Pro Evolution Soccer 2009

Μιθα ερωτηση αν ξερει καποιος να μου απαντησει. Δεν μπορω να παιξω διπλο στο CUP. Ο κερσορας δεν παει στον αλλο player παρα μονο με αφηνει να παιξω στην ιδια ομαδα με τον Player 1. Ο Player 2 μπορει μονο να παιξει μαζι με τον 1 . Κανω κατι λαθος ? θελει καποιο patch ? και αν ναι που θα το βρω?
Εχω κανει software update και εχω την version 2.50. Ευχαριστω

παιδια θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησης οσο αναφορα το online game
1. ποιον server διαλεγουμε για να παιζουμε με ελληνες ?
2. μπορεις οπως στο 360 να κανεις add φιλους και να παιζεις οποτε ειναι online ?
3. πως βρισκεστε μεταξυ σας ?

ξερω ειναι λιγο χαζες ερωτησης αλλα ειχα καιρο να ασχοληθω !

Για την πρωτη ερωτηση ακομα δεν εχει διευκρινιστει εκτος και εαν μπεις σε γνωστο forum για το PS3 και εκει σου πουν σε ποιον server να μπαινεις, για την δευτερη ερωτηση η απαντηση ειναι ναι σου κανει ενας φιλος invite και τον κανεις add, και για την τελευταια ερωτηση σου μπορεις να συνενοηθεις και να κανονισεις room και να κανεις invite εναν φιλο.

Γιάννη,

Από τα 3 patch που έχεις Link ποιο από τα 3 είναι το καλύτερο (πιο πλήρες).

Προφανώς το τελευταίο, απλά είπα να ρωτήσω...

Υ.Γ και αφού τα Κάνω Copy το folder στο Save Data Utility...Πώς τα κάνει Install το παιχνίδι ;;

μηπως να διναμε κανενα ps id μπας και βρισκομασταν on line? :fahne90:εχω το ιδιο με το avclub οποιος ενδιαφερεται ας στειλει προσκληση...:ernaehrung004:

Μιθα ερωτηση αν ξερει καποιος να μου απαντησει. Δεν μπορω να παιξω διπλο στο CUP. Ο κερσορας δεν παει στον αλλο player παρα μονο με αφηνει να παιξω στην ιδια ομαδα με τον Player 1. Ο Player 2 μπορει μονο να παιξει μαζι με τον 1 . Κανω κατι λαθος ? θελει καποιο patch ? και αν ναι που θα το βρω?
Εχω κανει software update και εχω την version 2.50. Ευχαριστω
Δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και δεν μπόρεσα να βρω κάποια λύση. Το είχα αναφέρει πριν λίγο. Από ότι ξέρω μετά το 2007 δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Στο 2008 δεν το έκανε και ήλπιζα πως στο 2009 θα το είχαν επαναφέρει. Αν μπορέσεις να βρεις καμιά άκρη ενημέρωσέ με σε παρακαλώ!

Στο Network μέρος του Pro Evolution Soccer επιλέγω:
Select server -> Valeny(Any) ->Select lobby -> Any/01. Συνήθως ανοίγω δωμάτιο με όνομα "Only from Greece",το PES ID μου:JohnBougiou.-bye-

Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2009

Στο Network μέρος του Pro Evolution Soccer επιλέγω:
Select server -> Valeny(Any) ->Select lobby -> Any/01. Συνήθως ανοίγω δωμάτιο με όνομα "Only from Greece",το PES ID μου:JohnBougiou.-bye-
Εκεί είσαι πουλάκι μου ;;;;;;
Ετοιμάσου....
Τι ώρες είσαι συνήθως ;;;; :violent-smiley-030:

ρε παιδεια μια ερωτηση , εχτες εφτιαξα τα ID μου και δεν με εβαζε . υπαρχη προβλημα στον server της ΚΟΝΑΜΙ;

Έχει κανείς το pro για ps2? Θέλω να το πάρω και περιμένω εντυπώσεις. Επίσης υπάρχει περίπτωση να βγει patch για το ps2 (μεταγγραφές κλπ)?

Για την έκδοση του PS2 θα κυκλοφορήσει στις 31/10/2008.

Υπάρχει τρόπος να ακούγονται πιο δυνατά τα συνθήματα που περνάμε στο παιχνίδι?
Δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου...

Υπάρχει τρόπος να ακούγονται πιο δυνατά τα συνθήματα που περνάμε στο παιχνίδι?
Δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου...

με αυτο το προγραμμα http://rapidshare.com/files/155860384/vageladosgr.rar.html
(και με αλλα) ανοιξε το συνθημα που θες και πηγαινε tasks/volume και ανεβασε την ενταση οσο θες...-bye-

Τελικά ποιά είναι η διαφορά του Ελληνικού PES με το άλλο?
Η διαθέσιμη επιλογή των 3 Ελληινικών ομάδων ή κάτι άλλο?
thnx

Τελικά ποιά είναι η διαφορά του Ελληνικού PES με το άλλο?
Η διαθέσιμη επιλογή των 3 Ελληινικών ομάδων ή κάτι άλλο?
thnx
απο οσο γνωριζω (δες εγκυκλοπαιδεια:johnbougiou:grinning-smiley-043) ελληνικο βιβλιαρακι και δυνατοτητα συμμετοχης σε ελληνικο τουρνουα