carpe_diem_rj
Senior Member
- 22 October 2007
- 376
Εχω απογοητευθει απο το pro και φετος. Νοικιασα το φιφα 09 και δεν ξερω μου αρεσε περισσοτερο....
μερικες φορες δεν σε βαζει αμεσως.εμπενες πριν,και τωρα οχι? η πορτα που πρεπει να ανοιξεις ειναι η 3658 και ειναι η ιδια με το 2008 απο τις ρυθμισεις βεβαια μπορεις να δωσεις οποια θες εσυ δες και εδω για βοηθειαΡε παιδια παω να μπω στο online κομματι του παιχνιδιου και μου βγαζει an error has ocured. Χρειαζετε τπτ ρυθμισεις να κανω η να ανοιξω καμια πορτα στο ρουτερ?
Σελίδα 9, αναφέρει :Σε ποια σελίδα;
Το δοκίμασα στο XBOX 360 και δεν γίνετε τίποτα με τα συνθήματα. Φαίνεται ότι μονο στο PS3 έχει αυτή την επιλογή.
Κ από τον υπολογιστή κ από τον browser του ps3 μου βγάζει τα ίδια !απτην κονσολα το εκανες?
New patch coming for "Pro Evolution Soccer 2009" PC version
Στις 23 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το patch για την έκδοση στο PC που διορθώνει προβλήματα στην ανάλυση του παιχνιδιού.
"In the meanwhile we suggest that players who may be affected switch their resolutions to 1280*720 or lower in order to circumvent any sort of instability. "
Πηγή: Konami
Κ από τον υπολογιστή κ από τον browser του ps3 μου βγάζει τα ίδια !![]()
Δεν έχεις την δυνατότητα δημιουργίας playlist στο Xbox360; Περίεργο μου φαίνεται...
Καλά βρε αγόρι μου, δίπλα στον ΟΤΕ μένεις;![]()
Αγορασα το ps3 μονο για να παιζω pes9 και εχω ξενερωσει.Ειμαστε 4 φιλοι και για να παιξουμε ενα πρωταθλημα πρεπει να διαλεξουμε ολες τις ομαδες γιατι αν διαλεξουμε 4 πρεπει τις αλλες να τις παιζουμε με το κομπιουτερ στο pes8 αυτο δεν γινοταν ετσι για να τελειωσουμε το πρωταθλημα θα μας παρει μηνες υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξουμε αυτο???? Β Ο Η Θ Ε Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.