω τα πράγματα και δεν μου αρέσει....

Eσυ γιατι βιαζεσαι ? :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

Στην περίπτωση αυτη διαφωνώ Χρήστο....εαν ας πούμε τον πούλαγα σήμερα θα τον έδινα μόνο 200-300 ευρω κάτω απο την τιμή που τον βρίσκεις έξω.Γιά κάποιον που θα αγοράσει μετρητά, είναι ένα κέρδος 200-300 ευρώ.Τι διαφορετικό η παραπάνω θα έχει αγοράζοντάς τον απο ένα μαγαζί;...ούτε την κούτα του δεν έχω ανοίξει!!!
Οσο γιά τον νέο jvc δεν είναι και πολλοί απο ότι ξέρω που τον έχουν δεί...και αυτοί οι ίδιοι είχαν το ίδιο ενθουσιαστεί όταν είδαν και τον προηγούμενο.

Γιαννη οταν ο προβολεας εχει κατι λιγοτερο απο 5000 μονο το ΦΠΑ να αφαιρεσεις φτανεις μανι μανι στα 4000.....(καινουργιο με το κουτι σφραγισμενο μιλαμε )
Ολο και καποιον γνωστο εχουν ολοι για να τον αγορασουν με τιμολογιο και να γλυτωσουν το ΦΠΑ.
Και η εγγυηση που τρεχει ειναι ενα θεμα.

Αρα μια μεση τιμη ξεκινα απο τα 4000 και κατεβαινουμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

Γιαννη οταν ο προβολεας εχει κατι λιγοτερο απο 5000 μονο το ΦΠΑ να αφαιρεσεις φτανεις μανι μανι στα 4000.....(καινουργιο με το κουτι σφραγισμενο μιλαμε )
Ολο και καποιον γνωστο εχουν ολοι για να τον αγορασουν με τιμολογιο και να γλυτωσουν το ΦΠΑ.
Και η εγγυηση που τρεχει ειναι ενα θεμα.

Αρα μια μεση τιμη ξεκινα απο τα 4000 και κατεβαινουμε...

...έτσι και αλλοιώς δεν σκέφτομαι γιά την πώλησή του, ωπότε θα το ξανασκεφτώ, όταν και εάν!!