Pro Evolution Soccer 2009

Παιδιά να δοκιμάσουμε της συνδέσεις μας για το PES2009 από εδώ.

Network Speed Inspection Results

*A Your internet connection is one which allows you to enjoy online gaming including creating match rooms (becoming an owner).
*B Your internet connection is fine for participating in matches but is not fast enough to allow you to create match rooms (become an owner).
*C Your internet connection is not suitable for online gaming.

If B or C doing the following problems may exist, in which case alleviating the problems may improve your internet connection.

Τα δικά μου αποτελέσματα είναι B σε όλα...

B
A
A φτου παω για αναβαθμιση.................:flipout::flipout::flipout:

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι που δεν μπόρεσα να βρω και επειδή είναι η πρώτη μου επαφή με PS3+PES2009. Στο βιβλιαράκι αναφέρει για κάτι συνδυασμούς κινήσεων και χρησιμοποιεί το ΠΛΗΚΤΡΟ D και το ΠΛΗΚΤΡΟ S. Ποια είναι αυτά?

ευχαριστώ

Από ότι κατάλαβα για να μεταφέρεις συνθήματα στην κονσόλα σου πρέπει να εγκαταστήσεις αυτά τα option files έτσι?
κανε ενα κοπο και εσυ να διαβασεις ολες τις σελιδες πριν ρωτησεις αφου τα εχουμε εξηγησει πολλες φορες

..απο προηγουμενο.. σε online παιχνιδι ;; ολο παταω quick match και μου βρισκει αυτοματα αντιπαλο ...

Προτείνω σε τέτοια δημοφιλή threads αφενός να φροντίζουμε να είμαστε συνεχώς εντός θέματος,αφετερου αν είναι εύκολο ο συντονιστής να διαχωρίζει επιμέρους θεματάκια όπως πχ εδώ: Online, rosters, συνθήματα κλπ. Το λέω αυτό από προσωπική εμπειρία στο thread του Powerdvd 7 όπου για να δω κάτι που εψαχνα έκατσα και διάβασα κάτι σαν 70τόσες σελίδες....

Σορρυ για το οφφ-τοπικ, αν κρίνουν οι διαχειριστές απαραίτητο ας το μεταφέρουν στις προτάσεις, ήμουν σε δίλημμα για το που να το δημοσιεύσω, και τελικά το έκανα σ'αυτό το θρεντ που στάθηκε και η αφορμή για τη σκέψη μου.

Re: Απάντηση: Pro Evolution Soccer 2009

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι που δεν μπόρεσα να βρω και επειδή είναι η πρώτη μου επαφή με PS3+PES2009. Στο βιβλιαράκι αναφέρει για κάτι συνδυασμούς κινήσεων και χρησιμοποιεί το ΠΛΗΚΤΡΟ D και το ΠΛΗΚΤΡΟ S. Ποια είναι αυτά?

ευχαριστώ

Σε ποια σελίδα;

ερωτηση : πως μπαινω σε division

Μια φορά την εβδομάδα γίνετε ανανεώσει στις κατηγορίες(Divisions) και ανάλογα με τους βαθμούς σου κατατάσσεσαι στην Division που ανήκεις.

Προτείνω σε τέτοια δημοφιλή threads αφενός να φροντίζουμε να είμαστε συνεχώς εντός θέματος,αφετερου αν είναι εύκολο ο συντονιστής να διαχωρίζει επιμέρους θεματάκια όπως πχ εδώ: Online, rosters, συνθήματα κλπ. Το λέω αυτό από προσωπική εμπειρία στο thread του Powerdvd 7 όπου για να δω κάτι που εψαχνα έκατσα και διάβασα κάτι σαν 70τόσες σελίδες....

Σορρυ για το οφφ-τοπικ, αν κρίνουν οι διαχειριστές απαραίτητο ας το μεταφέρουν στις προτάσεις, ήμουν σε δίλημμα για το που να το δημοσιεύσω, και τελικά το έκανα σ'αυτό το θρεντ που στάθηκε και η αφορμή για τη σκέψη μου.

Maestro συμφωνούμε... μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί στο θέμα μας ν'ανοιχτεί κάποιο έξτρα θέμα, διότι το ελέγχουμε! Στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξει... ειδικά στο online μέρος του Pro Evolution Soccer.

Από ότι κατάλαβα για να μεταφέρεις συνθήματα στην κονσόλα σου πρέπει να εγκαταστήσεις αυτά τα option files έτσι?
Και ενώ στο PS3 γίνετε πολύ εύκολα με ένα USB stick, στο 360 πρέπει να αγοράσεις X-port/X-sata και χρεάζεται και μεγάλη διαδικασία για να το κανεις?

Άλλη διαδικασία για τα option files και άλλη για τα συνθήματα.

Για τα συνθήματα ακολουθείς της οδηγίες από εδώ και εδώ!

Πολλά νεύρα σήμερα αλλά θα μας περάσει...

Έχουμε νευράκια Σήμερα?
καθολου νευρα -bye--bye-απλα ηθελα να αποφυγω να κανω post για ακομα μια φορα λεγοντας τα ιδια... νομιζω πως δεν ειπα κατι κακο...anyway,sorry:grinning-smiley-043

Παιδιά να δοκιμάσουμε της συνδέσεις μας για το PES2009 από εδώ.

Network Speed Inspection Results

*A Your internet connection is one which allows you to enjoy online gaming including creating match rooms (becoming an owner).
*B Your internet connection is fine for participating in matches but is not fast enough to allow you to create match rooms (become an owner).
*C Your internet connection is not suitable for online gaming.

If B or C doing the following problems may exist, in which case alleviating the problems may improve your internet connection.

Τα δικά μου αποτελέσματα είναι B σε όλα...

ακου τωρα φαση απτο pc 3 Α ,ΑΠΤΟ ps3 3 C !!!
εχω ανοιξει πυλες κανονικα..εκτος και αν εχω κανει καμια γκαφα...

Last edited:
Υπαρχει καπου το ελληνικο πωταθλημα φτιαγμενο με φανελες και συνθηματα ομαδων?

:grinning-smiley-043

attachment.php

:BDGBGDB55:

Last edited:
Ρε παιδια παω να μπω στο online κομματι του παιχνιδιου και μου βγαζει an error has ocured. Χρειαζετε τπτ ρυθμισεις να κανω η να ανοιξω καμια πορτα στο ρουτερ?

Ρε παιδια παω να μπω στο online κομματι του παιχνιδιου και μου βγαζει an error has ocured. Χρειαζετε τπτ ρυθμισεις να κανω η να ανοιξω καμια πορτα στο ρουτερ?

Μια απ'τα ίδια,ενώ προχθές έπαιζα μια χαρά(PS3),χθές και σήμερα μου βγάζει an error has ocured,συγκεκριμμένα εχθές κάπιοα στιγμή μου έβγαλε πως ο server είναι πολύ απασχολημένος και δοκιμάστε αργότερα......:violent-smiley-030: