Πριν τα πάω στην ανακύκλωση...

isoviths

Senior Member
19 September 2007
619
Πριν τα πάω στην ανακύκλωση, σκέφτηκα μήπως ενδιαφέρουν κάποιους για πειραματισμούς, για τα κυτία τους ή κάποια από τα εξαρτήματά τους.
Δύο cd players, το ένα επαγγελματικό με ξεχωριστό το "κομμάτι" ελέγχου και ένα dvd player, Nakamichi.

ΟΚ, θα μου επιτρέψεις μόνο, στην περίπτωση που υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δηλαδή ζητηθούν και από άλλους -έως αύριο- να τα μοιράσω ώστε να δοθεί η ευκαιρία πειραματισμών για όλους.
Ευελπιστώ να μη σε ενοχλήσει αυτό :ο|

Γεια σου φίλε, μπράβο για την κίνηση σου!

Μπορούμε να ξέρουμε ποιο μοντέλο είναι το DVD Player Nakamichi και σε τι χρώμα?
Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για το DVD, μέχρι να μάθω το μοντέλο.
Αν είναι κάποιο μοντέλο το οποίο δεν με ενδιαφέρει, θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου.
Δεν θα ήθελα να στερήσω το μηχάνημα από κάποιον που πραγματικά θα το ήθελε.

Έχουμε "πρόβλημα", ο Μικρασιάτης -υποθέτω- ότι και με ένα εκ των CDs θα ήταν "ευχαριστημένος", για το dvd υπάρχουν τρεις.
Είναι το 10s, και μόλις επιστρέψω θα παρακαλέσω το μέλος leo1964 να γράψει αριθμό από το 1 έως το 3. Στην στην περίπτωση που κάποιος απέσυρε το ενδιαφέρον του ωσότου επιστρέψω, τότε από το 1 εως το 2.
Έχω ήδη γράψει/αριθμήσει σε ένα χαρτί -τυχαία- τα ονόματα των ανθρώπων που ενδιαφέρθηκαν ;ο)

Κάποιος από τους μή συμμετέχοντες στην κλήρωση, ας γράψει αριθμό από το 1 έως το 3, παρακαλώ.

Ευχαριστώ Βασίλης Α.

Το Νο.2 είναι ο Judas, όπως πρόχειρα έχω γράψει ονόματα και αρίθμηση στο σημειωματάριό μου.

Αν κάποιος δε ζητήσει το 2ο cd που περισσεύει, τότε κατοχυρώνεται στον Μικρασιάτη που απάντησε πρώτος.

Ευχαριστώ πολύ τον ισοβιτη και φυσικά τον Βασίλη για την τυχαία επιλογή του:grinning-smiley-043. Ισοβίτη σου έχω στείλει π.μ.

Δηλώνω ενδιαφέρον για το δεύτερο player.

Μικρασιάτη ετοιμάσου για μια αδυσώπητη μάχη.. αριθμίσεων. :rifle: