Pro Evolution Soccer 2009

Το νοίκιασα σήμερα για το ps2. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά σαν παιχνίδι και οι αλλαγές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι στις σωστές ομάδες και δεν υπάρχει κάποιο patch για ps2, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πάντως το "become legend" είναι πραγματικά κορυφαίο, η απόλυτη πόρωση!
Με φωνάζουνε τρελό γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro...

Παιδια ξερει κανεις σε ps3 πως αποκρουει ο τερματοφυλακας τη μπαλλα στα πεναλντυ?? Μιλαμε καθομαστε και βαραμε μεταξυ μας πεναλντυ και λεμε που θα στειλουμε τη μπαλα αλλα οτι κι αν παταμε δεν αποκρουει ποτε.Αναφερομαι βεβαια στα πεναλντυ που πανε ψηλα ειτε στη μια γωνια ειτε στην αλλη.Τα χαμηλα στις γωνιες τα πιανουνε.Υπαρχει καποιος συνδιασμος κουμπιων γι αυτο??? Δεν μου'χει ξανασυμβει σε κανενα pro αυτο.Δηλαδη απο τη στιγμη που θα κερδισεις πεναλντυ και την πλευρα να του πεις του αλλου που θα το ριξεις δεν το αποκρουει με τιποτα!!! Το χει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο??

Καλησπέρα,δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί προηγουμένως....αλλά είναι δυνατόν να παίξουμε σε online καποιος από PS3 με έναν από PC;-bye-

ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειμαι απελπισμενος.
Προσπαθω εδς και 2 μερες να παιξω online pro στο ps3 και δεν τα εχω καταφερει...το παιχνιδι ειναι αυθεντικο...παω λοιπον στην καρτελα που εχει το pro(what is konami id,register,sign in για οσους ξερουν)και επιλεγω να κανω register..εκει πρεπει να συμπληρωσεις τα στοιχεισ και να επιλεξεισ ενα konami id και ενα user id..ε,οποιο id και να διαλεξω και για kanami id kai gia user id μου βγαζει πως ειναι unavailable..μηπως σου τους στελνει ι κοναμι τους κωδικους γιατι δεν μπορω να σκεφτω καποια αλλη λυση..παει να σπασει το κεφαλι μου..επικοινωνησα μαζι τους αλλα το βλεπω χλωμο να μου απαντησουν συντομα...!!!!

οποιος μπορει pls help!!!!!!!!!

το έχω προσπαθήσει ρε φίλε κι από αυτό το site αλλά τζίφος..ότι "konami id" κι αν βάλω τρώω άκυρο μου λέει πως είναι unavailable....

Last edited by a moderator:
Λογικά σου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα: This KONAMI ID is unavailable. Αν καταχωρείς το username σου, δεν το δέχεται με τίποτα, προσπάθησε κάποιο άλλο όνομα... δοκίμασα με "avclubavclubavclub" και μου το δέχτηκε αμέσως.

Παρακαλώ να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Ευχαριστώ.

εχω το παιχνιδι για ps3.
Γραφτηκα κανονικα και οσες φορες επιλεγω quick match λεει δεν βρισκει κανεναν.
Στην αρχη συνδεθηκα με εναν αγγλικο σερβερ με 1000 περιπου ατομα.
Κανω κατι λαθος?

Ακούγεται τίποτα για ελληνικό Patch , επίσημο ή ανεπίσημο, για PS3;

Είναι υπό ανάπτυξη (Beta 90%) το Ελληνικό patch του WeHellas για το "Pro Evolution Soccer 2009" στο PS3.

base_news-PES2009-ps3.jpg

* Προσθήκη των 13 ομάδων της superleague που δεν υπάρχουν στο παιχνίδι στο others b.
* Προσθήκη όλων των ομάδων του Champions League.
* Προσθήκη συνθημάτων σε όλες τις Ελληνικές ομάδες της Superleague αλλά και σε κάποιες του εξωτερικού.
* Προσθήκη ρεαλιστικών προσώπων στους παίκτες των Ελληνικών ομάδων αλλά και σε κάποιες του εξωτερικού.
* Προσθήκη αυθεντικών εμφανίσεων για όλες τις ομάδες και σε κάποιες Εθνικές.
* Προσθήκη αυθεντικών σημάτων για όλες τις ομάδες του παιχνιδιού.(όπου μας επιτραπεί γιατι υπάρχουν slots μόνο για 40 ομάδες)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Υπάρχει κανένας server η δωμάτιο σε server που να μαζευόμαστε ελληνόπουλα για network gaming?

