Ωραιος ο Βασιλης ωραιος και ο Κωστας!
Τι κολληση χρησιμοποιει???
Επισης αν εσπρωχνε την κορδελα προς τα πανω δε θα καιγοταν...
Χαχαχαχαχα
Ευχαριστώ φιλε!
Και βαζει και κατι ακομα πριν??
Δηλωνω ασχετος με τετοιες κολλησεις.
Ευχαριστώ Δημήτρη!
Το μονο που εχω δοκιμασει στο φανοποιειο ειναι Μπρούζοκολληση που και εκει θελει βορακα!
Το μαγαζι αυτο ειναι κοντά σου?
Υποθετω πως ειναι αλουμνιου. Απλα αλλαξανε και βαλανε παλι τον παλιο φραχτη. Μικρο το κακο.Το τραπεζι στην φωτο ειναι αλουμινιου?
Τελευταία πήρα δύο εξάρες από unicat.gr και ξυρίζουν στην κυριολεξία. Στέλνει αντικαταβολή.Παλι ξεμεινα απο κορδελες και εβαλα την μανισια 12αρα της metabo.
Μπορω να πω πως οι αφτερμαρκετ, του τροχειοσοπ που δουλεψα, ειναι αρκετα στιβαρες σε κλισεις και κοφτερες διαμαντια. Αλλα η 6αρα που δουλεψα με βασανισε στη σωστη τοποθετηση και ρυθμιση.
Η ταχυτητα ρυθμισης και η σταθεροτητα ρυθμισης δεν συγκρινεται στη μανισια metabo πριονοκορδελα. Αλλα το παχος της στα 0,36mm εναντι των 0,65mm της aftermarket την κανει πολυ επιρρεπη στα ζικ ζακ. Επισης εχει λιγο μεγαλυτερη ακτινα στροφης.
Ειμαι ετοιμος να ανανεωσω το αποθεμα μου, να χω να σπαω δηλαδη, θυμιστε ή υποδειξτε μου αλλες πηγες αγορας.
Τελευταία πήρα δύο εξάρες από unicat.gr και ξυρίζουν στην κυριολεξία. Στέλνει αντικαταβολή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.