Pro Evolution Soccer 2009

Προστέθηκε στο menu του Pro Evolution Soccer 2009 η κατηγορία Download.

System Settings -> Download.

New update is available.

Περιεχόμενα του update:

Ισπανικές ομάδες: C. Atletico Madrid, Sevilla F.C, R. Racing C και Valladolid με τα δικαιώματα από τις παραπάνω ομάδες και αρκετές άλλες!

Στο Uefa Champions League προστέθηκαν δώδεκα επιπλέον ομάδες!

Αναλυτικά οι ομάδες:

France, Liverpool FC, Manchester United, FC Girondins de Bordeaux, Olympique Lyonnais, Olympique de Marseille, ACF Fiorentina, Inter, Juventus F.C, A.S Roma, PSV, FC Barcelona, Real Madrid C.F, Villarreal C.F, Athletic Club, R.C.D. Espanyol, Mad Rojo/Blanco, R.C.D Mallorca, Sant Blanco/Verde, Sev Blanco, Vall Violete, Sk Slavia Praha, Panathinaikos, FC Porto, Sporting, CFR Cluj, Steaua Bucuresti, FC Zenit St. Petersburg, Celtic FC, FC Basel 1983, Fenerbahce Sk, Shakhtar Donetsk, FC Dynamo Kyiv. :SFGSFGSF:

Έως την μεταγραφική περίοδο στις 31 Αυγούστου.

Konami :grinning-smiley-043

Που είναι οι άλλοι?:D

Τελικά, τί έφτιαξαν παίδες? Και γιατί δεν βάζουν Ανόρθωση να της ρίχνω δέκα γκολ να ξεχαρμανιάσω???:flipout::flipout: Για την έκδοση pc υπάρχει ανάλογο patch?

Ίδια ομάδα υποστηρίζουμε Γιάννη...:BDGBGDB55:

:grinning-smiley-043 -bye-

Έχουν φιξάρει και όλες τις μεταγραφές που έλειπαν?
Για όλα τα πρωταθλήματα εννοώ.

Τις περισσότερες!

ΟΛΕ!
Το ροστερ του Παναθηναϊκού το έφτιαξαν;

Δυστυχώς καμία αλλαγή.

Για την έκδοση pc υπάρχει ανάλογο patch?

Καλύτερα το "κατέβασμα" του PC Patch 1.20 να πραγματοποιηθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της Konami.

000806741.gif

Download Now!

JohnBougiou Δυστυχώς καμία αλλαγή [/QUOTE said:
Κι εγώ που έκανα από μόνος μου create τα ρόστερ των Ελληνικών ομάδων, να χάσω τόσο κόπο για το ημιτελές update της κωλοΚοnami?:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2009

Καλύτερα το "κατέβασμα" του PC Patch 1.20 να πραγματοποιηθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της Konami.

000806741.gif

Download Now!

Το κατέβασα από Softpedia, δεν το έβρισκα στην επίσημη σελίδα της κοναμι. Πάντως δεν υπάρχει και η επιλογή για αυτόματο update στο παιχνίδι, που υπήρχε σε παλαιότερες εκδόσεις.

καλημερα σε ολους!
εμεις που δυστυχως δε εχουμε συνδεσει ακομα ps3 με internet δε μπορουμε να κατεβασουμε το update απο καπου και να το περασουμε μεσα???
οπως ειχε γινει με παλαιοτερο patch
επισης επειδη εχω το παλαιοτερο patch(σηματα και εμφανισεις) θα εχω καποιο προβλημα αν περασω και το καινουργιο???

Tελικά όσοι έχουν κάνει create τους παίκτες που έλειπαν από τα διάφορα ρόστερ ας μην φοβούνται. Το update διατηρεί στο "others" όλες σας τις δημιουργίες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους κάνετε register ξανά στην ομάδα τους (εαν και εφόσον δεν έγινε η ενημέρωση μέσω patch).

Oπότε όλα καλά!:a0210:

καλημερα σε ολους!
εμεις που δυστυχως δε εχουμε συνδεσει ακομα ps3 με internet δε μπορουμε να κατεβασουμε το update απο καπου και να το περασουμε μεσα???
οπως ειχε γινει με παλαιοτερο patch

Καλημέρα!

Το official update πραγματοποιείται μόνο απευθείας από το Playstation 3.

επισης επειδη εχω το παλαιοτερο patch(σηματα και εμφανισεις) θα εχω καποιο προβλημα αν περασω και το καινουργιο???

Αν θέλεις να περάσεις καινούργιο patch με εμφανίσεις, πρέπει να διαγράψεις το παλιό διότι ενδέχεται να μπερδευτούν οι εμφανίσεις.

Κι εγώ που έκανα από μόνος μου create τα ρόστερ των Ελληνικών ομάδων, να χάσω τόσο κόπο για το ημιτελές update της κωλοΚοnami?:violent-smiley-030:
Οταν ολοκληρωσεις το εργο σου θα ηθελες να το μοιραστεις μαζι μας?

Οι περισσότεροι δεν το έχουν περάσει ακόμα με αποτέλεσμα στο online να μη μπορούμε να παίξουμε μαζί τους.Μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί γιατί αρκετοί στο chat ρωτάνε πως γίνεται το update.

Οταν ολοκληρωσεις το εργο σου θα ηθελες να το μοιραστεις μαζι μας?

Δεν έκανα όλο το ελληνικό Πρωτάθλημα. Μόνο για τις τρεις ελληνικές που έχει ο παιχνίδι μίλησα.

Όμως, μετά το update ενημερώθηκαν σωστά τα ρόστερ εκτός του Παναθηναϊκού.
Ουσιαστικά πετάς τους Ρομέρο, Παπαδόπουλο, Εντόι και φτιάχνεις τους Ροντρίγκο Σόουζα, Μελίσση, Μουν και Γκάμπριελ (στο δικό μου πάντως αυτοί υπήρχαν ακόμα και δεν χρειάστηκε να τους ξαναφτιάξω).
Επίσης λείπει ο Χτεμάι από το ρόστερ της ΑΕΚ.

Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2009

...

Επίσης λείπει ο Χτεμάι από το ρόστερ της ΑΕΚ.

Μεγάλη απώλεια...:flipout::flipout:
Πάντως, αυτό που έγραψα χθες, για την απουσία αυτόματου update στην έκδοση pc, διορθώθηκε με το τελευταίο Patch. Πλέον υπάρχει η επιλογή download που κάνει αυτόματη ενημέρωση.
Σημείωση (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά): Στην έκδοση για Playstation 2, όπως με ενημέρωσε συνάδελφος που το αγόρασε, δεν υπάρχει Champions League Mode! Νομίζω πως είναι μέγιστο φάουλ από πλευράς ΚΟΝΑΜΙ...