Πριονοκορδέλες Ξύλου

Θελω κι εγωωωωωωωωω......

Με γειες συνονοματε, καλοδουλευτη.
Ελεγα να παρω μια επιτραπεζια στο τελος του μηνα, αλλα το κρυο με επεισε να τα ριξω σε θερμοπομπο. Εν καιρω...

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχεις δουλέψει με το DW745,άλλη δουλειά το ένα και άλλη δουλειά το άλλο βέβαια μη τα μπερδεύουμε.:firstprize::firstprize:

Καλημέρα.
Παναγ. κάπου έγραψες ότι το φοβάσαι σαν εργαλείο την πριονοκορδέλα (ή συτό τουλάχιστον κατάλαβα). Εκεί αναφέρομαι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θελω κι εγωωωωωωωωω......

Με γειες συνονοματε, καλοδουλευτη.

Ελεγα να παρω μια επιτραπεζια στο τελος του μηνα, αλλα το κρυο με επεισε να τα ριξω σε θερμοπομπο. Εν καιρω...

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ.

& πολύ καλά έκανες, γιατί ως γνωστό ...παγωμένο αρκούδι δεν δημιουργεί.

Καλημέρα.
Παναγ. κάπου έγραψες ότι το φοβάσαι σαν εργαλείο την πριονοκορδέλα (ή συτό τουλάχιστον κατάλαβα). Εκεί αναφέρομαι.

Καλημέρα και καλή δύναμη, σωστά αυτό είχα γράψει αλλά η απάντηση μου ήταν για την απάντηση στον Μπάμπη.
κ. Babis ίσως αν ξεκίναγα τώρα την ενασχόληση μου, το πρώτο μηχάνημα που θα έπαιρνα θα ήταν η πριονοκορδέλα ξύλου.

Βέβαια ανάλογα με το τι θέλει να φτιάχνει ο καθένας. Εμένα πχ η πριονοκορδέλα δεν είναι καν στη σκέψη μου για αγορά γιατί απλά δεν χρειάζεται να κόβω
κορμούς και φαρδιά ξύλα. :ernaehrung004:

Εγώ πάντως θα ξεκινήσω πρώτα από τα κλαδιά για δωράκια & μετά θα πάω στους κορμούς για βαριές κατασκευές ! :flipout:

Βέβαια ανάλογα με το τι θέλει να φτιάχνει ο καθένας. Εμένα πχ η πριονοκορδέλα δεν είναι καν στη σκέψη μου για αγορά γιατί απλά δεν χρειάζεται να κόβω
κορμούς και φαρδιά ξύλα. :ernaehrung004:

Εγώ απ´ την απάντηση του Κώστα κατάλαβα τον ενθουσιασμό του για τη μηχανηματάρα!
Για μένα η "Αγία τριάδα" των εργαλείων ενός ερασιτέχνη ξυλουργού είναι παγκοπρίονο-ξεχονδριστήρας-πριονοκορδέλα. Μ´ αυτή τη σειρά.
Αν ανέβεις σκαλί, με φρέζες γωνιάστρες κλπ, τότε πάς πιο πολύ προς επαγγελματία παρα προς ερασιτέχνη.

Εγώ για πριονοκορδέλα θα περιμένω τον Χρήστο να φτιάξει την δική του και μετά θα του παραγγείλω να φτιάξει μία και για μένα :ernaehrung004:[

Επανέρχομαι κι εγώ!.....έχετε ακούσει την έκφραση speechless?...αμ´την άλλη!....μένω άναυδος και Σόλωνος γωνία?...τι να πω?...πηγαίντε με σε ένα ερημικό μέρος και αφήστε με μόνο μου μ´αυτό το εργαλείο!....θα επιβιώσω!...αν ποτέ χρειαστεί να πουλήσω όλα μου τα εργαλεία, θα κρατήσω μόνο τη καινούρια μου αγαπημένη!....τη μικρή metabo μου!

😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

Άντε μπράβο... Κάτι αρχίζει να αχνοφαίνεται....

Άντε βρε, βάλτε υλικό να δούμε :music-smiley-005:, έλεος πια μ´ αυτό το μαρτύριο της σταγόνας. :grandpa:

Απάντηση: Re: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Θα μας τα πρίσετε με τις κορδέλες σας τώρα? ;)

Κατάλαβες τι πάθαμε τώρα Νικόλα;
Δεν λές κι εσύ, εκει στο μαγαζί, να πάρερε μια καλή Metabo;
Ξέρεις τι ψιλοκομμένες ταλιατέλες φτιάχνεις με την 318; :p

Ρε ρεμάλια... :flipout:
Προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη και με αποσυντονίζετε... :p
Νίκο... Not yet...

Μπάμπη το κοπτικό για το prosciutto μας κάνει κάτι νερά, λες να πάρω ένα χοιρινό μπούτι επ'ώμου και να το πάω προς Πάτρα μεριά να κάνουμε test cut? Ετσι κι αλλιώς σε 2 μήνες ανακαινιζόμαστε, τι ψυχή έχει μια Metabo? ;)

Το εργαλείο πετάει λέμε. Καλό βράδυ.

Φοβερό εργαλείο, μπράβο σου που έκανες την κίνηση και την πήρες. Καλές κοπές!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ jimaras1982.

Καλημέρα Παύλο σε ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Μπάμπη το κοπτικό για το prosciutto μας κάνει κάτι νερά, λες να πάρω ένα χοιρινό μπούτι επ'ώμου και να το πάω προς Πάτρα μεριά να κάνουμε test cut? Ετσι κι αλλιώς σε 2 μήνες ανακαινιζόμαστε, τι ψυχή έχει μια Metabo? ;)

Εγώ μια ιδέα πέταξα Νικόλα...
Ξέρεις εσύ τώρα, επεξεργάσου την... :grandpa:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το εργαλείο πετάει λέμε. Καλό βράδυ.

Έβγαλε και drone η Metabo; :flipout:
Καληνύχτα.