Εξώφυλλο ο Fernando Torres
Η Konami Digital Entertainment GmbH ανακοίνωσε την προσθήκη του Fernando Torres στο εξώφυλλο του Pro Evolution Soccer 2010 μαζί με τον Lionel Messi.
“Όλοι γνωρίζουν ότι στους εξομοιωτές ποδοσφαίρου, η σειρά PES προσφέρει την πιο ρεαλιστική εμπειρία που υπάρχει. Το νέο παιχνίδι δείχνει εκπληκτικό και ανυπομονώ να δω τον εαυτό μου σε δράση στο PES 2010” δήλωσε ο Fernando Torres.
Η Konami συμπληρώνει το "παζλ"...
Αυξημένο ρεαλισμό: Το επίπεδο αναβαίνει κατακόρυφα και πλέον θα μιλάμε για υψηλό επίπεδο προσομοιωτή ποδοσφαίρου, ο ρυθμό συμβαδίζει με τον πραγματικό, ανοίγματα της μπάλας δημιουργώντας ευκαιρίες για αντεπίθεση και εξάλειψη των "εύκολων" goals για την αποφυγή της στασιμότητας κατά την διάρκεια του αγώνα.
Χαρακτηριστικά παιχτών: Ορισμένοι ποδοσφαιριστές διαθέτουν "μαγικές" ικανότητες. Ο Torres με το “Fox in the Box” δεν αφήνει ευκαιρία ανεκμετάλλευτη εντός μεγάλης περιοχής.
Τακτική: Το παιχνίδι θα διαθέτει μια μπάρα τακτική της ομάδας, η οποία θα μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάλογα το επιθετικό ή αμυντικό style που θα δώσεις στην ομάδα σου.
Master League: Champions League και Europa Cup θα είναι διαθέσιμα στο Master League.
Περιγραφή: αναβάθμιση στην περιγραφή των αγώνων από Jon Champion και Mark Lawrenson.
Ετοιμαστείτε για τον απόλυτο προσομοιωτή ποδοσφαίρου!