Κι εγώ περίμενα ότι θα την μαζέψει ή ότι θα την πετάξει και θα φάω κανένα δάχτυλο αλλά τελικά ακούστηκε ένα ΠΑΤΤΤ και μετά μόνο η λειτουργία του μοτέρ. Η ταινία έμεινε όρθια στην θέση της χωρίς να πάθει τίποτα άλλο."Καλή αρχή" θείο.
Σε χιλιοστά θα παραγγείλεις την (τις) επόμενη (-νες).
Θέλει σιγά σιγά με τέτοια σκληρά ξύλα κ πάχη.
Η ίδια η κοπή θα σε οδηγεί το πότε θα σπρώχνεις το ξύλο προς την κορδέλα.
Κάνε κ καμιά στάση. Ερασιτεχνικά μηχανήματα έχουμε.
Μόλις σπάει σε κατατρομάζει γιατί τα μαζεύει όλα κουβάρι.
Πάντα είχα την απορία τι θα γίνει αν σπάσει η κορδέλα κατά την διάρκεια λειτουργίας. Σήμερα το έμαθα, κατάφερα και την έσπασα προσπαθώντας να κόψω κατά μήκος ένα ανώμαλο κούτσουρο ελιάς. Την πίεσα μάλλον γιατί σταματούσε το μοτέρ από το ζόρι ώσπου δεν άντεξε η ταινία. Ίσως και η ανωμαλία του ξύλου να έπαιξε ρόλο. Έκοβε σε όλο το ύψος σχεδόν.
Θέλω μάλλον μαθήματα ακόμη για να την μάθω. Με την ευκαιρία μέτρησα και το μήκος της ταινίας και είναι όντως 149 εκατοστά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος από τους δύο;Όχι δάκτυλο δεν τρως μόνο σε τρομάζει.
Σιγά σιγά.
Τι καλό μας ετοιμάζεις?
Κι εγώ περίμενα ότι θα την μαζέψει ή ότι θα την πετάξει και θα φάω κανένα δάχτυλο αλλά τελικά ακούστηκε ένα ΠΑΤΤΤ και μετά μόνο η λειτουργία του μοτέρ. Η ταινία έμεινε όρθια στην θέση της χωρίς να πάθει τίποτα άλλο.
Κι εγώ το παρακανα, σαν είπαμε ότι κόβει βουρ στον πατσά.
Πάντα είχα την απορία τι θα γίνει αν σπάσει η κορδέλα κατά την διάρκεια λειτουργίας. Σήμερα το έμαθα, κατάφερα και την έσπασα προσπαθώντας να κόψω κατά μήκος ένα ανώμαλο κούτσουρο ελιάς. Την πίεσα μάλλον γιατί σταματούσε το μοτέρ από το ζόρι ώσπου δεν άντεξε η ταινία. Ίσως και η ανωμαλία του ξύλου να έπαιξε ρόλο. Έκοβε σε όλο το ύψος σχεδόν.
Θέλω μάλλον μαθήματα ακόμη για να την μάθω. Με την ευκαιρία μέτρησα και το μήκος της ταινίας και είναι όντως 149 εκατοστά.
Αυτες οι ανοξειδωτες κορδελες κοπης κατεψυγμενων φαινεται οτι ειναι αλλο πραμα. Πολυ εντυπωσιακη η αποδοση του μοτερ!
Ποσα watt γραφει οτι ειναι Μπαμπη?
Ωραία η κορδέλα!!!
Το τρακτερακι;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.