Λυπάμαι που το λέω αλλά είμαι πεπεισμένος πως ο σχολιασμός του pro είναι μακράν χειρότερος απο αυτόν του fifa 10 ολόκληρα χρόνια πριν.Θυμάμαι από το fifa 98" ατάκες τον σχολιασμό του Σωτηρακόπουλου:
"Και η μπάλα, πάει μακρυα", "Ωωω, δεν θα ήθελε να δει τη φάση στο ριπλέυ"
"Σίγουρα θα είναι απογοητευμένος με τον εαυτό του".
Είχε πλάκα,αλλά εκείνη την εποχή, αλλά άκουγες τα ίδια και τα ίδια.Ελπίζω τώρα μετά από 12 χρόνια ότι θα είναι πλούσιος ο σχολιασμός.:award:
Συμπέρασμα...? Ένα Pro 2012 για μένα... αυτό ήδη εθιμοτυπικά θα το αγόραζα, αφού σ'ενα μήνα μπαίνω φαντάρος οπότε δε θα έκανα σωστή απόσβεση... αλλά αφού είναι και τέτοιο αίσχος, καληνύχτα!
Για το χειριστήριο θα πας στα program files που έχεις το παιχνίδι και από εκεί έχει setup για control,ανάλυση κτλ.(Προφανώς για gamepad εννοείς)αν και φαν του fifa χθες ειπα να το εγκαταστησω και του ριξω ενα βλεφαρο.... αν και λιγο επηρεασμενος απο ατομα που εψαχναν πως να βαλουν αγγλικη περιγραφη κλπ λεω ποσο χαλια θα ειναι ο φιλτατος Θαναιλακης κ σωτηρακοπουλος...
παιδες σορρυ αλλα αντεξα το πολυ 8 λεπτα ..... δε παλευοταν με τιποτα. Ωραιο το gameplay ωραια τα γραφικα αλλα ο ηχος για πεταμα!!!
να ρωτησω ρε παιδια ασχετο αλλα τα κουμπια αν θες να βαλεις τα δικα σου πως το κανεις??? πηγα ρυθμισεις πηγα να τα αλλαξω αλλα δε δεχεται αυτα που θελω το ατιμο.... καμμια ιδεια??? (για pc μιλαμε εεε!!!)
Πράγματι στο pc έχει μεγάλη διαφορά κυρίως λόγω μεγάλης ανάλυσης, στα 1920χ1080(πραγματική) φαίνεται εντυπωσιακό! Σ'όλα τ'άλλα είναι ακριβώς το ίδιο.Η εικόνα στο PC είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... Κάνει το PS3 να μοιάζει με κονσόλα περασμένης γενιάς... δεν ξέρω αν το demo έχει χειρότερα γραφικά απ'το κανονικό αλλά είναι απογοήτευση σε σχέση με τη φανταστική εικόνα του PC... Γιατί;;;
...κακό είναι που δεν είναι ενημερωμένα τα ροστερσ(εγώ με diogo μέσα δεν μπορώ να παίξω...ξέρουμε θα βγει update?)
Αλλαζεις το control απο Assisted σε semi Assisted ή και un assisted(αν νιωθεις οτι το κατεχεις το αθλημα) και λυνεται το προβλημα σου.
Προσοχη πρεπει να το κανετε και οι δυο αλλιως οποιος μεινει assisted θα βρεθει να παιζει ολες τις μπαλιες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.