Συνήθως μαζευόμαστε στους Αγγλικούς servers ή στον Anyone.

Γιάννη μέχρι σήμερα δεν είναι οι δηλώσεις για συμμετοχή στο τουρνουά??

Δεν γνωρίζω με τους ανοργάνωτους που έχουμε μπλέξει...:argue: έχουν ακόμα τους περσινούς όρους συμμετοχής.

Ακούγεται τίποτα για ελληνικό Patch , επίσημο ή ανεπίσημο, για PS3;

Είναι υπό ανάπτυξη (Beta 90%) το Ελληνικό patch του WeHellas για το "Pro Evolution Soccer 2009" στο PS3.

base_news-PES2009-ps3.jpg

* Προσθήκη των 13 ομάδων της superleague που δεν υπάρχουν στο παιχνίδι στο others b.
* Προσθήκη όλων των ομάδων του Champions League.
* Προσθήκη συνθημάτων σε όλες τις Ελληνικές ομάδες της Superleague αλλά και σε κάποιες του εξωτερικού.
* Προσθήκη ρεαλιστικών προσώπων στους παίκτες των Ελληνικών ομάδων αλλά και σε κάποιες του εξωτερικού.
* Προσθήκη αυθεντικών εμφανίσεων για όλες τις ομάδες και σε κάποιες Εθνικές.
* Προσθήκη αυθεντικών σημάτων για όλες τις ομάδες του παιχνιδιού.(όπου μας επιτραπεί γιατι υπάρχουν slots μόνο για 40 ομάδες)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαθέσιμη η beta έκδοση εδώ,αλλά οι επιπλέον Ελληνικές ομάδες είναι μόνο ΠΑΟΚ, Άρης και Εργοτέλης. Θα περιμένω την τελική έκδοση για να το εγκαταστήσω και πάλι όμως δύσκολο να το κρατήσω, διότι έχει πειραγμένα στατιστικά των παιχτών, το οποίο απεχθάνομαι...

καλημερα, εχω εγκαταστασει σε βιστα το προ 09,παω να πεξω ονλινε αφου εβαλα και το patch 1.2 κανω και update apo ta setings και οποτε παω να εκτελεσω φαουλ ή κορνερ ή ελευθερο με τερματοφυλακα αναβοσβηνει η οθονη και κολα η μπαλα στα ποδια και αν εχω τον τερματοφυλακα την μαζευω με τα χερια αν τη ριχνω με παιχτη πχ φαουλ παταω και ξαναπαταω την πασα και η μπαλα παει μετα απο λαγκ οπoυ θελει.ξερει κανει τι να φταιει?
μηπως πρεπει να ρυθμισω το vsyng μεσα απο το μενου της καρτας?

καλημερα, εχω εγκαταστασει σε βιστα το προ 09,παω να πεξω ονλινε αφου εβαλα και το patch 1.2 κανω και update apo ta setings και οποτε παω να εκτελεσω φαουλ ή κορνερ ή ελευθερο με τερματοφυλακα αναβοσβηνει η οθονη και κολα η μπαλα στα ποδια και αν εχω τον τερματοφυλακα την μαζευω με τα χερια αν τη ριχνω με παιχτη πχ φαουλ παταω και ξαναπαταω την πασα και η μπαλα παει μετα απο λαγκ οπoυ θελει.ξερει κανει τι να φταιει?
μηπως πρεπει να ρυθμισω το vsyng μεσα απο το μενου της καρτας?

Έχει φρικάρει το μηχάνημα μαζί σου! Καλά με τερματοφύλακα κάνεις εκτελέσεις; :flipout: Ένας ήταν ο Σιλαβέρ. Δεν μοιάζει πάντως για πρόβλημα vsync, αν και δεν βάζω το χέρι στη φωτιά. Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Στο wehellas ή στο pesfan, κοίταξες καθόλου στα αντίστοιχα φόρουμ;

Διαθέσιμη η beta έκδοση εδώ,αλλά οι επιπλέον Ελληνικές ομάδες είναι μόνο ΠΑΟΚ, Άρης και Εργοτέλης. Θα περιμένω την τελική έκδοση για να το εγκαταστήσω και πάλι όμως δύσκολο να το κρατήσω, διότι έχει πειραγμένα στατιστικά των παιχτών, το οποίο απεχθάνομαι...

Γιάννη βγήκε η κανονική?

Κώστα, βλέπω να το καθυστερούν για την τελική έκδοση... λόγο χρόνου ή ν' ανεβάσουν το ενδιαφέρον και την επισκεψιμότητα στον χώρο τους.