Prince of Persia: The Sands of Time

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME

Θα ήθελα να ήμουν 10 χρονών για να την απολαύσω..Βαρέθηκα και δεν την είδα ολόκληρη..Τίγκα στο κλισέ..

Ευχάριστη περιπέτεια με άριστη εικόνα και ήχο σε επίπεδα αναφοράς.

Δεν περίμενα να την ευχαριστηθώ τόσο πολύ την ταινία. Με εξέπληξε ευχάριστα.

Το σενάριο δεν ήταν κάτι το τρομερό αλλά είχε καλή - ομαλή εξέλιξη και η φωτογραφία της ταινίας ήταν άριστη.

Εχτές την είδα και πέρασε ευχάριστα το δίωρο. Απο σενάριο τα κλασικά, οι ηθοποιοί στις ερμηνίες τους όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά σε κέρδιζε η γρήγορη πλοκή που δεν σε άφηνε να βαρεθείς.

Ηχος και φωτογραφία απλά ικανοποιητικά.

Απάντηση: PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME

απο δω και στο εξης θα σταματησω να σας διαβαζω πριν δω μια ταινια,ξεκινησα να την δω προκατειλημένος προς το χειροτερο και τελικα οσο περνουσε η ωρα γινοταν ολο και καλυτερη!
Πολυ καλη!

H ταινία πολύ ευχάριστη. Ο ήχος όμως ήταν ΑΡΙΣΤΟΣ!!!
Που να την έβλεπα και σε Master Audio.

Re: Απάντηση: PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME

απο δω και στο εξης θα σταματησω να σας διαβαζω πριν δω μια ταινια,ξεκινησα να την δω προκατειλημένος προς το χειροτερο και τελικα οσο περνουσε η ωρα γινοταν ολο και καλυτερη!
Πολυ καλη!

Να διαβαζεις εμενα...:2thumb22sup:

Πολυ καλη εως εξαιρετικη.

Ειμαι προκατηλημενος ομως γιατι το Prince ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια (αν οχι το πιο αγαπημενο).

Πολυ καλη εως εξαιρετικη.

Ειμαι προκατηλημενος ομως γιατι το Prince ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια (αν οχι το πιο αγαπημενο).

Απολυτα συμφωνω ,και ο ηχος εξαιρετικος και η μεταφορα πολυ καλη .δεν εχω δει κατι καλυτερο του τα τελευταια χρονια

Την περίμενα πολύ κακή, αλλά ήταν καλύτερη από ότι περίμενα τελικά.

Τελεια, μου αρεσε παρα πολυ, πολυ προσεγμενη, καταπληκτηκη εικονα και ηχος...

Πολύ καλή μεταφορά απο το game στην μεγάλη οθόνη

Αν δεν την έβλεπα σε 126' θα την χαρακτήριζα μεγάλη πατάτα. Όμως η καλή εικόνα και ο ήχος την ανεβάζει από την κατηγορία "σκουπιδιών" στη κατηγορία "μετριότατη".
Αυστηρά μόνο σε προβολέα...
Από τις ταινίες που αν χτυπήσει τηλέφωνο την ώρα της προβολής...απλά δεν πατάς pause...

Ενταξει ειπαμε να εχει ο καθενας την αποψη του αλλα "σκουπιδι" δεν ειναι με τιποτα.

Εκτος και αν ηθελες να γραψεις για το "απο το Παρισι με αγαπη" και μπηκες σε λαθος θεμα.:p

Εκτος και αν ηθελες να γραψεις για το "απο το Παρισι με αγαπη" και μπηκες σε λαθος θεμα.:p

:flipout::flipout:

Είπα καθαρά ότι ξέφυγε από αυτή τη κατηγορία...στο πάρα πέντε..