Πριζες σπιτιου για τηλεοραση/Ενεργοποιηση

xorxhs

Senior Member
3 February 2008
484
Απο οτι θα καταλαβατε απο τον τιτλο του θεματος,ειμαι ασχετος,γιαυτο θα προσπαθησω να θεσω το ερωτημα οσο πιο κατανοητα μπορω.

Παιρνω τηλεοπτικο σημα απο την κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας για την τηλεοραση που εχω.Θελω να βαλω και μια δευτερη τηλεοραση που θα παιρνει σημα απο αλλη πριζα,αλλα απο οτι φαινεται δεν πρεπει να ειναι συνδεδεμενη με την κεντρικη.Υπαρχει τροπος μονος μου να μπορεσω να το φτιαξω?

Οποιαδηποτε πληροφορια,ευπροσδεκτη

Last edited:
αν δεν είσαι στον τελευταίο όροφο μια από τις περιπτώσεις που μπορεί να συμβαίνει είναι να σε έχει "κόψει" ο από πάνω σου.
Στο αντίστοιχο δωμάτιο του θα υπάρχει μια πρίζα διέλευσης από την οποία κανονικά συνεχίζει το σήμα προς τα εσένα.
Θα πρέπει να του ζητήσεις να την ελέγξει

οταν μου λες να του ζητησω να το ελεγξει,επειδη και ο 'πανω' μου ειναι ασχετος,τι εννοεις? Μπορω εγω απο μια αλλη πριζα να παρω σημα χωρις να εχω αισθητη απωλεια σηματος?

Είχε συμβεί και σ´εμένα,ακριβώς επειδή και ο "από πάνω" ήταν άσχετος.
Ανέβηκα στο δωμάτιο του διαμερίσματος που βρισκόταν ακριβώς πάνω από το δικό μου.
Καταρχήν τον ρώτησα αν είχε σήμα σε αυτό.Μόλις μου είπε ναι,του ζήτησα να ανοίξω την πρίζα-που ήταν ήδη ανοιγμένη- και είδα ότι ο "άσχετος" είχε κόψει το καλώδιο που πήγαινε στο σπίτι μου.