Pro Evolution Soccer 2011

Ενημέρωση πακέτου δεδομένων 10/2010

Περιλαμβάνει:

Περισσότερες ομάδες στο Champions League
Ενημέρωση καλοκαιρινών μεταγραφών
Εμφανίσεις ομάδων
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Νέα wallpapers

Επιπλέον υλικό(Extra Content) -> Πακέτο δεδομένων -> Λήψη -> Εφαρμογή

Το νέο πακέτο (dlc) της konami δεν έχει παρενέργειες στο option file της Ελληνικής έκδοσης (01022) και όλα λειτουργούν αρμονικά.

Μια απαραίτητη ρύθμιση:
Ρυθμίσεις συστήματος (System settings) -> Ρυθμίσεις ήχου --> Συχνότητα σχολιασμού --> Πιο μικρή ή Σχολιασμός -> Όχι :jester:

Λοιπόν,

Ήρθε η Αγγλική Έκδοση από το Amazon. Έκανα τα Update, έβαλα τα Patch, όλα πολύ ωραία.

Για το παιχνίδι έχουν μιλήσει άλλοι. Κακό λόγο δεν μπορώ να πω.

Ένα μόνο.

Δ Ε Ν είναι δυνατόν να έχουν κάνει την ίδια $@%^ όπως πέρσι, όπου δεν σου έδινε την δυνατότητα να κάνεις Save Formation.
Ευτυχώς πέρσι το έφτιαξαν με ένα Update.

Εκτός από τα κολουβάχατα που έχουν κάνει το Game Plan. (Ρε konami αν ήθελα manager θα έπαιζα Football Manager...)

Δεν σώνει το Formation. Δηλαδή παίζω ένα φιλικό με ένα φίλο, τελειώνει πατάω rematch και δεν φορτώνει το σύστημα. Για να το φορτώσει πρέπει να πάω σε Game Plan, να πάω να βρω το Save και να το φορτώσω. Δηλαδή χαμένο 5λέπτο για πλάκα.

Α, και όταν μιλάμε να βρω το Save, ξεχνάω τα παλιά καλά Copy paste από κάτω πάνω. Κανονικό Load ....

Ήμαρτον.....:HTEHETH63:

@ woodpecker

Πράγματι, αυτό που λες είναι από τα πιο σπαστικά προβλήματα του παιχνιδιού. Επίσης, ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι τα offside… πολύ offside ναούμ! :frusty:

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε σήμερα όταν με την εκτέλεση ενός κόρνερ μου σταματάει τη φάση. Ε λέω, κάποιο φάουλ θα έγινε μέσα στην περιοχή. Αμ δε! Μου ανοίγει ριπλέι και τι να δω; Μια κίτρινη γραμμή… Ω ναι! Offside από κόρνερ!

Εεεχχμμμ… έλεος;;; :nounder:

Έχω θέμα,λοιπόν,πήρα το προ 2011 original αλλά δεν έχω πλέον dsl.Έχω στικάκι C.....e και κάνω δίκτυο αλλά το ps3 δεν το βρίσκει.Επειδή δεν θέλω να ξεσπιτώνομαι και δεν ανακατεύομαι με jailbrake υπάρχει άλλη λύση(εννοώ να βρώ κάπου στο internet το update και να το περάσω με usb).Τροφή για σκέψη...

Δυστυχώς, update πραγματοποιείται μόνο απευθείας από την κονσόλα μας.

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το δίκτυο & στικάκι που εχεις... ενδέχεται να βρούμε λύση.

Δυστυχώς, update πραγματοποιείται μόνο απευθείας από την κονσόλα μας.

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το δίκτυο & στικάκι που εχεις... ενδέχεται να βρούμε λύση.

Κοίτα,απ'το λαπτοπ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις ασύματο δίκτυο και να μοιράσεις το internet.Ενώ δεύτερο λαπτοπ αλλά και κινητό βρίσκει το δίκτυο,για κάποιο λόγο το ps3 αρνείται να το δεί,τυχαίο;(Δε νομίζω,για να μου σπάσει τα νεύρα είναι:flipout:)
Υ.Γ: Στικάκι Cosmote

Ρε παιδια στο δικο μου pes2011 οταν ξεκιναει βγαζει Γαλληκα μετα κανει load κ γυρναει σε Ελληνικα πωσ σ...α φτιαχνει αυτο ....

Δες εδώ: Share Internet on a Local Lan (PC-PS3)

Χρειάζεσαι ένα 3G WiFi router.

Τελικά κούμπωσα πάνω στο σταθερό με ethernet,έκανα και ένα δικτυάκι εσωτερικό με διαμοιρασμό internet (που παίρνω από το στικάκι) και μέσα σε 1 λεπτό όλα καλά.
Έτοιμο το update :a0210:

Μήπως έχει ανακαλύψει κανείς τίποτα με το θέμα του Stock Formation ?

1. Τι είναι αυτό το Coach Mode ?

Ευχαριστώ

Νέο update έρχεται στις 24 Νοεμβρίου 2010!

showimage

Βελτίωση τεχνικής νοημοσύνης ΑΙ, κέρσορα, shoot, συνθήματα ομάδων, δυσκολότερη επίτευξη του rainbow flick, αναδιάρθρωση δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών ML, δυνατότητα επεξεργασίας κέρσορα στους CPU ποδοσφαιριστές.
KONAMI details latest PES 2011 update for PS3, Xbox 360 and PC

Konami Digital Entertainment GmbH has revealed the content for the latest free update for its PES 2011 title.

The update will be automatically downloaded from 24th November, and adjusts the defender AI to allow for more consistent pressing from various situations and includes a series of alterations based on feedback from users. The difficulty and success rate of Rainbow Flicks has been adjusted to improve gameplay, while throw-ins can now be passed back to the taker. Cursor switching has been generally been improved including situations when the ball is crossed, while the way transfer fees are calculated in Master League has been reworked. Names above CPU players can also now be switched off as they mimic player settings. Shooting has also be tweaked to produce more realistic reactions and results depending on real-time situations.

Some chants within the game have also been refined or changed, and PC owners using relatively low-spec machines will also be able to find matches more easily within the game’s Legends mode

Ψάχνω να βρω ένα patch για το pes 2011 που να περνάει σωστά ονόματα για παίχτες, ομάδες, σήματα, εμφανίσεις κλπ. καθώς και το γερμανικό πρωτάθλημα.

Επειδή κυκλοφορούν διάφορα στο ίντερνετ, έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό; Θέλω ένα που να έχει γίνει ολοκληρωμένη και πρωτίστως ΣΟΒΑΡΗ δουλειά.

(Δεν θέλω να περάσω το πατσάκι που έφτιαξε ο 15χρονος Κλάους μια νύχτα στην παγωμένη Νυρεμβέργη αφού πρώτα αποφάσισε ότι ο J. Schieber είναι πιο γρήγορος από τον Etoo… :furious3:)

παιδιά, αν έχεις ξεκινήσει το master league και κάνεις εγκατάσταση patch ενημερώνετε το πρωτάθλημα που παίζεις..???