Βγήκε μόλις η version 1.02 της Konami για ps3.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....
Μια ερωτηση.... Στην UK εκδοση του παιχνιδιου υπαρχει ελληνικο μενου??![]()
+1Δεν ξέρω, πάντως προσωπικά το'χω βάλει στα αγγλικά... Μου φαίνεται αστείο να παίζω και να βλέπω να γράφει Ρεαλ, Μαντσεστερ, Μπαρτσελόνα κλπ....
Δεν ξέρω, πάντως προσωπικά το'χω βάλει στα αγγλικά... Μου φαίνεται αστείο να παίζω και να βλέπω να γράφει Ρεαλ, Μαντσεστερ, Μπαρτσελόνα κλπ....
Πόσα δίνεις Γιάννη;Αν και προτιμώ την Αγγλική γλώσσα αναγκάζομαι να επιλέγω την Ελληνική διότι μπορούν να με βρουν ευκολότερα Έλληνες από το quick search.
Υ.Γ. Όποιος έχει την Ελληνική έκδοση του παιχνιδιού με την συμμετοχή για το Ελληνικό πρωτάθλημα PES2010 και δεν επιθυμεί να λάβει μέρος θα ήμουν υπόχρεος εάν μου χορηγούσε τον κωδικό συμμετοχής για τρία φιλαράκια μου, θα πάμε να το σηκώσουμε! :award:
Σε ενδιαφέρει ακόμη?Όποιος έχει την Ελληνική έκδοση του παιχνιδιού με την συμμετοχή για το Ελληνικό πρωτάθλημα PES2010 και δεν επιθυμεί να λάβει μέρος θα ήμουν υπόχρεος εάν μου χορηγούσε τον κωδικό συμμετοχής για τρία φιλαράκια μου, θα πάμε να το σηκώσουμε! :award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.