Pro Evolution Soccer 2009

Εχω απογοητευθει απο το pro και φετος. Νοικιασα το φιφα 09 και δεν ξερω μου αρεσε περισσοτερο....

Ρε παιδια παω να μπω στο online κομματι του παιχνιδιου και μου βγαζει an error has ocured. Χρειαζετε τπτ ρυθμισεις να κανω η να ανοιξω καμια πορτα στο ρουτερ?
μερικες φορες δεν σε βαζει αμεσως.εμπενες πριν,και τωρα οχι? η πορτα που πρεπει να ανοιξεις ειναι η 3658 και ειναι η ιδια με το 2008 απο τις ρυθμισεις βεβαια μπορεις να δωσεις οποια θες εσυ δες και εδω για βοηθεια
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=413942&postcount=367

Το ότι στη σελίδα της Konami λέει εκεί που κάνουμε το test <<server operation status:SASPENDED>> έχει να κάνει με το πρόβλημα στο on line;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pro Evolution Soccer 2009

Σε ποια σελίδα;
Σελίδα 9, αναφέρει :

One-Two Pass (πάσες ένα-δύο) : Κρατήστε πιεσμένο το πλήκτρο L1 και πιέστε το πλήκτρο X για να δώσετε μια κοντινή πάσα και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο D πριν δεχτεί ο συμπαίκτης σας τη μπαλιά για να επιστρέψει την πάσα.

Άλλη διαδικασία για τα option files και άλλη για τα συνθήματα.

Για τα συνθήματα ακολουθείς της οδηγίες από εδώ και εδώ!

Πολλά νεύρα σήμερα αλλά θα μας περάσει...

Το δοκίμασα στο XBOX 360 και δεν γίνετε τίποτα με τα συνθήματα. Φαίνεται ότι μονο στο PS3 έχει αυτή την επιλογή.

Το δοκίμασα στο XBOX 360 και δεν γίνετε τίποτα με τα συνθήματα. Φαίνεται ότι μονο στο PS3 έχει αυτή την επιλογή.

Δεν έχεις την δυνατότητα δημιουργίας playlist στο Xbox360; Περίεργο μου φαίνεται...

New patch coming for "Pro Evolution Soccer 2009" PC version

Στις 23 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το patch για την έκδοση στο PC που διορθώνει προβλήματα στην ανάλυση του παιχνιδιού.

"In the meanwhile we suggest that players who may be affected switch their resolutions to 1280*720 or lower in order to circumvent any sort of instability. "

Πηγή: Konami

Είναι διαθέσιμο!

Download Links:

Patch: http://dl.konami-europe.net/PES2009Patch110.zip

Mirror: http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/PES2009Patch110.zip

Μεγαλο ξενερωμα

Αγορασα το ps3 μονο για να παιζω pes9 και εχω ξενερωσει.Ειμαστε 4 φιλοι και για να παιξουμε ενα πρωταθλημα πρεπει να διαλεξουμε ολες τις ομαδες γιατι αν διαλεξουμε 4 πρεπει τις αλλες να τις παιζουμε με το κομπιουτερ στο pes8 αυτο δεν γινοταν ετσι για να τελειωσουμε το πρωταθλημα θα μας παρει μηνες υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξουμε αυτο???? Β Ο Η Θ Ε Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Re: Μεγαλο ξενερωμα

Αγορασα το ps3 μονο για να παιζω pes9 και εχω ξενερωσει.Ειμαστε 4 φιλοι και για να παιξουμε ενα πρωταθλημα πρεπει να διαλεξουμε ολες τις ομαδες γιατι αν διαλεξουμε 4 πρεπει τις αλλες να τις παιζουμε με το κομπιουτερ στο pes8 αυτο δεν γινοταν ετσι για να τελειωσουμε το πρωταθλημα θα μας παρει μηνες υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξουμε αυτο???? Β Ο Η Θ Ε Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αν έχω καταλάβει θέλεις να παίξετε ένα πρωταθληματάκι,

Αν ναι τότε :

League > International > players 4 > Teams 4 > Foul Season (Yes)

Έτσι δημιούργησες ένα πρωτάθλημα με 4 ομάδες 4 παικτών, με παιχνίδια μέσα έξω.

Μονο με παιχνίδια EXCHIBITION που θα γράφετε στο σκορ και τη βαθμολογία μεταξύ σας σε χαρτί.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δεν σου δίνει τη δυνατότητα να χειριστείς ομαδα που δεν έχει επιλέξει ένας από τους παίκτες.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Τελικά το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά άτομα και δυστυχώς έχουμε ξενερώσει απίστευτα με το PES2009. Μακάρι να μπορούσαμε να στείλουμε μια ομαδική επιστολή κάπου μήπως και σε κάποιο Patch αλλάξει η δυνατότητα του να επιλέγει ο άλλος παίχτης την αντίπαλη ομάδα. Το πρόβλημα είναι είτε σε πρωτάθλημα είτε σε οποιοδήποτε κύπελο. Είναι πολύ κρίμα να μην μπορούμε να παίξουμε με φίλους μας όπως έχουμε συνηθίσει και προσωπική μου γνώμη δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος που αφαιρέθηκε από το Pro 2008 και 2009!!!

Παιδιά εντάξει όλα αυτά, αλλά είναι τρίχα στον ωκεανό μπροστά στο παιχνίδι σαν σύνολο.
Δεν υπάρχει αντίπαλος για το pes2009 όπως και να γίνει...

Το παιχνιδάκι τσακίζει κόκκαλα!

Δυστυχώς όσο καλό και να είναι πολύ απλά εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε!!! Δεν έχει κανένα νόημα (για εμάς πάλι, το τονίζω!) να παίζουμε μόνο φιλικά ή online. Έχω την εντύπωση πως τα παιχνίδια σιγά σιγά μας αποξενώνουν καθώς αφαιρούν όλο και περισσότερες δυνατότητες που έχουν για να παίξεις στον ίδιο χώρο με άλλα άτομα. Κρίμα για το Pro και λυπάμαι που ο άλλος μεγάλος αντίπαλος έχει αυτή τη δυνατότητα... κάτι θα ξέρουν...

Ρε παιδια τι να λεμε τωρα το ιδιο ειναι να παιζεις με ενα αψυχο μηχανημα ??? και το ιδιο να παιζεις με τους κολλητους και να αλληλοκραζεστε??? αλλα πιστευω αφου φτιαχνονται τοσα patch κατι θα μπορει να γινει και γι αυτο:argue:

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα ??

Ποιος ο λόγος να χειριστείς ομάδα που δεν έχεις διαλέξει ?