Pro Evolution Soccer 2009

Παιδιά μία βοήθεια γιατί είμαι άσχετος. Μ'έχει φάει ο γιος μου να παίξουμε μαζί σε pc. 'Εχουμε 2 joypad στις usb, υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε αντίπαλοι;

Φυσικά και γίνεται.Απλά πηγαίνοντας στην επιλογή Exhibition,εκεί που έχει τα χειριστήρια,μεταφέρετε το ένα δεξιά(Away team)και το άλλο αριστερά(Home team).Κι έτσι είναι ο ένας παίχτης με τη μία ομάδα κι ο άλλος με την άλλη.

Παιδιά μία βοήθεια γιατί είμαι άσχετος. Μ'έχει φάει ο γιος μου να παίξουμε μαζί σε pc. 'Εχουμε 2 joypad στις usb, υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε αντίπαλοι;

Πας στα settings, και επιλεγεις ως controller 1 (ή Player 1) το ένα gamepad και ως νο2 το δεύτερο... μετά λογικά θα μπορείς να παίξεις.

Μετα κανεις αυτό που έγραψε ο Back Door Man....

ναι συγνωμη λαθος δικο μου σακη, δε το διευκρινησα σωστα! εννουσα το patch του we-hellas.gr για τις ελληνικες ομαδες που ακομη εχουμε το beta.

σορρυ για το μπερδεμα.

ναι συγνωμη λαθος δικο μου σακη, δε το διευκρινησα σωστα! εννουσα το patch του we-hellas.gr για τις ελληνικες ομαδες που ακομη εχουμε το beta.

σορρυ για το μπερδεμα.

το beta και με τον Μπασινά στη Μαγιόρκα ακόμα (αφού δεν έχει νόημα να κάνουμε μόνοι μας τις μεταγραφές περιμένοντας το patch....:antlers:

Καλά ρε παιδιά, δε τους πληρώσαμε και τίποτα λεφτά στο we-hellas για να τους "κραζουμε" που δεν έβγαλαν "ακόμη" ενα patch το οποίο το κάνουν απο χόμπυ!

Καλά ρε παιδιά, δε τους πληρώσαμε και τίποτα λεφτά στο we-hellas για να τους "κραζουμε" που δεν έβγαλαν "ακόμη" ενα patch το οποίο το κάνουν απο χόμπυ!

Δεν κράζουμε ούτε βρίζουμε κανέναν.
Απλά επισημαίνουμε τη καθυστέρηση που είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη προηγούμενη φορά όπως διαβάζουμε όλοι.

Ρε παιδιά πώς κάνουμε install to 1.0.3 Update ;

Αν το κάνω update θα χαθεί το patch που έχω βάλει με ονόματα ομάδων και παίκτες ;

Ευχαριστώ

Γιάννη όχι δεν είναι το επίσημο είναι αυτό που είχες προτείνει στην αρχή. Ένα αρκετά καλό patch που τα έχει όλα kit και ονόματα (Τα πάντα όλα )

Από ότι κατάλαβα από την απάντηση θα χαθεί αυτό το patch, και το επίσημο δεν κάνει όλες εκείνες τις αλλαγές. Οπότε θα απέχω.!!

Ευχαριστώ πολύ

Γιάννη όχι δεν είναι το επίσημο είναι αυτό που είχες προτείνει στην αρχή. Ένα αρκετά καλό patch που τα έχει όλα kit και ονόματα (Τα πάντα όλα )

Από ότι κατάλαβα από την απάντηση θα χαθεί αυτό το patch, και το επίσημο δεν κάνει όλες εκείνες τις αλλαγές. Οπότε θα απέχω.!!

Ευχαριστώ πολύ
μάλλον δεν παίζεις online

Αν απέχεις από το online κομμάτι του Pro Evolution καλά θα πράξεις. Σε περίπτωση που θες την ενημέρωση για online, θα εγκαταστήσεις το επίσημο και ύστερα το ανεπίσημο. -bye-

Μπά ούτε Online, ούτε καν μονό δεν παίζω. Παρά μόνο Διπλό και δή 2 χ 2 .

Οπότε θα τα αφήσω όπως έχουν γιατί βαριέμαι πάλι αυτό το copy Paste ένα ένα τα αρχειάκια...

Να 'στε καλά.

Βγήκε και το επισημο Ελληνικό patch και απ'οτι φαίνεται τα παιδιά στο Wehellas ξεπέρασαν τον εαυτό τους αυτή τη φορά.