Πριονοκορδέλες Ξύλου

Ο τύπος είναι πάρα πολύ καλός, τον παρακολουθώ, αλλά η συγκεκριμένη πατέντα είναι μεγάλη @&#%#?

Re: Απάντηση: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Ο τύπος είναι πάρα πολύ καλός, τον παρακολουθώ, αλλά η συγκεκριμένη πατέντα είναι μεγάλη @&#%#?

Απο οτι φαινεται ζει στο υπαιθρο με προσβαση σε πρωτη υλη. Δεν ειδα ποση ωρα του πηρε, αλλα απο αυτα τα δοκαρια εχει να κανει πολλες κατασκευες , που θα του φερουν πολλαπλασιο κερδος απο το καναλι του. Εγω τι να την κανω που για να κοψω το πευκο στην αυλη που κοντευει να ριξει το σπιτι πρεπει να παρω τηλεφωνο το δασαρχειο πρωτα; Αλλα δεν σημαινει οτι καποιοι εκει στο Murica δεν θα το βρουν ενδιαφερον. Νομιζω ειχαν παρουσιαστει και πατεντες πιο επικίνδυνες με αλυσοπριονο.

Εμένα με τρομάζει η κίνηση της κορδέλας.
Αν την είχε να κινείται πάνω σε μια βάση σταθερή, πχ ράγες, θα ήταν τελειλως διαφορετικά.

Οποιος αρέσκεται πάντως σε video με resaw κορμών και τα σχετικά νομίζω πως δικαιωματικά ο βασιλιάς είναι αυτός

https://www.youtube.com/user/mcremona

(απορώ πάντως πως τον ανέχονται σε κατοικημένη περιοχή)

Re: Απάντηση: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Γιατι βρε Μπαμπη μεγάλη μαμάκια...
Μια χαρά πατέντα ειναι...
Εχει βαλει τον οδηγό του και κόβει με σχετική ακρίβεια...σχετική λεμε...
Το λέει κιόλας οτι οι ρόδες δεν βοηθάνε...
Ασε που αυτες οι τάβλες παντα πρεπει να περαστούν απο πλάνη...οπότε δεν μπορω να καταλάβω τι μαμάκια εκανε ο ανθρωπας...

Τώρα αν ειναι η οχι χρηστική σε εμας...για εμας του άστυ...οχι...για άλλους που έχουν πρόσβαση σε πρώτη ύλη μπορει και ναι...

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν ξέρω, με φοβίζει όπως το βλέπω μ´ αυτές τις ρόδες που μπορούν να στρίψουν με το παραμικρό σκουπιδάκι, αν κινούταν σαν βαγονέτο θα μ´ άρεσε..
Ευτυχώς που υπάρχει κι ο οδηγός βέβαια.

Καλημερα , αυτη η κορδελιτσα αξίζει ή θα κλαιω τα χρήματά μου , οι δυνατοτητες της ξέρω ότι είναι περιορισμένες , αλλά με ενδιαφέρει να κάνει καθαρή και ίσια κοπή και να μην κάνει πολύ θόρυβο , τα ξύλα θα είναι πευκο , ελατο , και κοντρα πλακε , μεχρι 5 πόντους το πολύ . Την έχει κάποιος ???? http://www.skroutz.gr/s/10864695/Einhell-TC-SB-200-1.html
20170120110231_einhell_tc_sb_200_1.jpeg

Last edited by a moderator:
Eμενα μου φαινεται παρα πολυ καλη περιπτωαη, και σε τιμη και σε εμφανιση.
Εαν υπαρχει καποιο προβλημα (ραουλα,μοτερ) αυτο θα φανει στις πρωτες βδομαδες που ουτως η αλλως ειναι στην εγγυηση.

Οταν κοιταγα θυμαμαι οτι ειχε πολυ καλες κριτικες στο αμαζον.

Έχω το προηγούμενο μοντέλο. Η διαφορά από ότι είχα στο Leroy στο καινούργιο μοντέλο είναι πιο ωραία πλαστικά χειρότερο (πλαστικό) πάνω σώμα ρεγουλατορου και ίσως (έτσι μου φάνηκε) λίγο πιο φαρδιά λάστιχα στους τροχούς της.

Τεσπα εγώ είμαι πάρα μα πάρα πολύ ικανοποιημένος για τα Λεφτά που έδωσα και για τις δουλειές που κάνω. Δλδ να κόψεις κάτι πρόχειρα και γρήγορα που έχει ευθείες και καμπύλες. Δεν κάνει όμως για resaw δεν κάνει για να κόβεις ευθεία 100%.

Σε αυτά που ρωτάς τώρα. Απο θόρυβο είναι πολύ ήσυχο εργαλείο. Κοπή κάνει ωραία και καθαρή ευθεία τώρα με το φράχτη όχι δεν κάνει. Μπορείς να ακολουθήσεις μια ευθεία γραμμή πολύ καλύτερα από ότι με μια επιτραπέζια σεγα αλλά στην ίδια λογική δλδ με διορθώσεις και με ελεύθερο χέρι.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις , πάνω που ήμουν έτοιμος να την αγοράσω , χάλασε το αμάξι (δίσκο πλατό και καμπάνα στο κιβώτιο) , και δυστυχώς θα πάει λίγο πίσω η αγορά , λογικά τον άλλο μήνα , όταν την αγοράσω θα σας ενημερώσω αναλυτικά !!!!

Παραγγειλε την τηλεφωνικα, η παρε ενα ταξι.
Μην χανεις τη χαρα τωρα ιδιως που χαλασε το αυτοκινητο και εισαι ηδη στεναχωρημενος :))

Χαχαχαχα εσύ καλά τα λές και συμφωνώ απόλυτα !!!! ΑΛΛΑ το αυτοκίνητο το χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά η γυναίκα εγω μόνο το μηχανάκι ,άρα αν την αγοράσω τώρα θα πρέπει να ξαναχρησιμοποιήσω ασπίδα και κράνος και ευτυχώς γενικά μιλώντας δυστυχώς για την συγκεκριμένη περίπτωση αυτά τα ''εργαλεία'' εχω να τα χρησιμοποιήσω σχεδόν μια 10ετία !!!Απο την άλλη η γυναίκα δύστυχος οπλοφορεί άρα σχεδόν κάθε προσπάθεια άμυνας είναι χωρίς αποτέλεσμα , εκτός απο την ΥΠΟΜΟΝΉ που τελικά θα χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό !!!!