Pro Evolution Soccer 2009

Με το online είστε ok; Μου είναι δύσκολο να παίξω διότι βλέπω όλο πορτοκαλί το σήμα.Σπάνια κίτρινο.Και στο αυτόματο το έβαλα και πόρτα άνοιξα(παράθυρο όχι)αλλά τίποτα.Βλέπω ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! -bye-

μια απο τα ιδια σχεδον .. εχω πιο συχνα κιτρινο βεβαια αλλα παρατηρησα πως ενω σε μενα με εδειχνε κιτρινο στον αλλο με εδιχνε πορτοκαλι!
επισης δεν εχω δει ποτε σε κανενα πρασινο παρα μονο σε εμενα οταν ανοιγω δικο μου room και μεχρι να μπει καποιος μεσα,που τοτε αμεσως γινομαι κιτρινος...
γενικα δεν μπορω να πω οτι μπορω να παιξω on line σωστα..κριμα

Last edited:
μια απο τα ιδια σχεδον .. εχω πιο συχνα κιτρινο βεβαια αλλα παρατηρησα πως ενω σε μενα με εδειχνε κιτρινο στον αλλο με εδιχνε πορτοκαλι!
επισης δεν εχω δει ποτε σε κανενα πρασινο παρα μονο σε εμενα οταν ανοιγω δικο μου room και μεχρι να μπει καποιος μεσα,που τοτε αμεσως γινεται κιτρινο...
γενικα δεν μπορω να πω οτι μπορω να παιξω on line σωστα..κριμα
Παίξαμε για λίγο μαζί αλλά κόπηκε η σύνδεση αν θυμάσαι.Ελπίζω μέχρι 23 του μήνα που λένε να το φτιάξουν.Παίζαμε στο 2008 και δε θα παίζουμε στο 2009;"Ήμαρτον" που λέει και ο Γεωργίου.

Become a Legend

πρώτη χρονια ξεκινάω απο χετάφε και στη μεταγραφικη του χειμωνα με τσιμπάει η βαλένθια:grinning-smiley-043

παίρνω πρωτάθλημα και κύπελλο μάλιστα στον τελικο του κυπέλλου σκοράρω 2 τεμάχια και στο 80+ με βγαζει εξω ο coach και με χειροκρότησε όλο το γηπεδο!!! και ανταπέδωσα το χειροκροτημα!!!

μεγάλες στιγμές... τώρα στοχος το ευρωπαικο και να με καλεσει στην εθνικη!!!

Αντε Ρεχαγκελ!!!!!

Τα σπαει το παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου εβγαζε ενα μηνυμα για τον server οτι θα ειναι εκτος εως τις 23/10 για maintenance και κατι τετοια , εσεις παιζετε online αυτες τις ημερες ;; (εφτανα βεβαια και εκανα login εβαζα τα στοιχεια μου και μου εβγαζε οτι ειναι λαθος ενα απο τα δυο , αλλα τα ειχα οκ!

το on line κομματι του παιχνιδιου εχει ξεκινησει κανονικα και μου εβγαλε και μηνυμα...
...και ναι,στη πραξη λειτουργει.Με πολυ lag βεβαια τουλαχιστον σεμενα

Καλημερα παίδες.
Είμαι καινούριος στην παρεα σας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Βουργίου για την υπερπολιτιμη βοήθεια του με το PS3-purde patch(full)
Το νεο pes είναι ότι πιο τέλειο εχει κυκλοφορήσει μεχρι σήμερα.

Εχθες μολις κοιμήθηκαν οι δυο γιοι μου (και η γυναικα μου φυσικα xaxa) επεζα μεχρι τις 3:00 το πρωι με την Boca Junior. Tι αρωστια και αυτη με το pro!!!!

Καλημερα παίδες.
Είμαι καινούριος στην παρεα σας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Βουργίου για την υπερπολιτιμη βοήθεια του με το PS3-purde patch(full)
Το νεο pes είναι ότι πιο τέλειο εχει κυκλοφορήσει μεχρι σήμερα.

Εχθες μολις κοιμήθηκαν οι δυο γιοι μου (και η γυναικα μου φυσικα xaxa) επεζα μεχρι τις 3:00 το πρωι με την Boca Junior. Tι αρωστια και αυτη με το pro!!!!

Καλωσόρισες στην παρέα του AvClub! :ernaehrung004:

To επίθετο το "σκότωσες" (Β=ΜΠ) αλλά δεν πειράζει... Καλά το "ρ" που βρέθηκε...:flipout: -bye-

μου εβγαζε ενα μηνυμα για τον server οτι θα ειναι εκτος εως τις 23/10 για maintenance και κατι τετοια , εσεις παιζετε online αυτες τις ημερες ;; (εφτανα βεβαια και εκανα login εβαζα τα στοιχεια μου και μου εβγαζε οτι ειναι λαθος ενα απο τα δυο , αλλα τα ειχα οκ!

Είμαι σίγουρος ότι βάζεις λάθος στοιχεία. Έχεις Konami id και Game id με διαφορετικά password. Στο Pro Evolution επιλέγεις το Game id με password 6 ψηφία,δες το e-mail σου.

λεω να ανεβασω 8 συνθηματα :
ARGENTINA
BRAZIL
JUVE
LIVERPOOL
MAN UTD
MESSI
MILAN
OSFP
Εχει φτιάξει κανείς αλλος κατι αντιστοιχο?

Last edited:
...

...επισης οριστε μερικα συνθηματα για τους φιλους του παο http://rapidshare.com/files/154842624/panatha.rar.html

(καλο θα ηταν νομιζω να μαζεψουμε κιαλλα απο αλλεσ ομαδες,οποτε οποιος εχει ας δωσει..)
αλλα δυστυχως επιτρεπει μονο ενα για καθε ομαδα

"Ανέβασα" τα συνθήματα από Παναθηναϊκό,Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

μπραβο !! βλεπω πως τα συνθηματα αυξανονται!!! :grinning-smiley-043
κατι λειπει ομως.....
http://rapidshare.com/files/155284293/ethniki.rar.html :fahne90: :fahne90::fahne90:

δυσκολα βρηκα αυτα τα 2.. ελατε,το ενα χερι νιβει τ'αλλο και τα δυο το avclub!!

Re: Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2009

Αυτό το αρχείο περιλαμβάνει τα παραπάνω που έβαλες ένα-ένα ;
αυτο το αρχειο
http://rapidshare.com/files/156130263/sinthimata.rar
περιλαμβάνει συνθηματα για
ARGENTINA
BRAZIL
BOCA
INTER
JUVE
LIVERPOOL
MAN UTD
MESSI
MILAN
OSFP
RIVER
Σορρυ για τα πολλα ποστς αλλα τώρα τα ανεβαζω...