Prince of Persia

θα το έχω στα χέρια μου αύριο... ανυπομονώ να ζήσω την νέα περιπέτεια του Πρίγκιπα της Περσίας.

Και τα δικά μου συμπεράσματα:

Τι μου άρεσε:

-ρεαλιστική κίνηση με φιλμικά στοιχεία
-φοβερά τοπία, background
-καλό story και πλοκή που σε κρατάει σε ενδιαφέρον (αν και συνηθισμένη)
-κάνεις όπου θες save
-δεν πεθαίνεις :a0210:

Τι ΔΕΝ μου άρεσε:

-καρτουνίστικη απεικόνιση χαρακτήρων που σε πολλές φορές φαίνεται (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) ότι οι χαρακτήρες δεν "παίζουν" μέσα στο περιβάλλον αλλά πάνω από αυτό. Θα προτιμούσα ρεαλιστική απεικόνιση.
-πολλοί διάλογοι και μεγάλοι όπου δεν μπορείς να τους προσπεράσεις (ευτυχώς υπάρχουν υπότιτλοι)
-επανάληψη gameplay (στυλ assasins creed)
-αδιάφορη μουσική

Γενικά το παιχνίδι έτσι όπως είναι φτιαγμένο δίνει την αίσθηση ότι φτιάχτηκε με συνεχή ροή για να το παρακολουθήσεις σαν ταινία και όχι τόσο σαν παιχνίδι.

Υ.Γ. Ευτυχώς που στις πτώσεις σώζεσαι από την κοπέλα, αλλιώς θα ήταν μεγάλη πίκρα.

Last edited:
Η cell-shading τεχνολογία έχει δυσαρεστήσει πολύ κόσμο,προσωπικά την βρίσκω ενδιαφέρουσα και ταξιδιάρικη! Όσο προχωράω τα μαγευτικά επίπεδα, η πλοκή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και πιο δύσκολο στους συνδυασμούς που πρέπει να πραγματοποιήσεις,αν αποτύχεις υπάρχει στο πλευρό σου η Elika...
Με κερδίζει μέρα με την μέρα!

Εμένα αντιθέτως συνεχίζει να με χαλάει ή μάλλον να με αφήνει αδιάφορο. Μακράν καλύτερο το assasin's creed.
Το μόνο θετικό είναι ότι δεν πεθαίνεις για να σου την σπάει να ξαναρχίζεις από την αρχή.

Στο συνολο του το παιχνιδι ειναι καλο. Οχι η παιχνιδαρα αλλα ουτε και η μαπα.

Αλλα καπου ξεφυγαν απο τα παλια PoP. Θελετε λιγο τα γραφικα, θελετε λιγο οτι σε σωζει συνεχεια η Elika, με κανουν να νιωθω "χερι χερι παμε στην παιδικη χαρα":flipout:

Καθολου αγχος (αφου σε σωζει η Elika και σε παει μερικα κλικ πριν). Επισης οι ατακες που πεταει ο Πριγκηπας πολυ δηθεν και μου φαινεται κακως μπηκαν.

Επισης οι μαχες με εναν εχθρο ειναι πολυ ανιαρες. Θα προτιμουσα στυλ Assasin's που εχεις πολλους αλλα αντιμετωπιζεις εναν την φορα παρα ετσι που το εκαναν. Και φυσικα θα προτιμουσα τις μαχες των παλιων PoP.

Γενικως το παρακαν "παραμυθενιο". Αυτη την αισθηση μου αφηνει.

Ελπιζω στο Assasin 2 μην κανουν τοσες αλλαγες. Λιγο καλυτερο gameplay θελει το παιχνιδι και θα ειναι super.

Και εγώ το περίμενα κάπως καλύτερο.Αυτά τα στυλ εικονογράφισης γραφικά δε μ'εντυπωσίασαν.Όχι ότι δεν είναι παιχνίδι που θα το παίξεις,αλλά σίγουρα δε είναι το game που θα λες "άντε πότε θα πάω σπίτι να κολλήσω μαζί του".Είναι κατά τη γνώμη μου ένα καλούτσικο παιχνίδι της σειράς.

το παιξα και εγω , τελειως μετριο γραμμικο gameplay , γραφικα κατω του μετριου καρτουνιστικα σαν παιχνιδι μονο για ενοικιαση
ενα multiplatform hack n slash της σειρας σε καμια περιπτωση δεν χαριζονται ποιοτικα games , τετοιες μετριοτητες

ποτε θα βγει το god of war οεο πηξαμε στις μετριοτητες

Προσωπικά δεν με άφησε αδιάφορο και έφτασα στο τερματισμό του παιχνιδιού. Στο τέλος έζησα έναν εφιάλτη που δεν έλεγε να τελειώσει...

Ειναι ενα παιχνιδι που μου αφησε ανάμεικτα συναισθηματα.

Σαν γραφικα και κινηση μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα ενω η προσθηκη της Elika προσθετει στο gameplay.

Απο την αλλη οι εχθροι δεν εχουν ποικιλια και υπαρχει επαναληψη απο ενα σημειο και μετα.

Γενικα θα ελεγα οτι ειναι κατωτερο των προηγουμενων παιχνιδιων οπως το Sands of Time.