Pro Evolution Soccer 2011

Προστέθηκε η Αγγλική γλώσσα στην έκδοση του PS3,προϋπόθεση ps3 JailBreak. Extract και το αρχείο dt05_e.img το αντιγράφεται εδώ: PS3_GAME/USRDIR

Πηγή: ps3news.com

Attachments

• thumb.php.jpg
    thumb.php.jpg
    28.2 KB · Views: 13
  • thumb1.php.jpg
    thumb1.php.jpg
    28.2 KB · Views: 15
Θυμάμαι από το fifa 98" ατάκες τον σχολιασμό του Σωτηρακόπουλου:

"Και η μπάλα, πάει μακρυα", "Ωωω, δεν θα ήθελε να δει τη φάση στο ριπλέυ"
"Σίγουρα θα είναι απογοητευμένος με τον εαυτό του".

Είχε πλάκα,αλλά εκείνη την εποχή, αλλά άκουγες τα ίδια και τα ίδια.Ελπίζω τώρα μετά από 12 χρόνια ότι θα είναι πλούσιος ο σχολιασμός.:award:
Λυπάμαι που το λέω αλλά είμαι πεπεισμένος πως ο σχολιασμός του pro είναι μακράν χειρότερος απο αυτόν του fifa 10 ολόκληρα χρόνια πριν.
Συρτό πλασέ κάνω,''κεραυνό στο Γ βλέπει'' ο Χρήστος.
Κάνω το 4-0, ''και ναι παίρνουν κεφάλι στο σκορ'' λέει ο Χρήστος.
Απλά αίσχος...
Νιώθω υπερήφανος που το "δοκίμασα"πρίν το αγοράσω και έτσι δεν θα κλαίω τα λεφτουδάκια μου...

Πραγματικά, ο σχολιασμός είναι αστείος. Πολλές φορές έχει γίνει απλή μετάφραση από το αγγλικό κείμενο, νομίζω. Ελάχιστες φορές έχει και πλακίτσα, όταν πχ ο Σωτηρακόπουλος αρχίζει τα ιστορικά για το γήπεδο που γίνεται η αναμέτρηση. Αλλά κάτι ατάκες "καρφωτό σουτ" (τί είναι αυτό αλήθεια?) ή "ούτε αερόστατο να ήτανε", είναι τελείως χαζές και εκτός πραγματικότητας. Καλά, για τον Θαναηλάκη δεν έχω λόγια. Αυτός δεν υποφέρεται ούτε στην πραγματικότητα, πόσο μάλλον στο παιχνίδι.
Anyway, το παιχνίδι φαίνεται καλό, αν και δεν το έλιωσα ακόμα. Αλλά μου φαίνεται πως δυσκόλεψε λιγάκι. Πάντως, έχω ειλικρινά σιχαθεί, όλες αυτές τις ομάδες με τα εξωγήινα ονόματα (κάτι που τώρα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα μενού είναι ακόμα πιό αντιαισθητικό) και με βλέπω να αλλαξοπιστώ...

Last edited:
Online Portal Site

top_logo.png

Νέα,πληροφορίες,ανακοινώσεις για τους δικτυακούς αγώνες.

Στην διάθεση μας εργαλείο για αξιολόγηση των ρυθμίσεων δικτύου.

Attachments

• top_bk.jpg
    top_bk.jpg
    190.1 KB · Views: 7
αν και φαν του fifa χθες ειπα να το εγκαταστησω και του ριξω ενα βλεφαρο.... αν και λιγο επηρεασμενος απο ατομα που εψαχναν πως να βαλουν αγγλικη περιγραφη κλπ λεω ποσο χαλια θα ειναι ο φιλτατος Θαναιλακης κ σωτηρακοπουλος...

παιδες σορρυ αλλα αντεξα το πολυ 8 λεπτα ..... δε παλευοταν με τιποτα. Ωραιο το gameplay ωραια τα γραφικα αλλα ο ηχος για πεταμα!!!

να ρωτησω ρε παιδια ασχετο αλλα τα κουμπια αν θες να βαλεις τα δικα σου πως το κανεις??? πηγα ρυθμισεις πηγα να τα αλλαξω αλλα δε δεχεται αυτα που θελω το ατιμο.... καμμια ιδεια??? (για pc μιλαμε εεε!!!)

Λοιπόν ΕΥΤΥΧΩΣ πριν πάω να το αγοράσω, μου έκοψε και είπα να το "δοκιμάσω" στο PC...

Ο ήχος είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Ο Σωτηρακόπουλος είναι απλά βαρετός, και γεμάτος από ατάκες που ποτέ δε θα έλεγε, ενώ ο Θαναηλάκης είναι να γελάν κι οι πέτρες... εκτός κλίματος, ακόμα και ηχητικά είναι απαράδεκτος.

Η εικόνα στο PC είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... Κάνει το PS3 να μοιάζει με κονσόλα περασμένης γενιάς... δεν ξέρω αν το demo έχει χειρότερα γραφικά απ'το κανονικό αλλά είναι απογοήτευση σε σχέση με τη φανταστική εικόνα του PC... Γιατί;;;

Συμπέρασμα...? Ένα Pro 2012 για μένα... αυτό ήδη εθιμοτυπικά θα το αγόραζα, αφού σ'ενα μήνα μπαίνω φαντάρος οπότε δε θα έκανα σωστή απόσβεση... αλλά αφού είναι και τέτοιο αίσχος, καληνύχτα!

Δεν θέλω να θριαμβολογησω, αλλά εγώ τα έλεγα για τον ήχο...μερικά post πιο πίσω.

