Pro Evolution Soccer 2009

τελικά στις 5 Νοέμβρη το επίσημο patch...

μαζί με τον V
victory.gif

αααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Μουφα η ταινια... αυτη ηταν καλυτερη:
VforVYNTRA.jpg

Και φυσικα αστειευομαι!!! Η ταινια μου αρεσε πολύ...

καλημερα σε ολους!
τελικα βγηκε το patch απο konami???
ξερει κανεις το url???
ευχαριστω!

καλημερα σε ολους!
ξερει κανεις το url???
ευχαριστω!

Καλημέρα και καλωσόρισες!

Σήμερα περιμένουμε το update,δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.

καλημερα σε ολους!
ξερει κανεις το url???
ευχαριστω!

Ήταν να βγει σήμερα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, αλλά πριν λίγο, με νέα ανακοίνωση η Konami μεταθέτει το update για άλλη ημερομηνία χωρίς να διευκρινίζει πότε.

καλημερα σε ολους!
μια ερωτηση!
εχω συνδεση στο 1Mbps θα τρεχει καλα το online?
δε το εχω τολμησει ακομα(ελλειψη χρονου) αλλα επειδη εχω ακουσει οτι ειναι παρα πολυ καλη εμπειρια λεω να το κανω το αμαρτημα και εγω!
ευχαριστω!

Δοκίμασε να μας πεις... Θα χρειαστείς σίγουρα άνοιγμα της θήρας 3658 & Protocol: Udp από το router σου,οδηγίες εδώ!
Πραγματοποίησε το test της konami, για να δεις σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η σύνδεση σου.

ρε παιδια, στο legend πως μπορεις να σου δινουν πασα οταν εσυ θες?
Εμενα μου δινουν μονο οταν τους καπνισει ακομα και οταν κανω καλη κινηση προς το τερμα.
Στο φιφα αν πατουσες το κουμπι της πασας οταν ειχε την μπαλα ενας συμπαιχτης σου, σου την εδινε...

Πατάς το R2 γρήγορα δύο φορές. Ετσι ζητάς μπάλα. Τις περισσότερες φορές , αν έχεις κάνει καλή κίνηση σου τη δίνουν

Από όσο έχω παίξει μέχρι τώρα , με αυτό τον τρόπο μου δίνουν μπάλα. Και προωθημένη και στα πόδια και ψηλοκρεμαστή, ανάλογα με το προς τα που κάνω κίνηση και με το που είναι αυτός που έχει τη μπάλα και τι χώρο έχει μπροστά του.
Αν κάποιος φίλος ξέρει κάτι άλλο ας ενημερώσει.

Διαθέσιμο από σήμερα το official patch version 1.20,πληροφορίες εδώ!

Attachments

• DSC00202.jpg
    DSC00202.jpg
    63.4 KB · Views: 9
  • DSC00203.jpg
    DSC00203.jpg
    52.8 KB · Views: 9
  • DSC00204.jpg
    DSC00204.jpg
    66.8 KB · Views: 9
Προστέθηκε στο menu του Pro Evolution Soccer 2009 η κατηγορία Download.

System Settings -> Download.

New update is available.

Περιεχόμενα του update:

Ισπανικές ομάδες: C. Atletico Madrid, Sevilla F.C, R. Racing C και Valladolid με τα δικαιώματα από τις παραπάνω ομάδες και αρκετές άλλες!

Στο Uefa Champions League προστέθηκαν δώδεκα επιπλέον ομάδες!

Αναλυτικά οι ομάδες:

France, Liverpool FC, Manchester United, FC Girondins de Bordeaux, Olympique Lyonnais, Olympique de Marseille, ACF Fiorentina, Inter, Juventus F.C, A.S Roma, PSV, FC Barcelona, Real Madrid C.F, Villarreal C.F, Athletic Club, R.C.D. Espanyol, Mad Rojo/Blanco, R.C.D Mallorca, Sant Blanco/Verde, Sev Blanco, Vall Violete, Sk Slavia Praha, Panathinaikos, FC Porto, Sporting, CFR Cluj, Steaua Bucuresti, FC Zenit St. Petersburg, Celtic FC, FC Basel 1983, Fenerbahce Sk, Shakhtar Donetsk, FC Dynamo Kyiv. :SFGSFGSF:

Έως την μεταγραφική περίοδο στις 31 Αυγούστου.

Konami :grinning-smiley-043

Attachments

• DSC00206.jpg
    DSC00206.jpg
    55.4 KB · Views: 11
  • DSC00207.jpg
    DSC00207.jpg
    78.4 KB · Views: 15