Νίκο ούτε εγώ θυμόμουν το νήμα αυτό για Πλάνη / Ξεχονδριστήρας κλπ. γιαυτό κ το ζήτησα.
Από εβδομάδα θα ενημερωθεί για τα καλά από ότι υποψιάζομαι.
Με την πριονοκορδέλα της Metabo είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Με βολεύει αφάνταστα γιατί είναι ΜΕΣΑ στο Εργαστήριο χειμωνιάτικα, έχει την δική της βάση με ρόδες κ πιάνει ελάχιστο χώρο, είναι απίστευτα αθόρυβη κ δυνατή. Επίσης βγάζει ελάχιστο πριονιδι χωρίς την σκούπα κ καθόλου με χρήση της σκούπας. Κόβει σε πολύ μεγάλο ύψος κ βγάζει απίθανα λεπτές φετες, έκοψα κομμάτι των 4 mm στην μέση απόλυτα κ με ελάχιστη φύρα.
Κόβει απίστευτα ευθεία αλλά κ υπό κλίση. Τι άλλο να ζητήσω από το μηχανάκι αυτό.
Σίγουρα όταν κόβεις κορμό ή κούτσουρο δεν σου βγάζει επιφάνεια λεία αλλά με το τριβείο έρχεται αμέσως. (όχι ότι δεν θα έρθει σιγά σιγά κ η δεύτερη φωτο από το ημερολόγιο του 2017 που κάπου είχα ανεβάσει στο εργαστήριακι μου).
Κώστα πόσο πήγε η κορδέλα και τι ύψος κόβει?
Κοπή σημύδας των 21 mm, μέσα σε 12´& τα εφτά τεμάχια για την "γάτα σκαμνί".
Έτσι απλά, έτσι όμορφα, εντός του Εργαστηρίου με απαλή μουσικούλα & την βρόχα έξω στο δυνατό!
Κώστα τα πίσω πόδια δεν τα έχει κομμένα στο πρωτότυπο. Το σχεδιάζεις κάπως διαφορετικά;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Αυτό θα πρότεινα και εγώ. Αν είναι κατεστραμμένα κόψε μόνο τις πατούσες και κόλλησε τεςΔεν τα εχεις σαν αυτούσια κομμάτια να τα ξανακολλήσεις? Σαν μεγαλο intarsia ας πούμε... :afro:
Όχι βρε. Απλά καινούργιο κοσκινάκι μου κλπ κλπ κλπ.
Με ένα μηχανάκι & με ένα δράπανο μπαταρίας έκανα την δουλειά μου μέσα σε λίγα λεπτά όμορφα & καθαρά.
Να στο στείλω να μου το ζωγραφίσεις εσύ που είσαι του καλλιτεχνικού χώρου όταν το τρίψω ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.