Πριονοκορδέλες Ξύλου

Απάντηση: Re: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Αυτή μάλιστα!!!
Πάμε για ομαδική???
screenshot_48.png

ευτυχώς είναι σε στοκ....χεχεχε http://machineking.com/dario-sn-33-set-1500-articulated-arm-bandsaw-with-mobil-wagon.html

Η μεταμόρφωση!

Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος!Χτες παρέλαβα τις δυο κορδέλες που μου έστειλε ο Αχιλλέας,μια με πλάτος 6mm και μια με 10mm.Σήμερα δοκίμασα τη φαρδιά,με μια φράση το μηχάνημα μεταμορφώθηκε!Άνετες και γρήγορες κοπές στα 6-7mm,κόβει τώρα και 10 cm,αργά αλλά τα κόβει!Φίλε Αχιλλέα σε υπερευχαριστώ!Τώρα βλέπω πως το εργαλείο αξίζει μεέχρι σεντ τα λεφτά του!

Attachments

• Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (25).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (25).jpg
    143.4 KB · Views: 190
  • Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (24).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (24).jpg
    130.9 KB · Views: 190
  • Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (23).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (23).jpg
    146.5 KB · Views: 191
Tελικα κανει μεγαλη διαφορα η κορδελα! Oπως τα διαβαζαμε και τα ξεραμε.
Εδω διαβαζα οτι η κορδελα της metabo που ερχεται με την (μεγαλη) σεγα ειναι εντελως ανεπαρκης αν συγκριθει με την ανταλλακτικη κορδελα της metabo.

Μπραβο Νικο, αλλιως θα ηταν κριμα καθως το μηχανημα εχει και δυναμη και δυνατοτητες.

Να σαι καλα Νίκο και να το χαρείς το μηχάνημα. Έπρεπε να μου πεις οτι τις θες για ξεφαρδισμα να πάρουμε και καμία πιο φαρδιά. Έτσι για την ιστορία αν ενδιαφέρεται κάποιος οι κορδέλες αυτές είναι 100 μέτρα και κόβονται στο επιθυμητό μήκος όπου και γίνεται κολληση . Αν για τον Χ Ψ λογο κοπεί στην κολληση είναι πλήρως επισκευασιμη. Επίσης τροχιζεται με λιμα τριγωνη η σε τροχειο.

Μπράβο Αχιλλέα για την κορδέλα, χαίρομαι Νικόλα για την ικανοποίηση που νιώθεις και θα μπορείς να χαρείς την πριονοκορδέλα σου στο έπακρο.
Εύχομαι καλές και πολλές δημιουργίες.

Μπράβο ρε Νικόλα.. Πολύ χαίρομαι που θα αποζημιωθείς στο έπακρο για την αρχική κρυάδα που πήρες.
Κι έτσι όπως σε βλέπω έγκαυλο... Προβλέπω να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι... :flipout:

Αχιλλέα πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου... Κι ακόμα πιο χρήσιμη η βοήθειά σου... :SFGSFGSF:
Μόλις καταλήξω σε κορδέλα θα είσαι η πρώτη μου σκέψη.

Mπραβο στον αχχιλεα που εμπρακτα βοηθαει ολους οσους μπορει (αυτος αλλωστε ειναι ενα απ τα ωραια του φορουμ)
νικολα χαρηκα πραγματικα που εγινε δουλεια γιατι αν απογοητευομαστε απο μια αγορα και ειδικα ακριβη ειναι οτι χειροτερο!

Πολύ ευχάριστα νέα, καλές κοπές τώρα.
Περιμένουμε νέο test ride, το ενδιαφέρον έχει αναζωπυρωθεί...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Πολύ ευχάριστα νέα, καλές κοπές τώρα.
Περιμένουμε νέο test ride, το ενδιαφέρον έχει αναζωπυρωθεί...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα ένα d κάνει την διαφορά, λες να την πάει βόλτα; :flipout:-bye-

ο δαίμων του πληκτρολογίου του κινητού

Να σαι καλα Νίκο και να το χαρείς το μηχάνημα. Έπρεπε να μου πεις οτι τις θες για ξεφαρδισμα να πάρουμε και καμία πιο φαρδιά. Έτσι για την ιστορία αν ενδιαφέρεται κάποιος οι κορδέλες αυτές είναι 100 μέτρα και κόβονται στο επιθυμητό μήκος όπου και γίνεται κολληση . Αν για τον Χ Ψ λογο κοπεί στην κολληση είναι πλήρως επισκευασιμη. Επίσης τροχιζεται με λιμα τριγωνη η σε τροχειο.

Εκτός και αν κάνει πολλά σπασίματα, τότε παίρνεις καινούρια αλλά το κόστος δεν έιναι μεγάλο.

Και πως στερεώνει το πριόνι στον οδηγό ??? Μάλλον θέλει δύο άτομα έναν να πιέζει τον οδηγό κάτω και να σούρνει και έναν να κρατάει το πριόνι