Ειλικρινά ποιος πίστεψε στην konami ότι με το να μην περιλαβεις στην ευρωπαϊκή έκδοση την αγγλική γλώσσα ότι θα πάει το παιχνίδι μπροστά. ανάθεμα το μάρκετινγκ

Συμπέρασμα...? Ένα Pro 2012 για μένα... αυτό ήδη εθιμοτυπικά θα το αγόραζα, αφού σ'ενα μήνα μπαίνω φαντάρος οπότε δε θα έκανα σωστή απόσβεση... αλλά αφού είναι και τέτοιο αίσχος, καληνύχτα!

Έλα ρε! μαζί θα μπούμε!!!:fahne90:

Last edited:
αν και φαν του fifa χθες ειπα να το εγκαταστησω και του ριξω ενα βλεφαρο.... αν και λιγο επηρεασμενος απο ατομα που εψαχναν πως να βαλουν αγγλικη περιγραφη κλπ λεω ποσο χαλια θα ειναι ο φιλτατος Θαναιλακης κ σωτηρακοπουλος...

παιδες σορρυ αλλα αντεξα το πολυ 8 λεπτα ..... δε παλευοταν με τιποτα. Ωραιο το gameplay ωραια τα γραφικα αλλα ο ηχος για πεταμα!!!

να ρωτησω ρε παιδια ασχετο αλλα τα κουμπια αν θες να βαλεις τα δικα σου πως το κανεις??? πηγα ρυθμισεις πηγα να τα αλλαξω αλλα δε δεχεται αυτα που θελω το ατιμο.... καμμια ιδεια??? (για pc μιλαμε εεε!!!)
Για το χειριστήριο θα πας στα program files που έχεις το παιχνίδι και από εκεί έχει setup για control,ανάλυση κτλ.(Προφανώς για gamepad εννοείς)

Η εικόνα στο PC είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... Κάνει το PS3 να μοιάζει με κονσόλα περασμένης γενιάς... δεν ξέρω αν το demo έχει χειρότερα γραφικά απ'το κανονικό αλλά είναι απογοήτευση σε σχέση με τη φανταστική εικόνα του PC... Γιατί;;;
Πράγματι στο pc έχει μεγάλη διαφορά κυρίως λόγω μεγάλης ανάλυσης, στα 1920χ1080(πραγματική) φαίνεται εντυπωσιακό! Σ'όλα τ'άλλα είναι ακριβώς το ίδιο.

Η μετάδοση από Σωτηρακόπουλο Θαναηλάκη για μένα είναι στα θετικά έστω και αν είναι προφανώς ακριβής μετάφραση από τα αγγλικά...κακό είναι που δεν είναι ενημερωμένα τα ροστερσ(εγώ με diogo μέσα δεν μπορώ να παίξω...ξέρουμε θα βγέι update?)...τα replays ειναι τέλεια...η κίνηση σε ati3870 Και 2.8 c2d είναι πολύ ομαλή σε 1600χ900...στις κάμερες δεν έχει πολλές επιλογές...το πως περπατάνε -τρέχουν οι παίχτες είναι κάπως περίεργο...δεν είναι ρεαλιστικό...γενικά παίζεται αλλά για 50-60ε δεν είναι με τπτ

...κακό είναι που δεν είναι ενημερωμένα τα ροστερσ(εγώ με diogo μέσα δεν μπορώ να παίξω...ξέρουμε θα βγει update?)

Περιμένουμε να κυκλοφορήσει το update για τις μεταγραφές σε λίγες μέρες.

Οι server για PC είναι για κλάματα.Άδειοι εντελώς! Στον ελληνικό ούτε ένας όπως και στον αγγλικό.5-6 στον ιταλικό και στον γαλλικό.Μόνο στον γερμανικό είχε κόσμο 180.:violent-smiley-030:

Κατι που με χαλαει στο gameplay ειναι οτι ταν παίζεις διπλο και ειναι και οι δυο παιχτες στην ιδια ομαδα, οταν εχω εγω π.χ. την μπαλα και τρεχω, με αλλαζει με τον φιλο μου και αναλαμβανει εκεινος,χωρις λογο... και ξαφνικα μενουμε μ@λ...ς

Ναι συμβαίνει συχνά αυτό, όπως το άλλο που είναι διεκδικούμενη η μπάλα έχεις πατήσει την πάσα, ώστε να την δώσεις χωρίς να κάνει κοντρόλ γιατί ξέρεις πως αν κάνεις κοντρόλ θα προλάβει ο αντίπαλος να σε κόψει, αλλά το παιχνίδι σου ακυρώνει την πάσα και κάνει κανονικά κοντρόλ.... και χάνεις την μπάλα...

@vageladosgr

Αλλαζεις το control απο Assisted σε semi Assisted ή και un assisted(αν νιωθεις οτι το κατεχεις το αθλημα) και λυνεται το προβλημα σου.
Προσοχη πρεπει να το κανετε και οι δυο αλλιως οποιος μεινει assisted θα βρεθει να παιζει ολες τις μπαλιες.

Αλλαζεις το control απο Assisted σε semi Assisted ή και un assisted(αν νιωθεις οτι το κατεχεις το αθλημα) και λυνεται το προβλημα σου.
Προσοχη πρεπει να το κανετε και οι δυο αλλιως οποιος μεινει assisted θα βρεθει να παιζει ολες τις μπαλιες.

Στο semi assisted εξακολουθεί να παραμένει το σφάλμα στον κέρσορα.

Στο un assisted?
Οσο για το παραπανω επειδη το ειχα αλλαξει μονο σε μενα ο φιλος μου επερνε οντως ολες τις μπαλιες για αυτο και απαντησα ετσι...