Pro Evolution Soccer 2009

αυτο που εστειλε ι konami ειναι 8ψηφιο.αυτο βαζω στο game password ;;;

Φίλε όταν γραφόσουν στην konami σου ζήταγε να δημιουργήσεις δικό σου Game id και δικό σου password για το Game id. Αυτά θα βάλεις για να παίξεις online.

Καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να σας πω για ενα φαινομενο που υπαρχει στο pes2009 οπως υπηρχε και στην περσινη του εκδοση.Οταν θελω να παιξω ενα πρωταθλημα(π.χ. Iταλικο,Champions League) με εναν φιλο μου και οριζουμε 2 ομαδες-χρηστες(π.χ. Milan και Inter) ΔΕΝ υπαρχει η δυνατοτητα σε εμενα η στον αλλον να παιξει τις αντιπαλες ομαδες στην καθε αγωνιστικη.Αυτη η δυνατοτητα υπηρχε στο Pro Evolution 5(Με εξωφυλλο τον Ανρι) και ηταν πολυ διασκεδαστικο!!. Ενω τωρα μονο exibition αντε και κανενα konami cup!!! Εσεις τι γνωμη εχετε γι' αυτο?
Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα.

Δεν βλέπω κάτι το ωραιο και χρησιμο σε αυτον τον τροπο παιχνιδιού... Αν καταλαβα σωστα αυτο που εννοεις...το εβγαλαν λογικα γιατι πολλοι οταν εχαναν εβαζαν το δευτερο χειριστηριο στην αντιπαλη ομαδα και εβαζαν αυτογκολ...

μπορεις να παιξεις μαζι με τον φιλο σου στην ιδια ομαδα και να προσπαθήσετε να παρετε το κυπελλο!!!!

Αυτό αξιζει....

Αυτό αξιζει....

Το αν αξίζει ή όχι εξαρτάται από όσους έχουν συνηθίσει να το παίζουν με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι. Σε πληροφορώ πως έτσι έχει πολύ πλάκα το παιχνίδι και σίγουρα ανεβαίνει πολύ η δυσκολία κατάκτησης του κυπέλου. Στην περίπτωση που παίζουν και οι δύο Player μαζί τότε τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα! Δυστυχώς το έχω επισημάνει και εγώ πιο πάνω αλλά μάλλον δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο. Φίλε djvaga τι εννοείς "'αντε και κάνα Konami Cup" στο Konami σε επιτρέπει να κάνεις ομίλους και να παίξεις με αυτό τον τρόπο; Έγω από όσο δοκίμασα μόνο σε φιλικό μπορείς να παίξεις αντίπαλος με άλλο Player

μαγκες επεξα online τελικα! 2 στις 2 νικες! ειμαι ο recobla θα τα πουμε ...σε ποιον server παιζετε;;

παιδια επιτελους επαιξα χτες!!!καλες οι εντυπωσεις,ανυπομωνω να παω σπιτι να ξαναπαιξω!
αυτο που ηθελα να μου διευκρινισετε σαν γνωστος ασχετος που ειμαι.ολα αυτα τα καλουδια που βαλατε με τα συνθηματα,ειναι για την εκδοση του υπολογιστη η του PS3??τα κατεβασα ολα!μην παω σπιτι και κλαιω μπροστα απο το pc μου...και κατι ακομα το patch για pc με ποιο τροπο το περναμε?
Σας εκλιπαρω για μια απαντηση μεχρι το απογεμα για να παω να λιωωωσω μεχρι το πρωι!!!

Παιδιά να δοκιμάσουμε της συνδέσεις μας για το PES2009 από εδώ.

Network Speed Inspection Results

*A Your internet connection is one which allows you to enjoy online gaming including creating match rooms (becoming an owner).
*B Your internet connection is fine for participating in matches but is not fast enough to allow you to create match rooms (become an owner).
*C Your internet connection is not suitable for online gaming.

If B or C doing the following problems may exist, in which case alleviating the problems may improve your internet connection.

Τα δικά μου αποτελέσματα είναι B σε όλα...

Παιδιά να δοκιμάσουμε της συνδέσεις μας για το PES2009 από εδώ.

Network Speed Inspection Results

*A Your internet connection is one which allows you to enjoy online gaming including creating match rooms (becoming an owner).
*B Your internet connection is fine for participating in matches but is not fast enough to allow you to create match rooms (become an owner).
*C Your internet connection is not suitable for online gaming.

If B or C doing the following problems may exist, in which case alleviating the problems may improve your internet connection.

Τα δικά μου αποτελέσματα είναι B σε όλα...

Aπό τη κονσόλα μέσω internet browser ή από το pc γίνεται το τεστ Γιάννη?

New patch coming for "Pro Evolution Soccer 2009" PC version

Στις 23 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το patch για την έκδοση στο PC που διορθώνει προβλήματα στην ανάλυση του παιχνιδιού.

"In the meanwhile we suggest that players who may be affected switch their resolutions to 1280*720 or lower in order to circumvent any sort of instability. "

Πηγή: Konami

Από ότι κατάλαβα για να μεταφέρεις συνθήματα στην κονσόλα σου πρέπει να εγκαταστήσεις αυτά τα option files έτσι?
Και ενώ στο PS3 γίνετε πολύ εύκολα με ένα USB stick, στο 360 πρέπει να αγοράσεις X-port/X-sata και χρεάζεται και μεγάλη διαδικασία για να το κανεις?

παιδια επιτελους επαιξα χτες!!!καλες οι εντυπωσεις,ανυπομωνω να παω σπιτι να ξαναπαιξω!
αυτο που ηθελα να μου διευκρινισετε σαν γνωστος ασχετος που ειμαι.ολα αυτα τα καλουδια που βαλατε με τα συνθηματα,ειναι για την εκδοση του υπολογιστη η του PS3??τα κατεβασα ολα!μην παω σπιτι και κλαιω μπροστα απο το pc μου...και κατι ακομα το patch για pc με ποιο τροπο το περναμε?
Σας εκλιπαρω για μια απαντηση μεχρι το απογεμα για να παω να λιωωωσω μεχρι το πρωι!!!
Εγώ τα ανέβασα και δουλεύουν για ps3
Λογικά θα παίζουν και σε pc

Καλησπερα.Μηπως ξερει κανεις αν και ποτε θα βγει το patch του παιγχνιδιου για το ps3(μεταγγραφες κ.τ.λ)?

Ναι ωραια καταλαβα πως γινετε στο PS3. sto pc ομως πως την κανεις τη λιστα?σε ποιο προγραμμα? Windows media player?και που την βαζεις τη λιστα στο save?αν το εχει κανει καποιος για υπολογιστη ας βοηθησει please!!!!και επισης αν εχει καποιος ενα patch(το υπερτατο για καθε ελληνα gamer) που να εχει και την ελληνικη superleague,διορθωμενες ολες τις τελευταιες μεταγραφες,επισημα ονοματα σηματα και εμφανισεις,και συνθηματα θα τον προσκυναω μεχρι να βγει το επομενο pro!