Pro Evolution Soccer 2009

Εχω ρωτησει 2-3 φορες υπαρχει καποιο αρχειο με τις ελληνικες ομαδες (πρωταθλημα)ετοιμες για pro 09 με φανελες και συνθηματα?

Εχω ρωτησει 2-3 φορες υπαρχει καποιο αρχειο με τις ελληνικες ομαδες (πρωταθλημα)ετοιμες για pro 09 με φανελες και συνθηματα?

Όχι,ενδέχεται να κυκλοφορήσει αργότερα για την έκδοση στο PC.

Χρειαζετε τπτ ρυθμισεις στην συνδεση για το ονλινε κομματι?
Τα Α Β C που ρυθμιζονται αυτα?

Δεν διαβασα ολες τις σελιδες αλλα λογικα ξερω τι παιζει(κοκορομαχιες)anyways νοικιασα το προ για να δω αν περναει απτο firewall του πανεπιστημιου για να πεζω το Online που ειναι πολυ βασικο(γιατι στο 2008 για καποιο καιρο δεν μπορουσα να μπω).ανοιγω το παιχνιδι περιμενωντας να δω κατι καλυτερο σε gameplay(mias και ειχα ακουσει οτι θα ειναι σαν το 5 που το θεωρω το καλυτερο στο gameplay)aλλα τζιφος το παιχνιδι ειναι αστα να πανε οι παιχτες δεν σκεφτονται γρηγορα χανουν την μπαλα μεσα απτα ποδια τους τα σουτ ειναι χειροτερα απτο 6 επαιξα 7 ωρες μηπως και κανω εγω λαθος αλλα ΟΧΙ το παιχνιδι σορρι αλλα ειναι μουφα μακαρι το 2008 να ειχε το οnline του και θα ηταν σουπερ.ευτυχως που δεν το αγορασα.θα ξαναγυρισω στο 2008 και που το οnline tis περισοτερες φορες ειναι οκ(μιας και παιζω απο 100αρα συνδεση).Αναρωτιεμαι και υπογραμισταιτω αυτο"Η κοναμι πιστευει οτι με το αλαζει το gameplay se καθε καινουργιο pro το κανει πιο ενδιαφερον για μας?"Α και gia οσους σκληροπυρινικους πανε να μου την πουν οτι ειμαι φιφακιας πρωτον εχω να παιξω φιφα απτο 2003 και δευτερον παιζω προ εδω και 14 χρονια.Μακαρι το επομενο θα ειναι σιγουρα καλο γιατι ετσι με εχει συνιθησει η κοναμι

Εγω πάλι έχω ενθουσιαστεί με το gameplay, πιστεύω ότι σε σχέση με το 2008 βρίσκεται ΠΟΛΥ μπροστα, ο τρόπος που αναπτύσσεται η ομάδα είναι εντυπωσιακός και οδηγεί σε εντυπωσιακές φάσεις πιο ρεαλιστικές από ποτέ, ενώ επιτέλους έχει διορθωθεί και το εξής: Ως το 2008, όταν έπαιζες με μια σουπερ ομαδα (Barca) ενάντια σε μια μικρή -ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ ΠΑΝΤΑ :P- (Ολυμπιακό), οι κινήσεις του μικρού ήταν τόοοσο πιο αργές που σου έσπαγαν τα νεύρα. Τώρα, ο μικρός χάνει μεν , αλλα σε άλλα πραγματα (αυτοματισμούς, κράτημα μπάλας κλπ), άρα είναι πιο ρεαλιστικό, και μπορεί να γίνει αυτό που συμβαίνει και στην πραγματικότητα, δηλαδή με πολύ καλό χειρισμό και προσοχή να παίξει ο ολυμπιακός τη barca, και το αποτέλεσμα να φαίνεται απόλυτα φυσικό.

To βιβλιαράκι αναμένεται από Αγγλία μαζί με το Pro εντός της βδομάδας... Για την ώρα βολεύομαι με το (fully functional :P) demo... :)

To λινκ σου απαιτει εγγραφη οποτε δεν φωτίστηκα, ωστόσο αν τα γράφει λεπτομερώς το βιβλιαράκι περιμένω 2-3 μερες ακόμα...

Last edited:
Δεν θεωρω το να περναει η μπαλα απο διπλα μου με 0 χιλιομετρα και ο παιχτης να την κοιταει και καποια αλλα φαινομενα οτι πανε μπροστα το παιχνιδι. το γεγονος οτι ξυπνησα και τα δαχτυλα μου πονανε απτο πατημα του joystick says otherwise

Xτες έπαιξα τα πρώτα μου 2χ2 στο on line και οι εντυπώσεις ήταν δράμα...

Το μόνο θετικό είναι ο χαβαλές από το τουρλουμπούκι που συμβαίνει εξ αιτίας του κακού σχεδιασμού.

Ελπίζω οι εργασίες στους servers της Konami που θα γίνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να καλυτερέψουν τα πράγματα..

Xτες έπαιξα τα πρώτα μου 2χ2 στο on line και οι εντυπώσεις ήταν δράμα...

Το μόνο θετικό είναι ο χαβαλές από το τουρλουμπούκι που συμβαίνει εξ αιτίας του κακού σχεδιασμού.

Ελπίζω οι εργασίες στους servers της Konami που θα γίνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να καλυτερέψουν τα πράγματα..

Εννοεις οτι επαιξες 2vs2 με εναν φιλο απο την ιδια κονσολα με αλλους 2 στο ιντερνετ?

κανεις να μου πει πως δουλευει το mic και πως γινεται να κανω send invites στο online.

...πως δουλεύει το mic και πως γίνεται να κάνω send invites στο online.

PS3: "home menu"/"XrossMediaBar"

Settings -> Accessory Settings -> Audio Device Settings ή Manage Bluetooth Devices.

PES2009: "Network"

Select server -> Select lobby -> Network Options -> Audio Device Settings.

View data -> Friend List -> Go and meet ή Compose message.

H επιλογή "send invitation" δεν παρέχεται,ενδέχεται μελλοντικά όπως και το 2vs2 από την ίδια κονσόλα.

H επιλογή "send invitation" δεν παρέχεται,ενδέχεται μελλοντικά όπως και το 2vs2 από την ίδια κονσόλα.

Δεν υπαρχει τελικα το 2vs2 απο οτι καταλαβα ? :violent-smiley-030:
Οταν λες ενδεχεται μελλοντικα το λες γιατι υπαρχει φημη ή εχει γραφτει καπου ?

Thanks

Γιάννη αν ξέρεις γράψε τι σημαίνουν κάποια σύμβολα που εμφανίζονται στο online.
Παράδειγμα τα χρώματα που διαβαθμίζουν τη ποιότητα της σύνδεσης (κίτρινο, πράσινο, κόκκινο) ποιά είναι η σειρά, ένα γηπεδάκι που εμφανίζεται δίπλα από μερικά προφίλ στα rooms, ένα κίτρινο σύμβολο επίσης στα προφίλ μερικών, η σφυρίχτρα, το παπούτσι κτλ...

Διαθέσιμο στις 27 Νοεμβρίου,για την Ιαπωνική αγορά, το PS3 bundle με Winning Eleven 2009.

proevobox.jpg

Το bundle περιέχει:

80GB Playstation 3
Winning Eleven 2009
2 Dualshock Controllers
Special sticker

Πηγή: konami.jp