Pro Evolution Soccer 2009

http://www.youtube.com/watch?v=SHGgg7-_f28

Παιδια διαβαστε κανενα φορουμ γινεται χαμος για την νεα πατατα της κοναμι

Attachments

• epicfailpeswr5.jpg
    epicfailpeswr5.jpg
    32.3 KB · Views: 39
Από τέτοια forum φίλε μπορώ να σου βρώ πολλά και από τις 2 πλευρές των fanboys όπως τους ονομάζεις.Τώρα τα περί βάθος κλπ περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Αλλά έλεος βρε παιδιά,σταματήστε να επιβάλλετε τις απόψεις σας,ντε και καλά .....

Αγαπητέ Beavis το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου πω ότι γελάω με αυτά που γράφεις, χωρίς παρεξήγηση πάντα...-bye-
Arcade το pro κ ρεαλιστικό το fifa ;;;; Απίστευτο...κ μόνο που το γράφεις...:flipout:
Μήπως κατά λάθος ήθελες να γράψεις το ανάποδο ;
Σε ρωτάω γιατί πέρσι, όταν βγήκαν προ κ φίφα, για το πσ3 πάντα μιλάω, ήταν η μέρα με την νύχτα....ακόμα κ που το προ είχε λαγκ στο ονλινε, ήταν σαφώς καλύτερο από το φίφα...

Βέβαια όλα αυτά είναι προσωπική προσέγγιση, όπως λες κ εσύ. -bye-

Τελικά βρήκα χρόνο και έπαιξα εχθές 3 παιχνίδια ακόμα... ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ! έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το περσινό. Τα γκολ μπαίνουν δύσκολα, η ποιότηα εχει ανέβει αισθητά, και το gameplay σε σχέση με το FIFA είναι πολύ ανώτερο! Ειλικρινα δεν μπήκα στη διαδικασία να συγκρίνω γραφικά γιατι με ενδιαφέρει ελάχιστα. Επίσης φαίνεται οτι έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν το περσινό online του FIFA που ήταν καταπληκτικό κατ'εμέ, και έχουν κάνει και προσθήκες επιπλέον (βαθμολογία φάσεων, ομαδικότητα κλπ).

Θα το αγοράσω, και θα περιμένω λίγο καιρό μετά να βρω σε προσφορά το FIFA για να το πάρω κι αυτό (όπως έκανα και πέρυσι!)

Re: Απάντηση: Pro Evolution Soccer 2009

Αγαπητέ Beavis το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου πω ότι γελάω με αυτά που γράφεις, χωρίς παρεξήγηση πάντα...-bye-
Arcade το pro κ ρεαλιστικό το fifa ;;;; Απίστευτο...κ μόνο που το γράφεις...:flipout:
Μήπως κατά λάθος ήθελες να γράψεις το ανάποδο ;
Σε ρωτάω γιατί πέρσι, όταν βγήκαν προ κ φίφα, για το πσ3 πάντα μιλάω, ήταν η μέρα με την νύχτα....ακόμα κ που το προ είχε λαγκ στο ονλινε, ήταν σαφώς καλύτερο από το φίφα...

Βέβαια όλα αυτά είναι προσωπική προσέγγιση, όπως λες κ εσύ. -bye-

ε οχι και να παρεξηγηθουμε για ενα παιχνιδι-bye-
εχεις απολυτο δικιο ,μεχρι περυσι θα λεγαμε το αντιθετο
εχουν αλλαξει τα πραγματα,απιστευτο ε?

δες και πες μου μετα πιο ειναι arcade και πιο οχι...

δες και πες μου μετα πιο ειναι arcade και πιο οχι...

η εισαι τοσο ασχετος η τοσο κολλημενος
ρε συ χωρις παρεξηγηση δεν εχεις ιδεα το τι λεμε
απο το βιντεακι κρινεις αν ειναι σιμιουλειτορ η οχι????????
ελεος!
εχεις δει τι βαθος εχει? customisation που ουτε κατα διανοια δεν εχει το προ,
ουφ με σκασατε-bye-

η εισαι τοσο ασχετος η τοσο κολλημενος
ρε συ χωρις παρεξηγηση δεν εχεις ιδεα το τι λεμε
απο το βιντεακι κρινεις αν ειναι σιμιουλειτορ η οχι????????
ελεος!
εχεις δει τι βαθος εχει? customisation που ουτε κατα διανοια δεν εχει το προ,
ουφ με σκασατε-bye-

ναι... απο τον τροπο που κινουνται οι παικτες κρινεις το ποδοσφαιρακι, τον τροπο που κανουν τα σουτ, την κινηση τους, το ποσο ρεαλιστικα τα κανουν...

εβαλα και επαιξα το fifa09 γιατι λεω οτι ειτε εγω ειμαι χαζος ειτε ολοι οι αλλοι...

