Πριν φύγουμε από το μάταιο τούτο κόσμο ?

Κυρίως άλματα στην Ιατρική και συγκεκριμμένα σε ασθένειες/ατυχηματα που καθιστούν τον άνθρωπο "αγνώριστο",απομονωμένο,παροπλισμένο,αβοήθητο,εξαρτώμενο.
Αξιοπρεπής διαβίωση.
-Θεραπεία της μόνιμης παράλυσης
-Θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας
-Θεραπεία του Alzheimer που πολλάκις είναι χειρότερο απ τον καρκίνο ή το AIDS.Τόσο για τον πάσχοντα όσο και για το περιβάλλον του.
-Θεραπεία τής τύφλωσης, κώφωσης κλπ..

Ξέχασα το βασικότερο!

Την ερώτηση που αντιστοιχεί στο περιβόητο "42"*! :lehrer:

*βλ. The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Μερικά είναι σαν αυτά που λένε οι υποψήφιες στα καλλιστεία. :flipout:

:D :D μα και μεις ομορφες ειμαστε !

εγωωωωωω.... θα ηθελααα νααα υπαρχει υγεια ειρηνη και να μην πεινανε και κλαινε τα παιδακιααα !!!!

αα..... και να ειναι η ομορφια μου ακομα στα πανω της... :SFGSF8: αχαχα

η πιό HiDef απάντηση , τιμιτικά στον supacoopa!!!!!!!!!!

εγω θα ηθελα να βγει ενα χαπι κατά της βλακείας, αλλά μετά θυμήθηκα οτι δεν θα το επαιρνε κανεις, γιατι όλοι παριστάνουν τους έξυπνους...

πλάκα πλάκα, θα ήθελα να αξιοποιηθεί η ελέυθερη ενέργεια,
να σβησουν οι πετρελαικές,
να αρθουν τα πνευμαικά δικαιώματα για να μπορεί και η "φαμακευτεξ" να παράγει την θεραπεία του καρκίνου και να την πουλά για μισό κομμάτι ψωμί, και ας ειναι εταιρεία των 2 εργαζομένων στην εκάστοτε "κάτω κολοπετεινίτσα",
να αφεθει ο κόσμος να προχωρήσει απο τα μεγάλα κεφάλαια που τον κρατουν παγια ακίνητο τα τελευταία 30 χρόνια...

Last edited:
Απορω πως κανείς δεν ζήτησε...ανάσταση νεκρών!
Αυτός θα ήταν μάλιστα και ...εφικτός στόχος αφού υπο προυποθέσεις γίνεται και σήμερα (σε ατομα που πεθαναν σε μεγαλο κρυο έχει γίνει ανάνηψη και μετα απο αρκετές ώρες θανάτου).
Το βασικό νομίζω που ζητάμε όλοι ειναι πως θα παρατείνουμε την παρουσία μας στον...όχι μάταιο (όπως αποδεικνύεται απο την ζήτηση) τούτο κόσμο!
Βεβαίως στον τομέα αυτό οι διακρίσεις θα είναι πολύ μεγάλες, μεταξύ πλούσιων και φτωχών, οπότε μιά ευχή θα ήταν και να μειωθούν, αλλά αυτό σίγουρα δεν μπορεί να γίνει με τον τρόπο που ονειρεύονται πολλοί στην Ελλάδα (δημόσιο και αραλίκι...)!

1)Υγεια για τους καλους ανθρωπους(οσο και σκληρο αν ακουγεται αυτο)
2)Τα παιδια μας να φερθουν με μεγαλυτερη αγαπη στον πλανητη απ οτι εμεις
3)Να μαθουμε πρωτα απ ολα να κανουμε κριτικη στον εαυτο μας.

Κυρίως άλματα στην Ιατρική και συγκεκριμμένα σε ασθένειες/ατυχηματα που καθιστούν τον άνθρωπο "αγνώριστο",απομονωμένο,παροπλισμένο,αβοήθητο,εξαρτώμενο.
Αξιοπρεπής διαβίωση.
-Θεραπεία της μόνιμης παράλυσης
-Θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας
-Θεραπεία του Alzheimer
που πολλάκις είναι χειρότερο απ τον καρκίνο ή το AIDS.Τόσο για τον πάσχοντα όσο και για το περιβάλλον του.
-Θεραπεία τής τύφλωσης, κώφωσης κλπ..

Να προσθέσω και την θεραπεία των ψυχικά πασχόντων.
Να μπορεί με ένα χάπι ή μια ένεση να εξαφανίζεται η κατάθλιψη,οι ψυχώσεις, η σχιζοφρένεια κλπ..
Για μένα οι ασθένειες/παθήσεις που αφορούν στον εγκέφαλο είναι οι χειρότερες (εκφυλιστικές ή μή).
Οπως και οι εξαρτήσεις.
Με μια συνεδρία, τέρμα το τσιγάρο,η ηρωίνη,το αλκοόλ (!!!) κλπ..

Να μην υπάρχουν πόλεμοι και να ζουν όλοι οι λαοί ειρηνικά
Να προσπαθούν όλοι για το κοινό καλό (εξάλειψη ανίατων ασθενειών ).
Αλλά αυτό γεννάει ένα πρόβλημα
Αφού δεν θα έχουμε πολέμους και θα βρεθεί
Και λύση για τις ανίατες ασθένειες
Που θα χωρέσουμε ?

Νέες πηγές ενέργειας, το πετρέλαιο τελειώνει.:afro:
Ιπτάμενα Αυτοκίνητα
Εξυπνες γυναίκες ( το ξέρω τοπατε ):flipout:
Τι να γράψω για αρρώστιες, σίγουρα όλο και κάποια άλλη θα έχει "ανακαλυφθεί"
Για τους πολέμους, άστο καλύτερα, είναι πολλά τα λεφτά Αρη.

Μόνο από τη νανοτεχνολογία προσδοκώ:

Αυτοκαθαριζόμενα και αυτοεπισκευαζόμενα σπίτια, αυτοκίνητα, μηχανήματα και ρούχα.
Εξοικονόμηση υλικών σε μεγάλες κατασκευές (κτίρια, οχήματα) λόγω ανθεκτικότερων δομών.
Θεραπεία καρκίνου, ανώδυνες (όχι πια χειρουργικές) επεμβάσεις, έγκαιρη ειδοποίηση για επερχόμενα προβλήματα.

Λοιπά τεχνολογικά:
Ευρείας εφαρμογής επικοινωνία εγκεφάλου - υπολογιστή.
Ευρέως διαδεδομένη εξ αποστάσεως εργασία.
Ανακάλυψη πλανητών που να μπορούν να εποικιστούν.

Εγώ θά'θελα να γνωρίσω τους ALIEN δημιουργούς μας, να μου εξηγήσουν γιατί μας δώσαν επιστήμη, γιατί αφήσαν τα αποτυπώματά τους σε τόσους πολιτισμούς...γιατί κρύβονται, τι συμπεράσματα βγάζουν που μας παρακολουθούν, αφού είδαν ότι χάσαμε το δρόμο που δίδαξαν γιατί δεν επεμβαίνουν ξανά, να σώσουν τον όμορφο αυτό πλανήτη από τον virus που λέγεται άνθρωπος...πότε θα εποικίσουμε το διάστημα, πότε θα κατανοήσουμε το χωροχρόνο, και τόσα άλλα συναφή...