Pro Evolution Soccer 2012

Θολούρα στα γραφικά αναφέρουν μερικοί χρήστες πάντως....:ears:

Για το 3D λες; Γιατί στο κανονικό δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

...απλά παραμένει η εκνευριστική πτώση του framerate στα cut scenes.... (PS3)

Όχι 3d..
...διάβασα στα εξειδικευμένα sites αναφορές για θολά γραφικά σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά είναι όλα άψογα.:award:

Last edited by a moderator:
Επί της ουσίας πάντως, μια και δεν είχα γράψει στο παραπάνω σχόλιο, τo Pro εντυπωσιάζει. H AI πραγματικά έχει περάσει πολλά βήματα μπροστά, είναι εντυπωσιακό το πως παίρνουν οι συμπαίκτες σου σωστές θέσεις μέσα στην περιοχή, το πως τους δινεις εντολή να περάσουν στην επίθεση ή να βοηθήσουν στην άμυνα, όλα εκείνη τη στιγμή που τρέχεις με τη μπάλα.

Αυτό μεταφράζεται σε πάρα πολλές ευκαιρίες (στο μέσο επίπεδο που παίζω εγώ), χωρίς όμως παράλογα πολλά γκολ.

Κακή εντύπωση αποκομίζει κανείς απ'τους τερματοφύλακες, που κάνουν συχνά κάτι εξόδους τύπου... Costanzo. Βέβαια πάλι, δεν ξέρω αν στο υψηλό επίπεδο δυσκολίας αλλάζουν αυτά.

Για πείτε εντυπώσεις.

Αναλογικα εχουμε ισως τους περισσοτερους fans για το pro παγκοσμιως , επισης εχουμε και απο τα χειροτερα πρωταθληματα της ευρωπης ...τυχαιο?

Αναλογικα εχουμε ισως τους περισσοτερους fans για το pro παγκοσμιως , επισης εχουμε και απο τα χειροτερα πρωταθληματα της ευρωπης ...τυχαιο?

Απολύτως. Απλά τα πρώτα Fifa ήταν για κλάματα σε σχέση με το Pro. Από τότε το Fifa έκανε μεγάλα βήματα προόδου και το pro ειδικά στις εκδόσεις 9-10-11 πήγε από θέμα gameplay προς τα πίσω. Έχω δει το Fifa 12 και είναι βελτιωμένο σε σχέση με το 11. Περιμένω να δω και το αντίστοιχο Pro.

Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2012

Παιδιά έχει κυκλοφορήσει τελικά στα video club προς ενοικίαση?
Ναι απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του . Θεμα θολούρας δεν υφίσταται . Το μόνο που παρατήρησα είναι πως στα μακρινά σουτ η μπάλα αφήνει μια σκιά πίσω της . Για 3D δεν αναφέρετε πουθενά στο κουτί αλλά ούτε βρήκα εντός κάποια εντολή για να παιζει 3D

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ βελτιωμένο. Το ΑΙ των αντιπάλων το κάνει πιο ανταγωνιστικό, το on line mode έχει πολύ πλάκα. Θυμίζει pro απ' τα παλιά. Η παρουσία του fifa όμως υπογραμμίζει τα σοβαρά μειονεκτήματα του. Ο ήχος είναι κάκιστος και το σπικάζ τραγικό για άλλη μια χρονιά. Δε σε βάζει στο παιχνίδι και δε προσφέρει στο ρεαλισμό. Το animation ειδικά στην ντρίπλα παραμένει ρομποτικό. Οι τερματοφύλακες είναι μέτριοι. Όταν βελτιωθούν κι αυτά τα στοιχεία μιλάμε για ένα super παιχνίδι.

Re: Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2012

Ναι απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του . Θεμα θολούρας δεν υφίσταται . Το μόνο που παρατήρησα είναι πως στα μακρινά σουτ η μπάλα αφήνει μια σκιά πίσω της . Για 3D δεν αναφέρετε πουθενά στο κουτί αλλά ούτε βρήκα εντός κάποια εντολή για να παιζει 3D

Κάπου στο μένου έχει επιλογή για 2d και 3d, εγω το ψιλιαστηκα όταν είδα το προειδοποιητικο μήνυμα για την χρήση του 3d με το που φορτώνεις το παιχνίδι.

Απολύτως. Απλά τα πρώτα Fifa ήταν για κλάματα σε σχέση με το Pro. Από τότε το Fifa έκανε μεγάλα βήματα προόδου και το pro ειδικά στις εκδόσεις 9-10-11 πήγε από θέμα gameplay προς τα πίσω. Έχω δει το Fifa 12 και είναι βελτιωμένο σε σχέση με το 11. Περιμένω να δω και το αντίστοιχο Pro.
Συμφωνω απολυτα.

Μετά την εγκατάσταση του update 1.01 εμφανίζεται στο menu η επιλογή για τρισδιάστατη απεικόνιση (3D).

Ρυθμίσεις συστήματος (System Settings) -> Ρυθμίσεις 3D

Το πρώτο option file για την "Ελληνική" έκδοση PS3 (BLES 01408) είναι εδώ!

Version 1 (Release 01.October 2011):
arjen2012.jpg

- Complete English Premier League (Emblems and Kits)
- Complete Bundesliga (Squads, Emblems and Kits)
- Emblems for som Liga Zon Sagres Teams (others get Fake Logo)
- All Nationalteam Kits
- Fake Player and Teamnames corrected
- All League and Cup Logos
- Some missing Transfers

Πηγή: pesgaming.com

Download!

Εγκατάσταση option file στο PS3.

Κατεβάζουμε το αρχείο, όταν το αποσυμπιέσουμε θα μας εμφανίσει ένα φάκελο PS3. Το μεταφέρουμε σε USB stick και το συνδέουμε με το PS3.

Από το menu του PS3 -> Game -> Save Data Utility(PS3)-> USB Device

Αντιγράφουμε ένα-ένα όλα τα αρχεία από το αποθηκευτικό μέσο USB.

Είναι χρονοβόρα η διαδικασία αλλά θα πραγματοποιηθεί μια φορά. -bye-

Σίγουρα θα κυκλοφορήσουν βελτιωμένα option files αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος από αυτά που προσφέρει και δεν μπορώ να περιμένω.. :D