Νανόπουλος Γιάννης
Supreme Member
εεελα τωρα που δεν θες![]()
Eσυ θες και παραθές....αλά....δεεεεεεν!!!
εεελα τωρα που δεν θες![]()
You know I have a personal policy about not discussing reviews, or products that are going to be reviewed, until the review is published. So I don't want to discuss details. But in the holiday spirit, I will say this is a great time to be shopping for a "top picture quality" projector because there may be a half dozen projectors that can legitimately claim to produce the best sub-$20K image quality - depending on what particular parameters you personally need/value/dislike the most. The RS-2 is definitely in that "top picture quality" group. It easily bumps the RS-1 off the list based on the unit I have. I am very pleased with what JVC has done with the RS-2, but of course there are always things I would like to see added or improved for every projector I review. But I am very impressed by the RS-2.
Ανυπομονω να τον δουμε και απο Ελλαδα μερια!
εχουμε πει τι να βγαλει κανεις απο φωτο,αλλα για την κουβεντα ο 100αρης εδω φαινεται ναχει καλυτερη ευκρινεια,καλυτερα χρωματα-λιγοτερο κορεσμο-
και καλυτερο κοντραστ.
Βεβαια απο οτι ειδα θελει αρκετη δουλεια ο 100αρης σε καποια πραγματα....!!!
Ελλάδα, από Φλεβάρη και βάλε.Ποτε τον περιμενουμε στα ραφια ξερει κανεις?
Εγω μέχρι τώρα, και απο ότι έχω διαβάσει περίμενα περισσότερο κορεσμένα χρώματα στον 100άρη, και εδω βλέπω το αντίθετο!!!
τι εννοεις, βλεπεις????:FSGSFGS4:
οι φημες και τα διαγραμματα του cine4home λεγανε για υπερκορεσμενα χρωματα,κατι που απογοητευσε κοσμο πριν καν παρουσιαστει ο προβολεας,αυτο λεει ο Γιαννης,αλλα οι φωτο δειχνουν πιο νορμαλ κατασταση.
Βασικά δεν έχω καταλάβει ποιά φώτο είναι ποιός, αλλά τουλάχιστον αυτό που δείχνει το δικό μου μόνιτορ είναι ότι η δεύτερη έχει πιο κορεσμένα χρώματα και ματζεντίζει ενώ η πρώτη πρασινίζει αρκετά.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.