Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ντροπή σου, με το avatar που έχεις εσύ θα έπρεπε να μας το πεις, όχι εμείς σε εσένα!!!Πότε είπαμε βγαίνει?
Βγήκε σε streaming απευθείαςBlu-ray release δεν βλέπω πουθενά προγραμματισμένη, μου διαφεύγει κάτι;
Βγήκε σε streaming απευθείας
Ίσως πιο μετάΤο ξέρω ότι βγήκε σε Hulu/Disney+.
Πολλά αντίστοιχα release έχουν και Blu-ray που ακολουθεί μερικούς μήνες αργότερα.
Εδω στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλέπω τίποτα προγραμματισμένο, ήλπιζα σε ένα UHD release με Dolby Atmos μέσω TrueHD και όχι το συμπιεσμένο DD+Atmos.
Έχει βγει στο ελληνικό Disney plus?
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με σποιλερ το φινάλε;
Αυτό με την μάσκα του "κυνηγού" δεν το κατάλαβα.
Ίσως το καλύτερο predator μετά το πρώτο.
Και το predators καλό ήταν.
H επιστροφη στην ζουγκλα/δασος και στο κυνηγι στην φυση ειναι το μεγαλο ατου της ταινιας και η φρεσκια ματια στο ειδος των εξωγηινων που ακομα δεν εχουν προοδευσει τεχνολογικα τοσο οσο στις ταινιες που ξεραμε.
Εξαιρετικη ιδεα και φοβερη υλοποιηση.
Στο μεταξυ η ταινια ειναι μονον 1 ωρα και 39 λεπτα αλλα μοιαζει σαν 3ωρη στα ματια μου με τον ρυθμο της .
την καταφχαριστηθηκα ισως περισσοτερο απο ολες τις συνεχειες της αρχικης (εμενα μου αρεσε αρκετα και η δευτερη ταινια με τον Ντανι Γκλοβερ αλλα μετα....)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.