Pro Evolution Soccer 2009

Κώστα, βλέπω να το καθυστερούν για την τελική έκδοση... λόγο χρόνου ή ν' ανεβάσουν το ενδιαφέρον και την επισκεψιμότητα στον χώρο τους.

Λέω να δοκιμάσω τη beta.
Περνάμε το στικάκι στη usb, σωστά?
Το αρχείο που το κάνουμε copy μετά?

Σωστά! Μέτα από το Game/Saved Data Utility αντιγράφεις ένα-ένα τα αρχεία, για τα συνθήματα γνωρίζεις... Περιμένουμε εντυπώσεις...

Παιδιά ξέρετε αν θα βγάλουν πάλι update αυτή τη φορά για τις μεταγραφές του χειμώνα;

Όταν βγήκε το πρώτο update είχαν ανακοινώσει ότι στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα ακολουθήσει νέο update με όλες τις χειμερινές μεταγραφές.
Γύρω στα μέσα Φλεβάρη το κόβω λογικά να έρχεται.

Έχει ανακαλύψει κανείς τον συνδυασμό κουμπιών για το πέσιμο "θέατρο"?
Έπαιξα χτες ενα ματς on line με κάποιο Γάλλο που το έκανε συνέχεια και είχα ξεραθεί από τα γέλια.
ακόμα και στη σέντρα έκανε τούμπα:flipout::flipout::flipout:

Αν ξέρει κανείς ας πει

αν θυμάμαι καλά είναι, R1,L1,L2 ταυτόχρονα ή R1,R2,L1,L2 ταυτόχρονα...

παιδια καλημερα,παιζουμε με ενα φιλαρακι συχνα μεταξυ μας και υπαρχει μεγαλη κοντρα..αποφασισαμε να παιξουμε τουρνουα 1 φορα την εβδομαδα με βαθμους και αγωνιστικες και στο τελος ο χαμενος πληρωνει..λοιπον αποφασισαμε να φτιαξουμε δικες μας ομαδες(εγω παναχαικη) και ειπαμε να διαλεξουμε 22 παιχτες ο καθενας..εχει κανεις να προτεινει παιχτες καλους γιατι απο το καινουργιο ειμαι ασχετος.παιζω συστημα 4-4-4 με ρομβο.σιγουρους εχω buffon,ferdinand,rooney!πειτε γνωμες ευχαριστωωω

Βρε φίλε, επειδή βάλατε στοίχημα με το φίλο σου, πρέπει αν τον κλέβεις για αν κερδίσεις? Και το λέω αυτό γιατί προφανώς παίζοντας εσύ με σύστημα που σου επιτρέπει αν έχει 2 παίκτες παραπάνω (4-4-4) λογικό είναι να κερδίσεις! :grinning-smiley-043

πολυ αν εβαλες ρε φιλε και με μπερδεψες στο τελος:BDGBGDB55:
το θεμα ηταν ποιους παιχτες επρεπε να παρω,εννοωντας ποιοι ειναι καλοι..:a0210:

Έχει ανακαλύψει κανείς τον συνδυασμό κουμπιών για το πέσιμο "θέατρο"?
Έπαιξα χτες ενα ματς on line με κάποιο Γάλλο που το έκανε συνέχεια και είχα ξεραθεί από τα γέλια.
ακόμα και στη σέντρα έκανε τούμπα:flipout::flipout::flipout:

Αν ξέρει κανείς ας πει

αν θυμάμαι καλά είναι, R1,L1,L2 ταυτόχρονα ή R1,R2,L1,L2 ταυτόχρονα...

R1+L1+L2 ταυτόχρονα

Συνήθως σου δίνει κίτρινη κάρτα ο διαιτητής,εκτός αν είσαι επαγγελματίας!

Last edited:
Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2009

R1+L1+L2 ταυτόχρονα

Την ώρα που είσαι μέσα στην περιοχή κ σε τραβάει ο αμυντικός είναι λουκούμι...

R1+L1+L2 ταυτόχρονα

Καραγκούνης, Gattuso. Η εγγυήσεις του πέναλτι. Μην το δοκιμάσετε όμως με Ογκουνσότο. Δεν τα πάει καλά με τα πεΝΆλτι, πως γένεν άυτο; :flipout:

παιδια καλημερα,παιζουμε με ενα φιλαρακι συχνα μεταξυ μας και υπαρχει μεγαλη κοντρα..αποφασισαμε να παιξουμε τουρνουα 1 φορα την εβδομαδα με βαθμους και αγωνιστικες και στο τελος ο χαμενος πληρωνει..λοιπον αποφασισαμε να φτιαξουμε δικες μας ομαδες(εγω παναχαικη) και ειπαμε να διαλεξουμε 22 παιχτες ο καθενας..εχει κανεις να προτεινει παιχτες καλους γιατι απο το καινουργιο ειμαι ασχετος.παιζω συστημα 4-4-4 με ρομβο.σιγουρους εχω buffon,ferdinand,rooney!πειτε γνωμες ευχαριστωωω

κύριε Αλέφαντε καλώς ήρθατε στο φόρουμ...

τα πάντα όλα...

00067446.jpg

Μεταγραφική Περίοδος Ιανουαρίου στο PES 2009

Διαθέσιμες σε λίγες μέρες οι μεταγραφές από όλες τις ομάδες, έως την περίοδο του Ιανουαρίου. Η Konami Digital Entertainment GmbH επιβεβαίωσε το δωρεάν update για όλες τις κονσόλες(PLAYSTATION®3, Xbox 360 & PC-DVD). Μάλιστα θα προσθέσει 200 νέους ποδοσφαιριστές και θα τροποποιήσει τα στατιστικά των παιχτών ανάλογα με την απόδοση τους!

00067446.jpg

Μεταγραφική Περίοδος Ιανουαρίου στο PES 2009

Διαθέσιμες σε λίγες μέρες οι μεταγραφές από όλες τις ομάδες, έως την περίοδο του Ιανουαρίου. Η Konami Digital Entertainment GmbH επιβεβαίωσε το δωρεάν update για όλες τις κονσόλες(PLAYSTATION®3, Xbox 360 & PC-DVD). Μάλιστα θα προσθέσει 200 νέους ποδοσφαιριστές και θα τροποποιήσει τα στατιστικά των παιχτών ανάλογα με την απόδοση τους!

Είναι πλέον διαθέσιμη η έκδοση 1.0.3. Στα αξιοσημείωτα η ανανεώσει στα ρόστερ των Ελληνικών ομάδων!

Πάντως μερικοί δεν το πήραν ακόμη χαμπάρι έχει σχεδόν μια βδομάδα που βγήκε και κάποιοι είναι ακόμα στην 1.0.2.στο online.Πάντως άλλαξαν τα ποσοστά αρκετών παικτών.

Παιδιά μία βοήθεια γιατί είμαι άσχετος. Μ'έχει φάει ο γιος μου να παίξουμε μαζί σε pc. 'Εχουμε 2 joypad στις usb, υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε αντίπαλοι;