και μαντεψε... εγω χαζος δεν ειμαι...:grandpa:

Χτές πήγα και αγόρασα το FIFA μια και δεν έχω κανένα σοβαρό παιχνίδι να ασχοληθώ αυτή την εποχή. Κόλλησα. Το παιχνίδι είναι ένα πολύ διασκεδαστικό arcade ποδοσφαιράκι που έχει κάνει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Όμως δε φτάνει με τίποτα το gameplay οποιασδήποτε έκδοσης του pro. Έχει καλύτερα γραφικά, μουσική, παρουσίαση, customization, roster από το pro. Είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του, αλλά το pro παραμένει βασιλιάς στο ρεαλισμό και το gameplay και για μένα αυτό μετράει πάνω από όλα.

Για μένα αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αξίζει να έχει κανείς και τα δύο.

Τώρα το νεο pro δε μου έκανε καλή εντύπωση. Είχα υψηλότερες προσδοκίες. Θα περιμένω όμως να κυκλοφορήσει και να παίξω 2-3 ματς σε διπλό (εκεί θα μπορώ να κρίνω καλύτερα) πριν να αποφασίσω αν θα το αγοράσω. Αν δεν το θέλω κρατάω το 2008 που με διασκεδάζει ακόμα.

Υ.Γ. προς φανατικούς fifa και Pro: Αυτή είναι προσωπική μου άποψη και δεν προσπαθώ να πείσω κανένα. Δεν κρίνουμε τους ανθρώπους από τι ποδοσφαιράκι παίζουν. Έλεος, προσέχετε λίγο τα σχόλια σας.

Δημητρη αλοιμονο αν κριναμε απο το τι ποδοσφαιρακι παιζει κανεις, απο το αν εχει ps3 η 360 ,αν εχει sony η philips και παει λεγοντας.
Εγω απλα σχολιαζω την στενοκεφαλια μερικων,που χωρις να δοκιμασουν κατι οχι μονο το αποριπτουν-αυτο ειναι δικαιωμα τους εξαλλου, αλλα εχουν αποψη και κρινουν κατι που δεν εχουν δει καθολου
εσυ τουλαχιστον το πηρες το δοκιμασες σεβαστη η γνωμη σου
αλλα δηλωσεις του τυπου το προ ειναι κορυφη γιατι ετσι ειναι κλπ ε συγνωμη εγω θα τα σχολιαζω
και εδω και σε ολα τα thread για οποιοδηποτε θεμα

εμενα το avclub με εχει μαθει χιλιαδες πραγματα και με εχει βοηθησει σε παρα πολλες περιπτωσεις που ηθελα να μαθω
γιατι εχει σοβαρους ανθρωπους που εχουν μερακι και υπομομη να εξηγησουν,αλοιμονο αν ηταν ολοι σαν μερικους στενοκεφαλους και οταν ρωτουσα πχ γιατι να παρω τον Ονκυο 875?' μου ελεγαν γιατι ετσι,ειναι ο καλυτερος
λεει? δεν λεει-bye-

To διαφημιστικό trailer στην τηλεόραση.

Pes 2009 - All licensed teams

Σύγκριση PES2008 vs PES2009 από την Γερμανική ιστοσελίδα videogameszone.

Attachments

• 10.jpg
    10.jpg
    64.5 KB · Views: 22
  • 12.jpg
    12.jpg
    63.3 KB · Views: 27
  • 13.jpg
    13.jpg
    62.3 KB · Views: 17
  • 17.jpg
    17.jpg
    63 KB · Views: 25
  • 19.jpg
    19.jpg
    63.2 KB · Views: 29
...

Attachments

• 9.jpg
    9.jpg
    60.8 KB · Views: 9
  • 8.jpg
    8.jpg
    63.5 KB · Views: 12
  • 6.jpg
    6.jpg
    64.4 KB · Views: 10
  • 2_081001174915.jpg
    2_081001174915.jpg
    67.3 KB · Views: 16
  • 1_081001174905.jpg
    1_081001174905.jpg
    61.7 KB · Views: 12
Εχω το demo του pro 2009 και ενα εχω ναπω...ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ.
επισης εχω και το demo fifa 2009 παιδια αντικειμενικα δε τιθεται συγκριση...
η κοναμι εχει ξεφυγει.ουτε τα γραφικα ουτε η κινηση ουτε οι ενεργιες των παικτων συγκρινονται.
η ΕΑ εχει χασει το παιχνιδι και εχω την αισθηση οτι το μονο που της δινει μεριδιο της αγορας ειναι οι επισημες ομαδες και οι χρηστες που δεν αγορασαν ποτε το προ.....
το fifa ειναι arcade.δεν ειναι κακο αυτο,απλα ειναι ομως arcade...